كارت ويزيت (mp3world)

سلام:green:
اين كارت رو براي يه سايت موزيك زده بودم كه نسبت مشكلاتي كه براشون پيش اومد نتونستن كه فعلا سايتشون رو بيارن بالا:-? حق من رو پرداخت كردن:green: ولي گفتم حيفه كارت به اين قشنگي چاپ نشه:rose:
در همين راستا بر اين شدم تا اين كارت رو به فروش بزارم:wink: اگر كسي قصد خريد داشت بهم پيغام خصوصي بده:rose:يا به اينجا مراجعه كنيد...:rose:

attachment.php

پیوست ها

• preview.jpg
    preview.jpg
    189.5 کیلوبایت · بازدیدها: 99
  • mp3world.jpg
    mp3world.jpg
    276 کیلوبایت · بازدیدها: 30

ArTaBaZ

Well-Known Member
زیبا ، ساده ، جادار ، مطمئن :دی
خوب شده
آبجکت های مختلفی میشه جایگزین اون (نخندی ولی اسم اصلی اون هدست گوشی رو نمی دونم) کرد . البته فقط برای تست کردن میگم که بتونه اون فضای خالی رو بگیره
موفقیتـ

زیبا ، ساده ، جادار ، مطمئن :دی
خوب شده
آبجکت های مختلفی میشه جایگزین اون (نخندی ولی اسم اصلی اون هدست گوشی رو نمی دونم) کرد . البته فقط برای تست کردن میگم که بتونه اون فضای خالی رو بگیره
موفقیتـ
نه دوستي چرا بخندم:lol: اونو بخاطر اين گذاشتم چون سايت دانلود موزيك بود ديگه يعني فقط mp3 داريم چيز ديگه اي نه:wink: :rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
طرح خوبی شده، تنها اشکالش از نظر من رنگ بندی و استفاده از اون رنگ زرد هست! بهتر بود به جای زرد از یک رنگ دیگه استفاده میکردی، یکم چشم رو اذیت میکنه...
اما در کل خوبه
موفقیتـ:rose:

bashir134

Active Member
زیبا شده
تایید نظر قبل+ جای زرد قرمز بزاری گمونم به سفید بیشتر میاد!

impossible is nothing
. :rose: .
. . . .

mosi34

Member
خیلی زیبا و عالیه . رنگاشم مثل کار قبلی شاده . فقط من هنوز تو کف پرزانته کارات هستم جوری پرزانته میکنی انگار کار چاپ شده کاش به ما هم یاد میدادی

Mj

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده
من با رنگ زرد کاملا موافقم خیلی کار رو جذاب کرده و به نظرم رنگ مکمل و گرمی برای تکمیل رنگها و آبجکتهای مختلفه
خسته نباشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا