سلام خوبی؟^.^
از لحاظ رنگ بندی قشنگ هست..قبول دارم
ولی کلن رنگ تیره باسه بیمه و موارد مشابه استفاده نمیشه
رنگهای روشن مخصوصن سفید به آدم حس امنیت میده.ولی توی کار اصن چنین حسی القا نمیشه
توی کار ای که خودش شلوغ هست و متن زیاد داره دیگه استفاده از پترن به این شکل فقط فک کنم به شلوغ تر شدن کار کمک می کنه
توی بیلبورد و تابلوهای بزرگ استروک تیره یا روشن زیاد استفاده میشه.ولی باسه کارت ویزیت گذاشتن استروک باعث سخت شدن خوندن مطالب میشه
در کل کار خیلی بهتری می تونست باشه.به نظرم ایرادهاش رو برطرف کنی کاره قشنی بشه
موفق بباشی![]()
کار قشنگی هست ولی رعایت چند نکته به بهبود کارتون خیلی کمک میکنه
اول اینکه به تکست هایی که قرار هست روی کارت ویزیت چاپ بشه تا اونجایی که میشه سعی کنید افکت ندید یا اگر میدید کنترل شده باشه
و سایه به هیچ وجه برای تکست های ریز ندید چرا که بعد از چاپ اصلاً خوب در نمیاد، فرقی هم نمیکنه چاپ افست یا دیجیتال و لمنیت یا ... باشه.
روی انتخاب فونت ها وقت بیشتری بذارید، به فرض روی دوم کارت زیر مجموعه های صدور انواع بیمه نامه ها رو ببنید، بیننده در اولین نگاه فکر میکنه این فونت Arial هست که به نظرم متناسب این کارت نیست.
نکته آخر رنگبندی کار هست، رنگ های آرامش دهنده که بیننده رو مجذوب خودش کنه رو در کارتون دخیل کنید، طیف های مختلف آبی و ترکیب سفید و آبی خیلی خوب در میاد. درسته رنگ بیس لوگو سبز هست ولی استفاده از یک فضا تیره در کار به عنوان القاء کردن اون حس امنیت رو نمیده.
موفق باشی
![]()
مثل همیشه design عالیه،رنگ بندی هم خیلی خوبه، از سبک کارات خیلی خوشم میاد
اما یه جورای از دید من این سبک برای یه کارت رسمی (اون هم از نوع بیمه البرز :دی) خیلی مناسب نیست، نمی دونم شاید من این حس رو دارم... منظورم اینه که مثلا اگه همین کار برای کارت ویزیت یه گرافیست استفاده میشد خیلی عالی بود، اما استفاده از پترن و این رنگ بندی و اون طرح های گل و بته... یه جورایی به کارت ویزیت بیمه البرز نمیخوره، به نظرم یه ریتم هندسی یا یه همچین چیزی که به شاوغی ریتم گل و بته نباشه، بیشتر به این کار میامد. هرچند که در مورد رنگ بندی خیلی آزادی عمل نداشتید... با نظر ماندانا عزیز هم موافقم.
البته بازم بگم که جدا از مورد استفاده کار خیلی از طراحیش خوشم اومد، از این سبک ها دوست میدارییم
موفق باشی![]()
اما اين روزها همه به حرف مشتري كه ميگه يه چيز متفاوت ميخوام گوش ميكنند شما چطور؟؟