كسي كتاب آموزش دلفي داره؟

سلام..
من به كتاب ها ي الكترونيكي آموزش دلفي 7 نياز دارم..از نوع adobe reader .PDF
پولشم هر چي بشه عيب نداره..
ممنون

بافی

Member
شما كه پولش براتون مهم نيست چرا نمي خريد؟! كتاباي جعفرنژاد قمي مي تونه نيازتونو بر طرف كنه...خيلي هم خوب توضيح داده...

منظورم كتاب الكترونيكي بود...كتابهاي ايراني رو ديدم نصفش فقط محيط دلفي رو ميگه نصفه ي ديگش هم همش حرف مفته ...بلا نسبت نويسنده هاي خارجي ...
واقعا هيچ حرفي رو براي گفتن نداره ...يادمه يه كتاب فارسي در مورد ويژوال بيسيك گرفتم..
نويسندش فقط ترجمه كرده بود .حالا اگه درست هم ترجمه كرده بود يه چيزي ..اصلا خودش نفهميده بود چي نوشته ..بهش ايميل زدم گفتم صفحه ي فلان رو نگاه كن ..يعني چي ؟ گفت همينه كه هست ...
منم از تعجب شاخ در آوردم ..برا همين بهتره آدم يه ديكشنري خوب بخره بعد بفهمه چي ميخونه ..
مثلا الان من يه كتاب دارم كه خود نويسنده بورلند (برنامه نويسش) نوشته بود..ولي ازش هيچي نفهميدم
چون برا استاداي دلفي نوشته بود..الكي 8 تومن پول دادم بعدشم كه گم شد..
حالا اگه كسي داره يه ندا بده..
فعلا....

بافی

Member
درسته...ولي من نگفتم هر كتابي گفتم جعفر تژاد ولي خوب بازم حق باشماست منم موافقم با حرفتون...من خودم جعفرنژاد رو به عنوان كتاب مرجع واسه دلفي گذروندم و راضي بودم...

تشكر

از لطفتون ممنون..ولي چيزي كه ميخواستم نبود..فقط يه كتابش دلفي بود كه بهتر از اون رو داشتم...بازم ممنون

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
بايد از خوده آقاي كرامتي بگيري

Mandana_P

Member
اين كه شما پيدا كرديد دلفي 4 هست

كتاب Mastering Delphi 7 و يك كتاب ديگه از انتشارات Sams هست كه هر دو عالي هستن ، شما از خود آقاي كرامتي بپرسيد ، اينجا هم عضو هستن با آي دي Delphiran

ببخشيد شما مسول بازار يابي آقاي كرامتي هستين ؟
&lt;شوخي بيد>
خودم پيدا كردم دلفي 6 ..1026 صفحه..
همشم اينگليسي
فكر كنم تا اينو من ياد بگيرم دلفي تموم بشه و بورلند يه چيزه ديگه بسازه

جدیدترین ارسال ها

بالا