كمك تبديل بهmidi

Alioffline

Member
از همه مي خوام كه برنامه اي جهت تبديل فايل هاي mp3وياwave به midi دارن
اگه داري ممنون مي شم به ما هم بديد

a Truth Seeking

Active Member
يه نرم افزاري به نام MP3 to MIDI وجود داره نمي دونم از كجا مي شه دريافت كرد فكر كنم اگر تو خود سايت http://www.download.com بگردي به جواب مي رسي البته اگر بتوني كركش رو هم پيدا كني.

a Truth Seeking

Active Member
شما مگه نرم افزاري در اين زمينه احتياج ندارين؟
خوب اين نرم افزار هم براي اين منظور ساخته شده ولي در صورتي كه بتونين كركش رو بگيرين نرم افزار خوبي هست.

mamali132002

Active Member
آقا من يك برنامه فوق اولعاده براي ملودي سازي ميشناسم اگه خواستين بگيد من براتون ميزارم

anti-life

Active Member
هنوز برنامه اي بسيار درستي در اين ضمينه براي كيبورد هاي ياماها اريه نشده ........ دليلش هم اينه ويندوز صداهاي XG اين كيبورد رو نميشناسه .....((‌پس سعي در پيدا كردن اين برنامه نكنيد ....))‌

من برنامه هاي زيادي دارم كه اين كار رو ميكنن ولي بديه همشون اينكه هر فايلي كه بهش بديد فقط به 5 track تبديل ميكنه ..... كه اگه شما بدونيد حداقل به 16 track احتياج هست تا بشه قشنگ همشون رو تفكيك كرد ........ ولي برنامه بسيار قوي دارم كه بدون كرك هست ولي براي تبديل MID به STY هست ......

style work 2000

در ضمن از برنامه XG PLAYER هستما نصب كنيد تا فايلهاي خود رو بهتر بشنويد ((‌در صورتي كه ياماها داشته باشيد و گرنه رولند و كرگ الزامي نيست ))‌

در ضمن من همه اون مسيرهايي كه براي download.com بود رو خودم ولي موندم چه ربطي به سوال ايشون داشت ......... چون هيچ دوم الا دو تا دونش براي اين كار نبودن كه هر كدوم هم كمتر از 50 ٪ راي آوردن......

آخ بحث كيبورد شد ياده SA-21 CASIO افتادم ........ ديگه اين رو كه بايد بشناسي چه عجوبه ايه ..... : خنده.

mamali132002

Active Member
آقاي عزيز من يك برنامه ملودي ساز خيلي قوي ديدم الانم دارم گفتم اگه مي خوايد بدم اين برنامه از ريتم گيتار برقي گرفته تا طبل و پيانو و همه چيز رو داره و ملودي رو هم ميتوني ميكس كني توش يك سسري فايل آماده هم برا آموزش توشه فوق العاده هستش.

anti-life

Active Member
میبخشید درست بخونید من چی گفتم .............. بابا یک فایل برای کیبورد باید 16 تراک داشته باشه و همه برنامه ها آخرش به 5 تا تراک تبدیل میکنن ........... باز شما بیا بگو این برنامه هست ............بابا من کیبورد میزنم و خیلی وقته دارم دنبالش میگردم ولی چیزه خوبی ندیدم ........ بله تو همه برنامه ها حتی کل mp3 رو به صدای زن تبدیل میکنه ولی بابا این فقط میشه یه تراک گرفتی ........

حالا این برنامه رو معرفی کن تا باهاش کار کنم ببینم این چیزی که میگی هست........

anti-life

Active Member
خب منم از همون اول گفتم که نیست همچین چیزی ........ شما داشتی زور میزدی ......... بابا ویندوز حتی صداهای XG نمیشناسه چه برسه بخواد براش کاری م انجام بده .......البته باز کیبورد پیشرفته باشه میشه کاریش کرد ولی نه با کیبوردهای ایران...

mamali132002

Active Member
ايني كه نميزارم به اين معني نيست كه برنامه بدرد نمي خوره ولي من بحثم اينه كه كسي كه كيبورد نداره تا ارگ بزنه يا پيانو از اين استفاده كنه كار كردن باهاش راحته!

جدیدترین ارسال ها

بالا