كارت ويزيت(نظرات اجراشد)

mexo

Member
نظرات دوستان اجراشد-اگه مشكل خاصي نداره-
امر بفرماييد تاببرم چاپخونه

پیوست ها

• last1.jpg
    last1.jpg
    403.2 کیلوبایت · بازدیدها: 36

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
Mexo عزیز از شما دیگه بعیده!!!

حالا درسته اسم این سایت مجید آنلاینه و دیگه نه اینکه همه کاربرا 24 ساعته اینجا آنلاین باشن! شما اگر کاری رو برای نظرخواهی اینجا میذارین حداقل باید 24 ساعت صبر کنین تا اطمینان داشته باشین که اکثر بچه ها حداقل یکبار به سایت سر زده باشن و کار شما رو دیده باشن نه اینکه ساعت 8 کارتون رو اینجا آپ کنین و تا ساعت 10 انتظار نظر داشته باشین.

حالا بگذریم بریم سر کار شما:

در مورد کارتهایی که توشون از تصاویری استفاده میشه که خودشون شلوغ هستن و نشوتن متن روشون باعث شلوغ تر و سردرگم تر شدن کارت میشه به نظر من نوشتن متن بر روی عکس یکمی اشتباهه و کار رو شلوغ میکنه. در ضمن تو کار شما عکس زمینه عکس قشنگ و جالبیه و نوشتن متن روش یکمی از قشنگی اون کم کرده و اون رو زیر متن گم کرده. اینجور کارا رو باید بصورت متن و عکس جدا کار کرد. در ضمن رنگهایی مثل زرد یا سبز روی زمینه قرمز هم با هم جور درنمیاد. در کل کار قشنگی منتها به نظر من روی این نکاتی که گفتم بیشتر کار کن.

Elend

Member
بعد از اینکه ایراد میگیرید و میگین اینجای کار بده بگین بجاش از چی استفاده کنه
مثلا شما که میگی رنگ زرد یا سبز بده پس از چی استفاده کنه که جور در بیاد

mexo

Member
حالا-بقيه حداقل ميگن اينجاش بده و ايراد ميگيرن-شما اونم نگفتين

di@n@

Member
ببخشین من فضولی می کنم ، در حدی نیستم که بخوام بطور حرفه ای نظر بدم اما با دید یه فرد آماتور میگم : بهتر نیست یه مقدار از Opacity کم کنید (Background) رو می گم ... فکر کنم اگر در کنار رنگ قرمز هم از یه رنگی مابین سبز و ابی هم استفاده کنید جالب بشه ... خوب یه آماتور نباید اینقدر نظر بده ، شرمنده ... امیدوارم در آخر از کارتون لذت ببرید ...

Saeed-masih

Member
باببا همه ماسک کارا..........
از فکرت خوشم اومد فکر نمیکردم با یه ماسک ساده اینقدر کار تفاوت پیدا کنه.........
در مورد نوشته ها هم چون اصل کار (سپر سازی) یه کار خشن هستش خیلی نباید به نوشته ها و شلوغی کار ایراد گرفت.
در هر صورت کار بسیار زیبایی شد.
از اینکه تایپیکی بعد از نطرات ایجاد کردی و حرفهای بچه ها رو هم به کار بردید خیلی خوشحال شدم.

آخرین ویرایش:

Saeed-masih

Member
آها یادم رفت بگم اگه گوشه سمت راست روهم به صورت تا خورده با پلاگین(اسمش یادم نمیاد) تا میکردی یه جلوه ی خاصی داشت.
خانه زاد شما
سعید

خوشگلی ماشین جلوشه . شما اومدی اسم رو عدل گذاشتی جلوی ماشین . جلوه ماشین از بین رفته .
در ضمن 4 جور فونت استفاده کردی . 1 نوع نهایتا دو تا کافیه .
اکثر نوشته هاتون strok داره . نمی خوام بگم بده . اما همشون Strok می خواستن ؟؟؟؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با تائید حرفای میلاد و پاسخ elend عزیز باید بگم که من راه حل رو گفتم. گفتم که اینجور کارای شلوغ رو بهتره متن و عکس جدا کار بشه. یعنی عکس بصورت خالی و بدون هیچ نوشته ای کار بشه (و البته در سایز کوچکتر) و متن کارت در قسمت جدا (مثل یک مستطیل در زیر عکس) کار بشه. اینجوری هم متن خواناست و نیازی به این همه strok نداره و هم عکس زیبایی خودشون از دست نمیده.

موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا