كمك فوري!!! از بچه هاي گل مجيد آنلاين در مورد Iis خراب من...

بچه ها من IIS م خراب شده 3 بار پاكش كردم و از نو نصبش كردم ريستارتم هر دفعه كردم اما فايده اي نداره صفحاتم هم در ASP مشكلي نداره چون قبلا كار ميكرده!

با error زير مواجه ميشم مدام:

The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Open the elecomp home page, and then look for links to the information you want.
Click the Refresh button, or try again later.

Click Search to look for information on the Internet.
You can also see a list of related sites.

HTTP 500 - Internal server error
Internet Explorer

آقا خواهشا نگين كه ويندوزم را از نو نصب كنم كه دقيقا 3 ساعت تموم طور ميكشه!!

amirlol

Well-Known Member
سلام !!!
ببین من دقیقآ به این مشکل بر خوردم یا باید Asp Xp رو نصب کنی یا ویندوز رو عوض !!!
که با روش دوم موافق ترم چون برنامه ای که گفتم بعضی از کد هارو ساپورت نمی کنه

CaptanBlack

Member
سلام !

دوست عزيز ! شما داريد يک Friendly Error از Internet Explorer را ميبينيد ! يعني Error 500 ! براي اينکه اصل Error را ببيني اين کار را بکن (100 درصد داري با IE کار ميکني ) :

برو به اين آدرس :
Internet Explorer - > Tools -> Internet Options -> Advanced -> Browsing و تيک show frindly HTTP Errors را بردار ! حالا صفحه مربوط را اجرا کن و ببين Error دقيق اون چيه ! اگه بازم مشکل داشتي بگو !

خوش باشي !

مشكل عجيب من!!

CaptanBlack گفت:
سلام !

دوست عزيز ! شما داريد يک Friendly Error از Internet Explorer را ميبينيد ! يعني Error 500 ! براي اينکه اصل Error را ببيني اين کار را بکن (100 درصد داري با IE کار ميکني ) :

برو به اين آدرس :
Internet Explorer - > Tools -> Internet Options -> Advanced -> Browsing و تيک show frindly HTTP Errors را بردار ! حالا صفحه مربوط را اجرا کن و ببين Error دقيق اون چيه ! اگه بازم مشکل داشتي بگو !

خوش باشي !
آقا من همين آلان كه دارم اينو مينويسم متوجه شدم كه با Disable كردن آنتي ويروس روي سيستمم MacAfee اين برنامه IIS راه ميفته و مجددا ميتونم اون را Enable كنم... حالا چه ربطي داره خدا ميدونه!!
ظاهرا سيستم من جن زده شده!

CaptanBlack

Member
سلام !

شما هر برنامه که روي سيستم نصب کني ممکنه يه جايي را توش تغييرات بده ! مثلا zonealarm ورژن 3.7 را (حالا ورژن هاي بالاتر را نميدونم) اگر روي ويندوز نصب کني (من روي 2000 و 2003 تست کردم) IIS سرويسش راه نميفته و بايد registry دستکاري کني و اين حرفا !

Mozilla قديمي که حالا جاش firefox اومده !‌قبلا خيلي توي شبکه دستکاري ميکرد ! اما حالا ديگه نه !

خلاصه هر روز امکان هر خطايي هست ! (يه پيشنهاد : MacAfee که نميشه Virus Definition اش را update کرد ! norton گرچه کمي سيستم را کند ميکنه اما Virus Definition اش معرکس ! و از macAfee واقعا سرتره !)

CaptanBlack گفت:
سلام !

شما هر برنامه که روي سيستم نصب کني ممکنه يه جايي را توش تغييرات بده ! مثلا zonealarm ورژن 3.7 را (حالا ورژن هاي بالاتر را نميدونم) اگر روي ويندوز نصب کني (من روي 2000 و 2003 تست کردم) IIS سرويسش راه نميفته و بايد registry دستکاري کني و اين حرفا !

Mozilla قديمي که حالا جاش firefox اومده !‌قبلا خيلي توي شبکه دستکاري ميکرد ! اما حالا ديگه نه !

خلاصه هر روز امکان هر خطايي هست ! (يه پيشنهاد : MacAfee که نميشه Virus Definition اش را update کرد ! norton گرچه کمي سيستم را کند ميکنه اما Virus Definition اش معرکس ! و از macAfee واقعا سرتره !)
آقا كي ميگه كه MacAfee را نميشه Update كرد!! من خودم هفته اي 1-2 بار دارم update ميكنم!!

CaptanBlack

Member
راستش من که خواستم update کنم ! گیر داد شما از ایران هستی و ما ایرانی قبول نمیکنیم و از این حرفا ! مگه اینکه به تازگی سیساستشون عوض شده باشه ! که احتمالا از برکات احمدی نژاد هستش ! :((

CaptanBlack گفت:
راستش من که خواستم update کنم ! گیر داد شما از ایران هستی و ما ایرانی قبول نمیکنیم و از این حرفا ! مگه اینکه به تازگی سیساستشون عوض شده باشه ! که احتمالا از برکات احمدی نژاد هستش ! :((
آقا ردیفه!!
آپدیتش استاده....!

شما برای اینکه بتونی آپدیت کنی باید ip سیستمتو عوض کنی که تشخیص نده از ایرانی برای این کار از برنامه ای ip hidden استفاده کن
این برنامه ها با استفاده از proxy آی پی شما رو عوض می کنه
اگر خواستی به من میل بزن تا برات بفرستم
[email protected]

m1pfard

Member
کسی نیست که بدونه چرا این esmartiz_red خان می خواد همه چی رو با ایمیل جواب بده؟!

چون این مباحث جای بحث زیاد داره شما برای این کار می تونید از نرم افزار ip platinum استفاده کنید که با استفاده از proxy آی پی شمارو تغییر میده البته با خود ویندوز هم میشه این کارو کرد هر کی ئوست داشت بگه تا براش توضیح بدم

amirlol

Well-Known Member
چرا معلومه چرا می خواد همه ایمیل بزنند بهش !!! بخاطره اینه که داره حتمآ ایمیل های صحیح و فعال رو جمع می کنه برای فرستادن بالک میل !!

جدیدترین ارسال ها

بالا