كمك درباره 64 windows

baran_a9

New Member
با سلام و خسته نباشيد
روي سيستم من windows 64 نصب كردن من تاحالا با 32 كار مي كردم و همه برنامه هام به خصوص اينكه من برنامه هاي گرافيكي نظير corel, photoshop, maya, illasteitor, freehand, after effect كار مي كنم حالا مي خوام بدونم بايد تمام برنامه هام هم 64 باشه يا مي تونه ويندوز 64 باشه برنامه هايي كه 64 هست از 64 استفاده كنم و انهايي كه نيست از 32 مثلاً مي دونم illasteitor ,photoshop, maya ,after effect 64 هست اما بقيه رو پيدا نكردم يا اينكه همون windows 32 را بريزم متشكر مي شوم راهنمايي نمائيد من زياد از سخت افزار و نرم افزارام سر در نيارم فقط با برنامه هاي گرافيكي آشنا هستم

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام و خسته نباشيد
روي سيستم من windows 64 نصب كردن من تاحالا با 32 كار مي كردم و همه برنامه هام به خصوص اينكه من برنامه هاي گرافيكي نظير corel, photoshop, maya, illasteitor, freehand, after effect كار مي كنم حالا مي خوام بدونم بايد تمام برنامه هام هم 64 باشه يا مي تونه ويندوز 64 باشه برنامه هايي كه 64 هست از 64 استفاده كنم و انهايي كه نيست از 32 مثلاً مي دونم illasteitor ,photoshop, maya ,after effect 64 هست اما بقيه رو پيدا نكردم يا اينكه همون windows 32 را بريزم متشكر مي شوم راهنمايي نمائيد من زياد از سخت افزار و نرم افزارام سر در نيارم فقط با برنامه هاي گرافيكي آشنا هستم

ویندوز های 64 بیتی یک ماشین مجازی دارند که برنامه های 32 بیتی را در حین اجرا با وضعیت 64 بیتی تطبیق داده
و پردازش کند. بدین جهت اکثر برنامه های 32 بیتی با اندکی کاهش سرعت که اغلب مواقع نامحسوس است، در
ویندوز های 64 بیتی قابل اجرا هستند.

بجز یکسری برنامه های خاص که دو نسخه 32 و 64 بیتی مجزا دارند، بقیه محصولات یا هر دو نسخه را در یک Setup
ادغام کرده اند که بر اساس مشخصات ویندوز مورد استفاده بطور خودکار نسخه مناسب را نصب می کنند و یا
تنها یک نسخه 32 بیتی دارند که در هر دو ویندوز 32 و 64 بیتی بخوبی کار می کنند.

تنها یک گروه معدود از نرم افزار های 32 بیتی وجود دارند که در ویندوز های 64 بیتی کار نخواهند کرد، دلیل آن هم
اکثرا این است که بصورت تلفیقی از قسمت های 32 و 16 بیتی نوشته شده اند، برنامه های 16 بیتی کلا در ویندوز
64 بیتی قابل اجرا نیستند، مگر به کمک ابزار هایی خاص.

برنامه هایی که برای DOS نوشته شده بودند و در ویندوز های 32 بیتی اجرا می شدند، هم همینطور، در ویندوز های 64 بیتی تنها با کمک ابزار هایی مثل DosBox قابل اجرا هستند و به تنهایی قابل اجرا نخواهند بود.

جدیدترین ارسال ها

بالا