كار نكردن phpmyadmin و عدم ايجاد جدول

aakoj

New Member
با سلام
دوستان من دو هفته اي است كه از ماياهاست (!!!) سرويس گرفتم . وردپروسو نصب كردم ولي الان چند مشكل اساسي هست :
اول اينكه هر از چند گاهي دسته هاي مربوط به وردپرس كلا مهو ميشه در حالي phpmyadmin هم ديتابيسو هم جداول را
بعد اينكه هر قسمتي از سايت كه مربوط به ديتابيس هست از كار افتاده و با صفحه سفيد بالا مياد .

اما از همه مهمتر اينكه
نميتونم در sql جدول بكشم و يا كوئري اجرا كنم در كل تقريبا phpmyadmin كار نميكنه و خطالي زير را موقع اجراي كوئري ميده :

import.php: Missing parameter: import_type (FAQ 2.8)
import.php: Missing parameter: format (FAQ 2.8)

جالب اينه كه بعد از مدتي همه چي درست ميشه . آيا اينمشكل از طرف هاست نيست ؟ بعد اينكه خودم اصلااطلاعاتي در مورد بانك هاي اطلاعاتي ندارم ولي يكم كه جستجو كردم فهميدم مشكل از session است و چون بعد از مدتي رفرش ميشه اين مشكلم حل ميشه . حالا براي رفع اين مشكل من بايد چيكار كنم ؟ مرسي

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

خیلی خوش امدین:rose:

قسمت اول حرفاتون یکم گنگ بود، یعنی وقتی سایت رو باز می کنید، یه صفحه ی سفید، بدون هیچ ارور و پیغامی نشون داده میشه؟ احتمال داره مشکل از محدودیت حافظه، محدودیت زمان اجرای کد یا تنظیم نبودن timeZone یا..باشه. ارور ریپورتینگ رو E_ALL قرا بدین و بعد فایل log رو چک کنید، یا بگین چک کنن!
PHP:
error_reporting(E_ALL);

در مورد سوال دوم هم، بله، به احتمال زیاد مشکل مربوط به سشن هست، برای رفع ِش باید دسترسی SSH داشته باشین که شما ندارین، کاری که شما می تونید انجام بدی اینه که، از روی کامپیوتر دیگه ای لاگین کنید و تست کنید که این مشکل بازم هست یا نه.

دوست من، ما الان فقط می تونیم حدس بزنیم و احتمال بدیم. هر دو مشکل باید توسط سرویس دهنده پیگیری و حل بشه، پس به اون ها اطلاع بدین و تا حل شدن مشکل ِتون پیگیر باشین.

موفق باشی

aakoj

New Member
سلام

خیلی خوش امدین:rose:

قسمت اول حرفاتون یکم گنگ بود، یعنی وقتی سایت رو باز می کنید، یه صفحه ی سفید، بدون هیچ ارور و پیغامی نشون داده میشه؟ احتمال داره مشکل از محدودیت حافظه، محدودیت زمان اجرای کد یا تنظیم نبودن timeZone یا..باشه. ارور ریپورتینگ رو E_ALL قرا بدین و بعد فایل log رو چک کنید، یا بگین چک کنن!
PHP:
error_reporting(E_ALL);
در مورد سوال دوم هم، بله، به احتمال زیاد مشکل مربوط به سشن هست، برای رفع ِش باید دسترسی SSH داشته باشین که شما ندارین، کاری که شما می تونید انجام بدی اینه که، از روی کامپیوتر دیگه ای لاگین کنید و تست کنید که این مشکل بازم هست یا نه.

دوست من، ما الان فقط می تونیم حدس بزنیم و احتمال بدیم. هر دو مشکل باید توسط سرویس دهنده پیگیری و حل بشه، پس به اون ها اطلاع بدین و تا حل شدن مشکل ِتون پیگیر باشین.

موفق باشی

سلام . مرسي
خودمم گيچ شدم . آخه مي دنيد اين مشكل يه جوريه !!!
روي روت اصلي سايت ، وردپرس نصب شده مشكل اون اينكه اصلا دسته بندي ها را نشون نميده . تو قسمت ادمين هيچ چيزي نمايش داده نمي شود در حاليكه ديتابيس وجود داره و جداول هم است و براي اثباتش هم : اگر يك دسته با نام قبلي ايجاد كنم ميگه كه چنين دسته اي قبلا وجود دارد !!! در حالي كه اصلا در ادمين وردپرس ديده نميشه .
در همون روت يك پوشه ديگر هم است كه اسكريپ سوال و جواب نصب شده . حالا مشكلات ما اينه :

صفحه اصلي اسكريپ "صفحه سفيد" بالا مياد
phmyadmin اصلا كار نميكنه مثل fakepage شده نه زبانش تغيير ميكنه نه تمش نه ميشه جدول ايجاد كرد نه كوئري و ....

پشتيباني گفتن كه : به دلیل تغییر وب سرور به لایت اسپید بود

تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا