ایول مهرداد...میدونی چیه بعضیا میان یه کارایی میکنن آدم میمونه...اومده Comment رو کامنت نوشته...assan نه منظورم تو نیست حضرت X هست...iRWEBDES گفت:بيخيال بابا مدير انمن با يكي از عضوهاي ارشد حالا يكي ديگه اينجا چت ميكرد انقدر گوشزد ميكردين گوشش جر ميخورد !
بابا آقا سالار ...
من چي بگم ...
اصلا به من چه !
مهرداد كوهي
salar گفت:ایول مهرداد...میدونی چیه بعضیا میان یه کارایی میکنن آدم میمونه...اومده Comment رو کامنت نوشته...assan نه منظورم تو نیست حضرت X هست...iRWEBDES گفت:بيخيال بابا مدير انمن با يكي از عضوهاي ارشد حالا يكي ديگه اينجا چت ميكرد انقدر گوشزد ميكردين گوشش جر ميخورد !
بابا آقا سالار ...
من چي بگم ...
اصلا به من چه !
مهرداد كوهي
ولی پیش خودمون باشه امروز تو چندتا سایت هاستینگ رفتم...نوشتن>
ده درصد از درآمد فروش هاست این سایت وقف امام حسین (ع) می باشد***
جریان چیه؟
مخلصیم
سالار
assan گفت:مي گما مهرداد كوهي بي خيال مي خواهي اين انجمن قفل بشه ميشه/ اون موضوع ها يادته/ بي خيال بچه ها بحث هاي مذهبي سياسي نكنيد /ديروز سر اون موضوع يك پيش نوك هم اظهار نظر كردن مهران در جريان هست اگر بدوني چه پيغام خصوصي مسخره ي زده بود بي دليل تز مي داد ونظر![]()
![]()
خلاصه اش بي خيال مذهب وسياست خودمون حاليم و كامپيوتر
iRWEBDES گفت:ولله آقا سامان من نميدنم چي بگم !saman_sweden گفت:assan گفت:مي گما مهرداد كوهي بي خيال مي خواهي اين انجمن قفل بشه ميشه/ اون موضوع ها يادته/ بي خيال بچه ها بحث هاي مذهبي سياسي نكنيد /ديروز سر اون موضوع يك پيش نوك هم اظهار نظر كردن مهران در جريان هست اگر بدوني چه پيغام خصوصي مسخره ي زده بود بي دليل تز مي داد ونظر![]()
![]()
خلاصه اش بي خيال مذهب وسياست خودمون حاليم و كامپيوتر
منظورش منم
آفرين پسر خوب الان داري راه مي افتي
هر كس هر چيزي رو نميتونه هضم كنه ميگه چيز مسخره و خنده دار حتي 1 دقيقه هم حاضر نيست دست از افراط و احساسات و عقايد مسخره ي خودش برداره !
هنوز بعضيا فرق بين سوره توحيد و كافرون رو نميدونند
توحيد رو به عربي نميتونند ترجمه كنند و انقدر اطلاعات ندارند كه سوره توحيد فقط 4 آيه هستش مينويسن در آيه 109 سوره توحيد : دي
عجب بابا !!
مهرداد كوهي