كمك براي خريد (بچه هاي مشهد كمك كنيد)

sib

Member
با سلام خدمت تمام بچه هاي مشهد
اقا كسي هست كه به من براي خريد يه سري لوازم براي تجهيز يه اپارتمان كمك كنيد

13 تلويزيون
13 يخچال
و يه سري خورده بريز ديگه كه اگه كسي مي تونه كمكم كنه ممنون مي شم
حالا كسي هست از بچه هاي مشهد كه منو كمك كنه
ممنون مي شم كه كمكم كنيد

براي منزل 13 تا يخچال 13 تا تلويزيون در ضمن از چه لحاضي كمك كنه كمك كردن نمي خواد كه برو 13 تا يخچال بگير رو هر راپله خونت يه يخچال بزار

YTERROR

Active Member
اصلا این مجید کاسب نمیشه آقا من می تونم کمکت بکنم با این آی دی تویی یاهو تماس بگیر اگه کاری از دست بر بیاد خوشحال میشم adell_Shiehali

sib

Member
ببخشيد انگار نتونستم منظورم را درست بگم
يه اپارتمان 12 واحدي تو مشهد گرفتيم براي تجهيزش احتياج به کمک دارم
بابا هر چي تو خيابوناتون کشتيم نمايندگي چيزي پيدا نکرديم کسي مي تونه ادرس نمايندگي و يه سري قيمت به من بده مي خوام ببينم از اصفهان خودمون بار کنم بيارم بهتره يا از مشهدي ها بخرم (شوخي کردم زياد عصباني نشيد) اخه يه هفته امدم اونجا غير از مبل و يه سري خورده ريز چيزي ديگه نتونستم بخرم اخه هر چي دنبال نمايندگي هاي ال جي و سامسونگ و سوني مي گشتم مي گفتن مستقيم بروووووووووووو مي رسي بعد هم يه دوسه تا مغازه به عنوان نمايندگي معرفي کردن که وايييييييييييييييييييييييييييي نگو مي خوام ببينم کسي از بچه ها نمايندگي سراغ نداره يا لااقل يه ادرس درست به من بده چون شنبه دارم مي يام مشهد دوباره سر گردون نشيم

راستي ببخشيد bioiran خدا اصفهاني ها رو شفا داده خدا مشهدي ها را ...

يعني مشهد كه پولدار ترين شهر ايران يا به جرات جهانه نمايندگي ال جي و سامسونگ نداره بعد ببخشيد البته فضولي ها
12 واحد مبله برا چي اونوقت يه جا يعني شما مبله مي فروشين:(
منم طرفاي اصفهانم هواستون باشه به طرفاي اصفهان توهين نكنينها ولي اگه به خود اصفهاني ها توهين كردين از نظر من بدون اشكاله:((
شوخي كردم به كسي بر نخوره

جدیدترین ارسال ها

بالا