كمك براي صداگذاري و خروجي

mahmoud4197

New Member
با سلام به همه دوستان
من يك فيلم انيميشن دارم و همچنين فايل صوتي دوبله اون به فارسي.
برنامه پريمير 6.5 دارم و ميخواستم صداي اصلي فيلم رو بردارم و صداي دوبله روش بگذارم.
اگه ممكنه مراحل كار رو بمن بگين ممنون ميشم.
در آخر هم ميخواستم خروجي Divx بگيرم با كيفيت عالي (مثل فيلم وروديم) و با حجم حدود 700 مگ. چون وقتي با برنامه هاي ديگه كار ميكردم مثل ulead حجم فيلمم خيلي زياد ميشد و وقتي سايزش رو كم ميكردم تا به حجم مثلا 700 مگ برسم كفيت خيلي افت ميكرد. تازه برنامه پريمير رو گرفتم و ميخواستم با اين برنامه كار كنم.
اگه ممكمنه منو راهنمايي كنين.

با تشكر​

narciso50

Member
با سلام به همه دوستان
من يك فيلم انيميشن دارم و همچنين فايل صوتي دوبله اون به فارسي.
برنامه پريمير 6.5 دارم و ميخواستم صداي اصلي فيلم رو بردارم و صداي دوبله روش بگذارم.
اگه ممكنه مراحل كار رو بمن بگين ممنون ميشم.
در آخر هم ميخواستم خروجي Divx بگيرم با كيفيت عالي (مثل فيلم وروديم) و با حجم حدود 700 مگ. چون وقتي با برنامه هاي ديگه كار ميكردم مثل ulead حجم فيلمم خيلي زياد ميشد و وقتي سايزش رو كم ميكردم تا به حجم مثلا 700 مگ برسم كفيت خيلي افت ميكرد. تازه برنامه پريمير رو گرفتم و ميخواستم با اين برنامه كار كنم.
اگه ممكمنه منو راهنمايي كنين.

با تشكر​
ببین عزیزم پرمیر قدرت جدا کردن دیالوگ رو از موسیقی یا دیگر صدا ها نداره و شما فقط میتونید تمام صدا رو بردارید و چیز دیگه جایگزین کنید
در مورد تبدیل به DivX هم شما خروجی DVavi بگیرید و بعد میتونید از برنامه pro coder 3 از شرکت canopus استفاده کنید و به فرمتهای مختلف تبدیل کنید البته کیفیتشو خودتون میتونید تغییر بدین چون برنامه نسبتا قویه

shahrammmmm

New Member
اگه میخوای کل صدا رو برداری و صدای جایگزین رو بذاری ، روی تصویر در تایم لاین کلیک راست کن و گزینه unlink رو انتخاب کن.
حالا صدا و تصویر جدا میشن و میتونی صدا رو پاک کنی و صدای جدید رو بزاری زیر تصویر

جدیدترین ارسال ها

بالا