كمك وراهنمايي در خصوص راه اندازي سايت.

khademrostami

New Member
سلام من مي خواهم يك سايت راه اندازي كنم ولي چون مبتدي هستم تقا ضا دارم مراحل ساخت وراه اندازي سايت را برايم از سير تا پياز بگذاريد .ضمناً بهترين شركتهاي ثبت هاست ودومين كدام هستند كه هم ارزون يا رايگان باشند وهم خدمات خوبي ارائه بدهند. مرسي از شما دوستان عزيز:rose:

I.NoBody

Active Member
سلام من مي خواهم يك سايت راه اندازي كنم ولي چون مبتدي هستم تقا ضا دارم مراحل ساخت وراه اندازي سايت را برايم از سير تا پياز بگذاريد .ضمناً بهترين شركتهاي ثبت هاست ودومين كدام هستند كه هم ارزون يا رايگان باشند وهم خدمات خوبي ارائه بدهند. مرسي از شما دوستان عزيز:rose:
تماس بگيريد، در طول چند دقيقه توضيح ميدم

NovinServer

Active Member
با سلام ، در صورتی که اطلاع از سایت خود ندارید می توانید پس از ثبت دامنه خود و همچنین راه اندازی وب سایت خود از پرتال های رایگان نظیر : اجا نیوک ، پی اچ پی نیوک ، ایران نیوک ، جوملا ، میترا و .... استفاده کنید .

به نظر من معتبرترین شرکت ثبت دامنه دایرکتی و انلاین نیک هست که من شخصا دایرکتی را بیشتر از انلاین نیک می پسندم چون هم پنل خوبی داره و امکانات بیشتر هم داره در ضمن اصلا فکر رایگان نکنید که هیچی رایگان نیست .

در مورد رایگان می توانید بگردید هاست رایگان پیدا کنید دامنه رایگان هم از این می توانید استفاده کنید :

http://co.cc

ولی اینم بگوییم تضمینی در این کار نیست ممکنه امروز باشه فردا نباشه

جدیدترین ارسال ها

بالا