كار با 2~3 تا فيلتر (آموزش تصويري)

Scorpio

Member
سلام

بچه ها نظرتون رو در مورد اين نوع اموزش بگين ... آخه هم خيلي فشرده هستش :wink: و هم اينكه انگليسي نوشتم ، اخه اگر ميخواستم فارسي بنويسم به اين كوچكي و تر تميزي نمي شد .. ولي در كل هر كجا كه متوجه نشدين ، بگيد تا من يا بقيه دوستان كمكتون كنيم

[align=center:f49b18bd9e]
Crazy-elecric.jpg
[/align:f49b18bd9e]

موفق باشيد

علي

ImanYari

Member
به نظر من خوبه
دستت درد نكنه
اتفاقا من چند وقت دنبال يه آموزش جمع و جور تر بودم!!
البته بهتره بقيه دوستان هم نظرشون رو بدن

موفق باشي

Masih

Well-Known Member
به نظر من كه خيلي خوب بود فقط فونتش يك مقدار بد بود. يعني كوچيك كه باشه خوندنش سخته.

NextWorld IT

Active Member
خسته نباشيد خيلی جالب بود...امّا بهتر نبود حالا که شما از حروف و اعداد انگليسی استفاده کرديد در اموزش شماره هاي Image هاتون هم به انگليسی مينوشتين... :?:
بهرحال ممنون :arrow:

hosseinauladi

New Member
آقا عالي بود
هم نحوه آموزش و هم خود آموزش
منتظر كارهاي بعدي هستيم
موفق باشي

SoroushCS

New Member
دستت درد نكنه دوست خوب. كار جالبي بود! به نظر من اگه فقط تا مرحله 6 (يا 5) مي رفتي خوب بود, اون خودش قشنگه. در ضمن فكر كنم مرحله 7 رو با Liquify هم بشه انجام داد. ولي در هر صورت كار خيلي قشنگي بود! : )

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دستت درد نكنه علي خيلي خوبه اما يك سوتي دادي تشو همه جاش انگليسيه اعداد مراحلش فارسيه :lol:

دستت دردنكنه

مجيد

Scorpio

Member
بچه ها خيلي خيلي ممنون از لطفتون

چه سوتيه بزرگي ... اشلا هواسم نبودش كه اعداد رو فارسي نوشتم ... آخه اولش همشو فارسي نوشته بودم ولي چون جالب نشده بود دوباره انگليسي كردمش :oops: :wink: خلاصه ببخشيد

موفق باشيد

علي

MrMohi

Active Member
دستت درد نکنه . ابتکار جالبی بود . برای آموزشهای کوچیک چیز جالبیه . ولی میشد بجای فونت انگلیسی از همین فونت فارسی که مجید اینجا بکار برده استفاده کرد

Scorpio

Member
MrMohi گفت:
دستت درد نکنه . ابتکار جالبی بود . برای آموزشهای کوچیک چیز جالبیه . ولی میشد بجای فونت انگلیسی از همین فونت فارسی که مجید اینجا بکار برده استفاده کرد

محمد جان مرسي از اينكه نظرت رو گفتي ... راست ميگي ، فكر كنم جالب بشه :wink: انشاالله دفه بعدي :wink:

علي

جدیدترین ارسال ها

بالا