كتاب رنگ آميزي

با سلام خدمت دوستان و استادان محترم . مدتها است كه قصد ساخت كتاب رنگ آميزي با ام ام بي دارم اما موفق نشده ام . مي دانم كه با نرم افزار فلش مي توان اينكار را انجام داد . اما مي خواهم با ام ام بي اينكار را بكنم . يك فايل اوليه هم پيوست كرده ام . روش كار اين است كه با كليك كردن روي يكي از مستطيل هاي رنگي سمت چپ ، رنگ را انتحاب و با كليك مجدد روي قسمتي از نقاشي ( در اين مثال قسمتي از خانه ) رنگ آن قسمت عوضشود . لطفا" راهنمايي فرماييد . من اسكريپت هاي لازم را بلد نيستم . ممنون:-?

پیوست ها

• coloring book.rar
    679 بایت · بازدیدها: 24
ممنون . منظور من دقيقا" همين بود . راستي براي ريست كردن ( پاك كردن رنگها ) چه بايد كرد .

• Like
Reactions: pcj
با تشكر از استادان عزيز . مثال بالا كه توسط دوست عزيز آقاي Amirrayanehدرست شده بود براي مواردي است كه شكلهاي ساده توسط خود ام ام بي رسم شود و مي توان رنگ آنها را عوض نمود . با توجه به اينكه در ام ام بي ابزار رسم شكل و نقاشي وجود ندارد اگر بخواهم يك تصوير سياه وسفيد در برنامه قرارداده و بعد هنگام احراي برنامه رنگ قسمتهاي مختلف آنرا تفيير دهم چه بايد كرد ؟ ممنون

• Like

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز لطفا منظورتون رو واضحتر بگيد. متوجه منظورتون نشدم. شما قصد داريد يك فايل bitmap رو وارد برنامه كنيد و رنگ آميزي كنيد؟

دوست عزيز براي اينكه منظورم را بهتر بيان كنم يك فايل ديگر ضميمه مي كنم . منظورم اين است كه بتوان تصاويري مثل قسمتهاي مختلف آن سيب را رنگ آميزي كرد . با تشكر

پیوست ها

• coloring book3.rar
    4.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • Like
با سلام . ممنون از لطف و زحمات دوستان . ظاهرا" چاره اي جز ياد گرفتن فلش نيست.

• Like

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
در حالت عادي چنين امكاني تو mmb وجود نداره مگه اينكه با ترفندي چيزي كه مدنظرتون هست رو شبيه سازي كنيد.

تو مثالي كه براتون پيوست ميكنم من يك فايل با فرمت WMF ساختم كه فقط stroke مشكي داره و داخل شي رنگ نشده. اين فايل رو با شي MetaFile وارد برنامه كردم.

با ابزار Poly يك شي چند ضلعي ساختم و اون رو زير شي MetaFile قرار دادم. Stroke مشكي شي MetaFile من لبه‌هاي ناهموار شيPloy رو پوشش ميده. بعد با استفاده از همون دستور قبلي رنگ شي رو ميتونم عوض كنم.

پیوست ها

• coloring book3.zip
    6.9 کیلوبایت · بازدیدها: 37
دوست عزيز با تشكر از لطف و زحمتهاي شما . متأسفانه مدتي است كه هر فايلي را از اين انجمن دانلود مي كنم خراب است و باز نمي شود . اگر ممكن است آنرا جاي ديگري آپلود نماييد . ضمنا" با عرض معذرت از مدير محترم انجمن ، چرا اين مشكل براي من بوجود آمده است .

با تشكر از دوستان و اساتيد عزيز ، به نتايج خوبي رسيدم . فقط يك سؤال ، فايل با فرمت wmf چگونه ساخته مي شود؟ ممنون

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
میتونید عکستون رو توی برنامه ای مثل فتوشاپ طراحی کنید و وارد برنامه Corel Draw کنید که البته Corel پسوند PSD هم ساپورت میکنه و اون رو با پسوند WMF ذخیره کنید یا تو خود Corel طراحی و ذخیره کنید

sorooshk

Active Member
سلام

من قبلا چنين كاري را انجام دادم و الان هم سي دي اون در بازار موجود هست. با برنامه mmb هم بود خيلي زجر كشيدم ولي حال كردم.
توي اون سي دي بالاي 200 تا نقاشي كاري كردم كه بشه رنگ آميزي كرد و ربطي هم به wmf نداشت چون با wmf كار جالب در نمياد. ضمنا پيغام خطا هم گذاشتم كه اگر كودك اشتباه رنگ كرد پيغام اشتباه رنگ كردي براي او پخش شود و وقتي هم نقاشي كامل رنگ شد بگه چه خوب رنگ كردي!!!

فقط با توجه با اين كه پروژه فوق يك پروژه تجاري مي باشد نميتوانم روش كار را بگم ولي اگر كمي روي اون فكر كنيد به نتيجه ميرسيد.

اگر هم دوست داشتيد ميتونيم در ساخت كتاب نقاشي با هم همكاري كنيم و پروژه را تجاري كنيم و هر دو سود ببريم. اگر خواستيد با من تماس بگيريد. ( اميدوارم اين قسمت حرفم مخالف قوانين تالار نباشه. اگر هست بفرماييد تا حذفش كنم).

جدیدترین ارسال ها

بالا