كمك در مورد كارت گرافيكي

asbtond

Active Member
با سلام خدمت شما دوستان خوب
ميخواستم خدمتتون بگم كه من ميخوام كارت گرافيكي بخرم چي بخرم؟؟؟؟؟؟
سي پي يو ي من اينتل
كارت گرافيكي فعلي 256 انويديا
كاربردم هم معمولي هست گاه گداري طراحي هم با مكس و فتوشاپ و فلش ميكنم و گاهي هم بازي چاشنيش ميكنم لطفا يك مارك خوب بهم بگين بودجه هم تا 100 تومان ميتونم بدم.

در اينترنت جستجو كردم XFX GT220 1GB DDR2 را واسه خودم مناسب ديدم نظر شما چيست؟؟
از اين بهترش را هم ميشه پيدا كرد؟؟
قيمت حدوديش چنده؟

ممنون از اينكه وقت گذاشتين و خوندينشون:rose:

sajadjj

Member
خوب دوست عزیز چون من فروشگاه کامپیوتر دارم gt 220 xfx از نوع ddr3به نظر من بهتر است
البته در بازیهای سنگین اگه gt 240 ddr3 را بگیر بهتر است
در رده ati هم اگه 5570 دو گیگ ddr3 را بگیر بهتر است با قیمت 135 تا 140 است ول برای بازی و غیره عالی است باز هم نظر خودت است . یا علی:)

asbtond

Active Member
من از شما كه نظر دادين ممنونم ولي چون سيستم من كلا ddr2 ميباشد ميخوام كارت گرافيك از همون جنسيت بخرم چون فكر نكنم ddr3‌درست كار كنه
ولي باز هم اگر كارت گرافيكي خوبي هست كه به دردم بخوره با قيمتش خواهشا بهم بگين د ر ضمن قيمت اون كارت گرافيكي كه مدلش را گفتم را نگفتين!!

sajadjj

Member
خوب دوست عزیز 'گرافیک ddr3 بر روی سیستم های ddr2 هیچ مشگلی پیش نمیاره اون'گرافیک gt 220 ddr2 قیمتش بین 75 تا 80 تومان است ولی باز هم می گم که یا 240 ایکس اف ایک را بگیر یا 5570 دوگیگ بهتر است تا 220 و اگر می خواهی از نظر بازی تا دو سه سال دیگر راحت شوی برو سر وقت گرافیک 6770 ایکس اف ایکس که یک گیگ ddr5 با بیت 128 است که با سیستم های ddr2 هم هیچ مشگلی نداره تازه با همین پاور معمولی سیستمت جواب میده و اگر این گرافیک را گذاشتی اگه باز هم اگه سیستم خاموش کرد یا ریستارت شد یه پاور گرین بگذار از 300 وات بالاتر قیمت گرافیک 6770 بین 160 تا 170 است برای بازی هم اصلا کم نمیاره چون خودم تست کردم وبرای مشتری هم زیاد بستم از این گرافیک او ن 5570 هم از نوع 2گیگ هم عالیه برای بازی کم نیاورده تازه این هم در اخر بگم که فقط رم است که اگر ddr3 باشد بر روی سیستم های ddr2 جواب نمی ده حتی اگه تو گرافیک ddr5 هم روی سیستم بگذاری جواب میده نکته اخر هم اینکه تو که داری پول میدی گرافیک بگیر بالاتر بگیر که راحت شوی چون بیشتر مشترهای که پیش ما می ایند رفتن مثل تو گرافیک معمولی خریده وبعد از یک سال امدن عوض می کنند وپولشان حیف میشه پس باز هم میگم یا گرافیک 5570 دوگیگ یا 240 ویا اگه 6770 را بگیری که دیگه دور اندیشی کردی وخیالت را حت میشه تا دوسه سال دیگه به خدا قسم می خورم که راست میگم واگه گرافیک مثل من برای سیستمت بگیری که دیگه نور الانور میشه گرافیک من 6790 است با قیمت 200 هزار تومان است باز هم خودت می دانی تازه 6770و6790 با دارکتس 11 است نقطه . یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا