كمك فوري

سلام من يه فايل فلش دارم كه حجمش 200 كيلو بايت هست و براي تو ي سايتم مي خوام بايد حجمشو كم كنم كسي مي تونه بگه چطور در ضمن از فلش زياد چيزي نمي دونم ؟

pc_recourse

New Member
به کمک برنامه Flash optimizer میتونید این کارو انجام بدید این برنامه حجم رو تقریبا بدون تغییر کیفیت تا 70% کاهش میده:
لینک دانلود
حجم:1.77 Mb

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
pc_recourse عزیز ممنون
ولی اگه از اول فایل با قائده ساخته بشه و حجم کمی داشته باشه
بعد از این برنامه استفاده بشه بهتره...
پس فاطیما خانوم بگید با چی کار میکنید تا توضیح بدم.

Security9776

Active Member
سلام ،
همون طور که سفیرجان گفتند ، بهتره که از طریق خود نرم افزار ابتدا حجم کاهش پیدا کنه . بعد اگر نیاز بود از Optimizer ها استفاده بشه .
فکر کنم با توجه به پست اول ، این فایل در نرم افزار فلش ایجاد شده . واسه همین من در مورد پابلیش کردن با فلش توضیحاتی رو می دم .
برای کنترل بر روی فایل خروجی swf که توسط فلش پابلیش می شه ، این موارد رو انجام دهید :
File > Publish Settings یا Ctrl+Shift+F12
بعد به tab دوم یعنی تب flash برید .
حالا می تونید رو موارد پابلیش کنترل داشته باشید .
منتی این مورد رو حتما رعایت فرمایید :
تیک گزینه Compress Movie رو حتما بزنید .
همچنین می تونید با تنظیم کیفیت فایل تصاویر ( JPEG Quality ) حتی با کاهش 10 درصد حجم قابل ملاحظه ای رو کاهش بدید .
همچنین اگر از صدا استفاده کرده اید نیز می تونید با توجه به تنظیمات اون ، حجم فایل رو کاهش بدید .
بعد از این موارد اگر حجم هنوز بالا بود می تونید از نرم افزار بالا استفاده کنید .

در انتها این نکته رو یادآور بشم که اگر از تصاویر جی پی چی یا پی ان جی استفاده کردید ، قبل از وارد نمودن به فایل فلش حتما در هنگام ذخیره با فتوشاپ از حالت Save For Web استفاده نمایید .
موفق باشید ، محسن

shirini_forush

Well-Known Member
محسن جون ممنون
هم بابت تایید
هم بابت کم کردن حجم (کامپرس کردن) زحمت من...

meh3d

Member
?!

آقا اینکه کار نمیکنه !! بک گراند سیاسفید ... اپتیمیز هم نمیکنه چیکارش کنم ؟؟؟ لطفا کمک کن:cry:

meh3d

Member
حالا فک کن من فاطیمام ... چرا کار نمیکنه این پس ؟

آخرین ویرایش:

pc_recourse

New Member
اگر منظورتون کارنکردن برنامه است شاید به دلیل Crack نشدنشه اگر Crack کنید حتما کار می کنه
اینم از سریال برنامه:
Name:crsky
Code:27B2-E064-48AC-4F98-1EF4-3422-EA57-6296-74A8-E9F4

جدیدترین ارسال ها

بالا