كمك در نصب phpBB

hess_far

Member
با سلام!
با با يكي هم به اين تازه واردهاي برنامه نويسي كمك كنه :(
مجيد جان تو رو خدا نحوه نصب phpBB مخصوصا در طراحي ديتابيسش با همان فايل cd.php توضيح بيشتر بده. مال من كه اين error را ميده :
Notice: mysql_create_db() [function.mysql-create-db]: This function is deprecated, please use mysql_query() to issue a SQL CREATE DATABASE statement instead. in c:\inetpub\wwwroot\phpBB2\cd.php on line 6
Error creating database: Can't create database 'phpbb'. Database exists
اگه کمکم کنی خیلی ممنون می شم.

در ضمن در مورد نحوه طراحی دیتابیس phpBB با mySQLcc و يا phpMyAdmin مقاله اي را بنويسي خيلي ممنون مي شم.
ح.ا.فرهنگ

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

راستشو بخواين من خودم هم از برنامه نويسي phpBB هيچي سر در نياوردم خيلي با كلاس نوشتن در حد ما نيستش :wink:
در مورد ديتا بيس راستش اينطور كه شما نوشتين (خطاشو ميگم) ظاهرا روي IIS داري كار ميكني.. راستش من خودم از IIS استفاده نميكنم با Apache كار ميكنم چون به نظر من IIS ز نظر PHP خيلي از Apache كم مياره حتي اگر آخرين ورژن php رو روش نصب كنيد... اما يك چيزي كه هست شما MySQL رو نصب كردين؟! يعني سرورشو راه انداختين؟!

در مورد كار با MySQLcc راستش من تا به حال كار نكردم اما phpMyAdmin كه خيلي آسونه..چيزي نداره..كافيه شما طراحي ديتا بيس و اصولشو يا داشته باشيد phpMyAdmin اومده همش از دستورات MySQL استفاده كرده و فقط براي راحتي كار هستش...! حالا نميدونم منظور شما دقيقا از اين مطلب چي بودش.!

ارادتمند
مجيد

hess_far

Member
سلام
مجيد عزيز من اول مي خواستم كه php را بر روي apache نصب كنم ولي يه مقدار error ميداد كه من هم حوصله نداشتم و ان را روي IIS نصب كردم.(ان شاالله حال كردن با php باشه براي وقتي كه لينوكس را نصب كردم :wink: )... در ضمن بله من MySQL را نصب و راه اندازي اش هم كرده ام.

در ضمن اگه براي شما وقدور مي باشد يه كم در مورد نحوه ساخت(و همچنين ساختار) ديتابيس براي phpbb توضيحي بگيد كه اصلا بايد چه تيبلها و مقاديري برلي آن باشد.(به كل چه مواردي براي ديتابيسش لازم مي باشد)

با تشكر
ح.ا.فرهنگ

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

خب پس احتمالا يوزرنيم و پسورد خودتونو اشتباه ميزنيد!!!

در مورد تيبل هاي phpBB هم بايد بگم كه راستش من چيزي بلد نيستم در اين مورد :oops:
ميخواين خودتون دستي ايجاد كنيد اونها رو؟!

مجيد

hess_far

Member
به نام انكه وجودم زوجودش شده موجود

مجيد عزيز پس لطفآ مرا راهنمايي كن چه كار كنم...(password و uname ام هم درست وارد مي كنم.)
راستي ببينم مي توني ديتابيسي كه خودت ازش استفاده مي كني را به فايلهاي sql تبديل كني و برايم بفرستي؟ :?:

يا يك منبعي را در اين مورد معرفي كني؟ :?:

با تشكر

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

شما وقتي كه يوزر نيم و پسوردو بزنيد خودش همه چيزو ايجاد ميكنه من همينكارو كردم...
اخه بايد يك سري تنظيماتشو مربوط به سايت خودتون انجام بدين...

منبع هم خود سايت www.phpbb.com هستش كه توش همه چيزو توضيح داده...

موفق باشيد
مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا