كرك4 xara webstyle ؟

salmanclever

Well-Known Member
سلام
عزيز شما اگر كرك اين نرم افزار رو هم بگيريد فاييده اي نداره چون سازندگانشون خيلي از اين حرفا زرنگ ترند
اگر هم كركش كني بازم چون بيشتر تمپليت هاش نيست بدردت نميخوره تو بايد بري تمپليت هاشو گير بياري
من خودم يكي از طرف داران اين نرم افزار هستم خيلي دنبال تمپليتهاش گشتم تنها جايي كه ميشه تمپليتهاشو پيدا كرد kazaهست برو اونجا دنبالش بگرد
سلمان...

pourya

Member
salman14000 گفت:
سلام
عزيز شما اگر كرك اين نرم افزار رو هم بگيريد فاييده اي نداره چون سازندگانشون خيلي از اين حرفا زرنگ ترند
اگر هم كركش كني بازم چون بيشتر تمپليت هاش نيست بدردت نميخوره تو بايد بري تمپليت هاشو گير بياري
من خودم يكي از طرف داران اين نرم افزار هستم خيلي دنبال تمپليتهاش گشتم تنها جايي كه ميشه تمپليتهاشو پيدا كرد kazaهست برو اونجا دنبالش بگرد
سلمان...

واقعا ؟
كدوم قسمتش هست؟

:>>: اگه پيدا كردين ما رو بي نصيب نذارين! :<<:

متشكرم

pourya

Member
salman14000 گفت:
سلام
سلمان...

واقعا ؟
كدوم قسمتش هست؟

:>>: اگه پيدا كردين ما رو بي نصيب نذارين! :<<:

متشكرم

salmanclever

Well-Known Member
سلام
عزيز من خيلي وقته كه پيدا كردم ولي كازا لينك نداره تا برات بزارم بايد بري تو خودش سرچ كني حتما پيدا ميكني
سلمان...

pourya

Member
با سلام

من يك سربال پيدا كردم ولي توي صفحه اي كه بايد واردش كني يك هم مي خواهد كه همراه سريال نبود.
وقتي كه ميل خودم را وارد ميكنم آن سريال را فقط به آدرسم مفرستد و كار ديگري نميكند.
مشكل چيه؟؟؟؟

Sn: XWS-5299-5077-6209

جدیدترین ارسال ها

بالا