كمك >آپديت bb2.0.10 به نسخه‌ى 2.0.11

rahmani

Member
با سلام.

من يك انجمن نسخه‌ى 2.0.10 فارسي دارم آيا مى‌توانم آنرا با آپديت fantastico به 2.0.11 تبديل كنم؟ و دوباره استايل فارسي مربوطه را روى آن قرار بدهم(يا يك استايل جديد)؟ آيا ممكن است ديتابيس انجمن بهم بريزد؟

rahmani

Member
با سلام.

چون دوستان جواب ندادند خودم راه حلش را پيدا كردم.

1- توسط كنترل پنل (فنتاستيكو) آنرا به 2.0.11 آپديت مي‌كنيد (با زدن كل آپديت) :lol:
2-بعد از اين كار به احتمال زياد (همانطور كه براي من پيش آمد) انجمن شما بهم ميريزد و ديگر حتي صفحه‌ى اولش هم بالا نمى‌آيد. :wink:
3-حدود 15 تا 20 دقيقه شروع مي‌كنيد به كندن موهايتان و چنگ زدن صورتتان و در بعضي مواقع كمى شيون و زاري.
4-از آنجا كه فنتاستيكو بدليل شعور زياد قبل از اين گند كارى يك backup از اطلاعات انجمن شما تهيه كرده، جاى نگراني نيست البته توصيه مي‌كنم كه خودتان هم قبلا از ديتابيستان توسط امكانات phpbb admin يك كپي تهيه كنيد. كپي ديتابيس فنتاستيكو در fantastici_backups قرار خواهد گرفت.
5-حالا كه كار از كار گذشته بقاياى انجمن خدا بيامورزتان را پاك مي‌كنيد و يك انجمن 2.0.11 انگليسي را از اول نصب و پس از آن فايلهاي فارسي را دوباره سوار مي‌كنيد.
6-توسط دستور جايگزيني بانك اطلاعاتي هم كه در همان كنترل ادمين خود بي بي قرار دارد دوباره اطلاعاتتان را برمي‌گردانيد به شكل اول.

جدیدترین ارسال ها

بالا