كار با FLfile در فلش

ayor_1985

Member
با سلام،
من ميخواستم نحوه ي استفاده از flfile را در فلش بدونم.
از طريق helpe فلش دستورات رو ديدم ولي وقتي تو پروجه ميگذارم عمل نميكنه.
اگر كسي ميتونه لطفا راهنمايي كنه .
ممنون ميشم.
نمونه كدي كه براي ايجا فايل استفاده ميكنم به اين صورت است:

HTML:
FLfile.write("file:///C|/temp/test.txt"),

آخرین ویرایش:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
برای اجرای این کدها باید اون رو در یک فایل با پسوند .jsfl ذخیره کنید و بعد با استفاده از منوی commands و گزینه run command اون رو اجرا کنید

موفق باشید

ayor_1985

Member
ممنون اين روش جواب داد ولي من اين كدها رو براي استفاده تو پروژه ميخوام. مثلا اگر روي يك دكمه كليك شد فايل ساخته شود.
در صورت امكان بيشتر راهنمايي كنيد.
با تشكر.:rose:

آخرین ویرایش:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
ممنون اين روش جواب داد ولي من اين كدها رو براي استفاده تو پروژه ميخوام. مثلا اگر روي يك دكمه كليك شد فايل ساخته شود.
در صورت امكان بيشتر راهنمايي كنيد.
با تشكر.:rose:

دوست عزیز سلام
عرض کردم برای انجام این کار فقط می تونید از این روش استفاده کنید ولی اگر بخواید داخل پروژه این کارها انجام بشه بنده نرم افزار mdm zinc رو پیشنهاد می کنم

توضیحات داخل انجمن وجود داره اگر سوالی بود بفرمایید در خدمتم

موفق باشید

ayor_1985

Member
من اين نرم افزار رو دانلود كردم ولي وقتي نصب ميكنم باز نميشه چه فايروالي نصب كنم كه جلوي ارتباط اون رو با اينترنت بگيره و سرعتم هم نياد پايين

mohsensemsarpour

کاربر فعال
برای اجرای mdm یک لحظه ارتباط با اینترنت رو قطع کنید و بعد از اجرا مجددا می توانید به اینترنت متصل شوید

سوالی بود در خدمتم

موفق باشید

ayor_1985

Member
ممنون از راهنماييتون اون مشكل حل شد يه فايروال نصب كردم ولي هرچي دنبال يه آموزش خوب درباره ي mdm گشتم چيزي پيدا نكردم شما آموزش فارسي داريد در اين باره؟

mohsensemsarpour

کاربر فعال
آموزش فارسی فقط یه کتاب هست که باید خریداری کنید ولی می تونید توی سایت برنامه مثال های زیادی رو ببینید و دانلود کنید

موفق باشید

به دور از همه حواشی گل کاشتی محمد داداشی
به نظر من که تشویق های ما کوچکترین کمکی هست که می تونیم به این گروه کرده باشیم ، مشکل ما همیشه این بوده که گروه های کوچیک رو دست کم گرفتیم ، مهم ساده بودن کار نیست که مثلا گروهی رو به این علت دست کم بگیریم ، مهم اینه که باید از کارهای ساده شروع کرد تا بزرگ شد ، هیچ وقت بچه نمی تونه روز اول حتی چهار دست و پا هم راه بره ولی بعد شاید بشه قهرمان دوی سرعت یا استقامت پس این اشتباه بزرگیه که ما بزنیم توی سر بچه که ای خاک بر سرت چطوری می خوای بعدا مثل بقیه مردم راه بری ، امیدوارم همه متوجه منظور صحبت هام شده باشن و دیگه از این موارد کمتر اینجا دیده بشه ، باور کنید این صحبت ها بچه های دیگه رو هم سرد می کنه و حضورشون رو کمرنگ تر ، من از مدیران می خوام که در این موارد بیشتر دقت کنند و تذکرات لازم رو بدن ...

موفقیت بزرگ بودن نیست بزرگ شدن است ...

موفق باشید

آپلود رایگان عکس به صورت نامحدود www.iranax.co.cc ارسال کنید به همه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا