كمك كنيد - مشكل با فارسي نويس مريم

mona_math2000

New Member
من مريم را دارم ولي وقتي متنم را در فلش ميگذارم به جاي حرف ي ؟ ميفته
چي كار كنم؟
در ضمن فارسي ساز ديگه يا برنامه خاصي هم رو كامپيوترم ندارم. :roll:

naeim_crack

Active Member
سلام
مريم خوبه ولي به ويندوز هاي 2000 مشگل داره
شما مي تونيد از نرم افزار فارسي نويس پروين استفاده كنيد كه در همين سايت در قسمت كرك خود برنامه همراه كرك آن موجود هستش به نظر من خيلي عاليه و فونت هاي زيبايي داره فارسي نوشتن با اون هم خيلي راحته و در بيشتر برنامه ها مي توني به را حتي از اون استفاده كني

موفق باشيد

مريم خوبه سعي كن از فارسي ساز مناسب مثل نوين ارجينال يا پارسا 2001 استفاده كني

iman1981

Member
آقا غير مريم برنامه ديگهاي هست پاراگراف بندي هم بكنه و يه چيز ديگه كسي مبدل پرونده از ورد به پروينا داره آخه با پروين كرك شده فقط ميشه تايپ كرد نميشه تبديل كرد

<3pehr>

Active Member
iman1981 گفت:
آقا غير مريم برنامه ديگهاي هست پاراگراف بندي هم بكنه و يه چيز ديگه كسي مبدل پرونده از ورد به پروينا داره آخه با پروين كرك شده فقط ميشه تايپ كرد نميشه تبديل كرد
سلام
دوست عزيز اگه اشتباه نكنم با شتاب فارسي نگار مي توني اين كار رو بكني . اين برنامه قبلا توي انجمن معرفي شده بگردي پيدا مي كني.

سپهر

iman1981

Member
&lt;3pehr> گفت:
iman1981 گفت:
سلام
دوست عزيز اگه اشتباه نكنم با شتاب فارسي نگار مي توني اين كار رو بكني . اين برنامه قبلا توي انجمن معرفي شده بگردي پيدا مي كني.

سپهر

شتاب اين كارا ميكنه ولي درست تبديل نميشه يعني اون باري كه من امتحان كردم اينجوري بود.

سلام
ببخشيد تو اين انجمن مزاحم ميشم ويندوز من 2000 ومريم رو نصب كردم .فكر كنم يك سال باشه كه با مريم كار ميكنم واي تا حالا هيچ مشكلي برام پيش نيومده خيلي خيلي ازش راضي هستم و تو هر برنامه اي كه دلم خواسته فارسي تايپ كردم فكر نكنم همچين چيزي كه گفتين با ويندوز 2000 مشكل داره وجود داشته باشه

freshmanir

New Member
من تو ويندوز ايكس پي با فارسي نگار شتاب - با فونتاي مريم مي نويسم. خيلي خوبه

وب

Member
من هم همين مشكل رو دارم.
در ضمن فارسي ساز مريم روي XP نصب ميشه يا نه.
با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا