با تشكر...
amir600 Active Member Jul 31, 2004 #3 aida_khanoom گفت: من دارم واسه چه ميخواي کلیک کنید تا باز شود... واسه استفاده! ممنون ميشم اگه بذاري...
aida_khanoom گفت: من دارم واسه چه ميخواي کلیک کنید تا باز شود... واسه استفاده! ممنون ميشم اگه بذاري...
saman_sweden Active Member Jul 31, 2004 #4 amir600 گفت: aida_khanoom گفت: من دارم واسه چه ميخواي کلیک کنید تا باز شود... واسه استفاده! ممنون ميشم اگه بذاري... کلیک کنید تا باز شود... منظورت اينه يذار بينم چيكار مي كنم
amir600 گفت: aida_khanoom گفت: من دارم واسه چه ميخواي کلیک کنید تا باز شود... واسه استفاده! ممنون ميشم اگه بذاري... کلیک کنید تا باز شود... منظورت اينه يذار بينم چيكار مي كنم
amir600 Active Member Jul 31, 2004 #6 راستش سامان جان من با محيط ظاهريش آشنايي ندارم ولي اگه اينه ممنون ميشم بفرستي... [email protected]
saman_sweden Active Member Aug 10, 2004 #8 amir600 گفت: سامان جان مشكلي پيش اومده؟ کلیک کنید تا باز شود... اين تايك اصلا نگاه نكرده بودم شما هم منو يادآوري نكرده بوديد .............................................. ببخشيد من اصلا داغ كردم حواصم نبود لينك اشتباهي بهت دادم بدين صورت اديت ميشه اما برنامه با ايميلتون فرستادم
amir600 گفت: سامان جان مشكلي پيش اومده؟ کلیک کنید تا باز شود... اين تايك اصلا نگاه نكرده بودم شما هم منو يادآوري نكرده بوديد .............................................. ببخشيد من اصلا داغ كردم حواصم نبود لينك اشتباهي بهت دادم بدين صورت اديت ميشه اما برنامه با ايميلتون فرستادم
saman_sweden Active Member Aug 10, 2004 #10 ببخشيد من اصلا داغ كردم حواصم نبود لينك اشتباهي بهت دادم در هر حال برنامه را فرستادم در خونه تون همون McAfee Visual Trace Firewall رافرستادم اون لينك بالا را فراموش بكن اشتباه از من است
ببخشيد من اصلا داغ كردم حواصم نبود لينك اشتباهي بهت دادم در هر حال برنامه را فرستادم در خونه تون همون McAfee Visual Trace Firewall رافرستادم اون لينك بالا را فراموش بكن اشتباه از من است