sibesabz14
Member
آيا كتاب و يا مقاله و مطلبي ( ترجيحاً در وب) سراغ داريد براي يادگيري اصول هنري و زيبايي شناختي تدوين ؟
سلامآيا كتاب و يا مقاله و مطلبي ( ترجيحاً در وب) سراغ داريد براي يادگيري اصول هنري و زيبايي شناختي تدوين ؟
سلام
در وب سراغ ندارم. ولی یه کتاب خیلی خوب میشناسم:
کتاب زیبایی شناسی، تاریخ و نظریه های تدوین فیلم - تالیف دکتر احمد ضابطی جهرمی - انتشارات دانشکده صدا و سیما
چرا؟
ببخشید ولی این کتابی که شما گفتین بدرد لای جرز میخوره ...
تنها کتاب عالی در مورد تدوین این کتابه .. حالا زیبا شناسی یا هرچی دیگه...
http://www.adinebook.com/gp/product/9643761517
چرا؟
نظرتون راجع به اين يكي چيه؟
تدوین فیلم و ویدئو
پدیدآورنده: راجر کریتندن، روبرت صافاریان (مترجم)
ناشر: نشر مرکز
ببخشید ولی این کتابی که شما گفتین بدرد لای جرز میخوره ...
تنها کتاب عالی در مورد تدوین این کتابه .. حالا زیبا شناسی یا هرچی دیگه...
http://www.adinebook.com/gp/product/9643761517
علتش معلومه : نویسنده ایرانی .. من نمی گم نویسنده ایرانی کارش درست نی .. من اینو می دونم فیلم هنر غربی است ... پس غربیا بهتر درکش می کنن ... حالا اگه در مورد موسیقی بگین من کتابهای خارجی را قبول ندارم ... و کتابهای ایرانی را می پسندم ...
شما خودتون این کتاب رو خوندید؟
کتابی که من معرفی کردم رو خوندید؟
به غیر از ایرانی یا خارجی بودن نویسنده چه مسایل دیگه ای رو لحاظ کردی؟
نويسنده اش كه ايراني نيست:علتش معلومه : نویسنده ایرانی
خب همون كتابي كه خودتون معرفي كرديد هم كه ناشرش سروش است! (حتما مي دونيد كه سروش ناشر صدا و سيماست)بله کتاب را خوندم خودم ... اطلاعاتم هم خیلی بالا رفته ..... اصلا تو اون کتاب اسمی از برادران لومیر یا پودوفکین یا آنزنشتاین برده ؟
به غیر از اون نکته جالب : انتشارات دانشکده صدا و سیما ... آخه صدا سیما چی از تدوین سرش میشه ؟
چی از سینما حالیش میشه
نويسنده اش كه ايراني نيست:
پدیدآورنده: کارل رایتس، گوین میلار - وارزیک درساهاکیان (مترجم)
خب همون كتابي كه خودتون معرفي كرديد هم كه ناشرش سروش است! (حتما مي دونيد كه سروش ناشر صدا و سيماست)
سلام
در وب سراغ ندارم. ولی یه کتاب خیلی خوب میشناسم:
کتاب زیبایی شناسی، تاریخ و نظریه های تدوین فیلم - تالیف دکتر احمد ضابطی جهرمی - انتشارات دانشکده صدا و سیما
علتش معلومه : نویسنده ایرانی .. من نمی گم نویسنده ایرانی کارش درست نی .. من اینو می دونم فیلم هنر غربی است ... پس غربیا بهتر درکش می کنن ... حالا اگه در مورد موسیقی بگین من کتابهای خارجی را قبول ندارم ... و کتابهای ایرانی را می پسندم ...
این کتابی که شما معرفی کردین خوب است ولی مربوط میشه به مونتاژ فیلم .. نه تدوین ...
فرق تدوین و مونتاز اینه که مونتاژ یعنی کنار هم چسبوندن فیلم ( اون هم نگاتیو) ولی تدوین فرایندی که از کار نویسنده آغاز میشه کارگردان اونو کاملتر می کنه و تدوینگر اونو به انتها می رسونه ...