كار با ابعاد دقيق

diako

New Member
سلام
من 5 ماهه با مایا آشنا شده ام وکارم دکوراسیون وطراحی فضاهای داخلیه مثل نمایشگاه ها و فروشگاه ها .
در حین کار گاهی خودم باید یه سری المان طراحی کنم وبسازم .بیشتر برای نمایش کاشی وسرامیک و ... .
با ترکیباتی مثل چوب ام دی اف وفلز . هزینه ساخت نمونه های اولیه زیاده بعلاوه ما باید مثلا 7 نمونه بساریم .
قیمت تمام شده برای 7 المان حدود 4 میلیون تومان میشه تازه این اول راهه .
یا مثلا یه غرفه 100 متر مربع رو در نمایشگاه کاشی شبیه سازی کنم و به کارفرما نشون بدم و اصلاح ودر صورت تائید
اجرا کنم .اینه که برای طراحی و ساخت به مدل سازی دقیق نیاز دارم ( مثل اتوکد ) . اما کد خیلی خشکه نه میشه نور پردازی کرد
نه انیمیتینگ .
مثلا میخوام یه پروفیل آهنی بسازم به ابعاد 3 در 8 در 200 سانتي متر و ضخامت 2 ميلي متر يعني يه قوطي
چطوري بايد با اين كار رو انجام بدم و بعد بتونم اصلاحش كنم مثلا ارتفاعش رو 196 سانتي متر و ضخامتشرو 3 ميلي متر كنم ؟
كار با ابعاد دقيق چطوري بايد انجام بشه و در كجاي مايا ؟
متشكرم

pouyaz123

Member
man ham ba AUTOCAD kar kardam ham ba MAYA ham ba MAX...age nazare mano bekhay behet migam ke PROFILE hato too AUTOCAD bekesh bad import kon too MAYA ya MAX...albate baraye kare to MAX behtare chon DWG ro behtar mishnase va ghabeliataye bishtary baraye karaye INTERIOR DESIGN va ARCHITECTURE dare.
valy age doost dary too maya in karo bekony bayad UNIT hato SET kony roo CENTIMETER too PREFERENCES et ghabl az inke shoru be kar kony.
valy dar kol kare kheily daghigh nemishe kard too maya be rahaty
AUTOCAD male in kare

جدیدترین ارسال ها

بالا