كمك آقا مجيد !!!!!!!!!!

0037

Member
سلام
آقا ميشه يك كليد فارسي/انگليسي مثل فوروم مجيد آنلاين گذاشت كه مستقيم بدون استفاده از ويندوزدر قسمت انجمن ها فارسي نوشت ؟؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

جناب 0037 فكر كنم اين واسه چندمين باره كه ميگيم لطفا تاپيك مناسب واسه نامتون انتخاب كنيد.....

يك سري به قسمت مقالات سايت بزنيد اونجا يك مقاله قبلا قرار دادم..

موفق باشيد
مجيد

0037

Member
ميدوونم

سلام
ببخشيد مي دونم من قبلا پرسيدم ولي جواب درست و حسابي بهم ندادن اگه ميشه يا خودتون توضيح بدين يا لينك اون مقاله رو بزارين

saman_sweden

Active Member
0037 گفت:
سلام
آقا ميشه يك كليد فارسي/انگليسي مثل فوروم مجيد آنلاين گذاشت كه مستقيم بدون استفاده از ويندوزدر قسمت انجمن ها فارسي نوشت ؟؟
دوست عزيز من غذا را وقتي به يكي ميدهم بخوره ديگر محبورش نمي كنم بخوره آزاد هست خورد خورد اگر نخوره خودش گشنه ميمونه حالا با اين مثال من تمام كد را دونه دونه كرده براتون نوشتم استثنا براي شما نوشتم براي كس ديگري اينقدر وقت نميگذارم شما بايد خودتون هم يه مقداري خلاقيت نشون بدي بري دنبالش فكر كني نه اينكه هلوي پوست كنده بدن دستت بخوري ببخشيد ها هدفم اينه كه بري يه مقداري ياد بگيري خودت فكر كني اينطوري فايده نداره مردم برات كار انحام دهند اونموفع در ازاش بايد مبلغي بپردازي كه ارزش كار را بدوني يعني چه من 20 ساعت وقتم صرف حنابعالي بكنم بعدش چي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

0037جان اينم لينك مقاله:
http://www.majidonline.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=49

اميدوارم بدردت بخوره..

سامان جان زياد ناراحت نشو بالاخره مشكلاتي پيش مياد حتما 0037 هم يك مشكلي داشته كه نتونسته استفاده كنه ..بهتره با خونسردي جواب همديگرو بديم :wink:

مخلصيم

مجيد

0037

Member
بله مي دونم !!

يلام
ميدونم ولي واسه چي ميزني :cry: من اون كارو كردم ولي نشد!! :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا