aakoj
New Member
با سلام
دوستان من دو هفته اي است كه از ماياهاست (!!!) سرويس گرفتم . وردپروسو نصب كردم ولي الان چند مشكل اساسي هست :
اول اينكه هر از چند گاهي دسته هاي مربوط به وردپرس كلا مهو ميشه در حالي phpmyadmin هم ديتابيسو هم جداول را
بعد اينكه هر قسمتي از سايت كه مربوط به ديتابيس هست از كار افتاده و با صفحه سفيد بالا مياد .
اما از همه مهمتر اينكه
نميتونم در sql جدول بكشم و يا كوئري اجرا كنم در كل تقريبا phpmyadmin كار نميكنه و خطالي زير را موقع اجراي كوئري ميده :دوستان من دو هفته اي است كه از ماياهاست (!!!) سرويس گرفتم . وردپروسو نصب كردم ولي الان چند مشكل اساسي هست :
اول اينكه هر از چند گاهي دسته هاي مربوط به وردپرس كلا مهو ميشه در حالي phpmyadmin هم ديتابيسو هم جداول را
بعد اينكه هر قسمتي از سايت كه مربوط به ديتابيس هست از كار افتاده و با صفحه سفيد بالا مياد .
اما از همه مهمتر اينكه
import.php: Missing parameter: import_type (FAQ 2.8)
import.php: Missing parameter: format (FAQ 2.8)
جالب اينه كه بعد از مدتي همه چي درست ميشه . آيا اينمشكل از طرف هاست نيست ؟ بعد اينكه خودم اصلااطلاعاتي در مورد بانك هاي اطلاعاتي ندارم ولي يكم كه جستجو كردم فهميدم مشكل از session است و چون بعد از مدتي رفرش ميشه اين مشكلم حل ميشه . حالا براي رفع اين مشكل من بايد چيكار كنم ؟ مرسي