سلام..
طرح ساده و قشنگی شده (بیشتر ساده

)
فکر میکنم اگه خط سبزی که تو دو طرف طرح هست یک فرم باشه بهتره
یعنی تو دوطرفش هم کلّ زیر نوشته رو در بر بگیره
مب.مح
ممنون از نظرت .
اون خط به گفته شما و سارا خانوم عوض شد.
ساده هست ولی قشنگ کار شده ...
با سبزش یکم مشکل دارم ....
به قول يكي از بچه ها ميسي .

يه توضيحي در مورد سبزش بدم . اونم اينكه استفاده از سبز نظر خود صاحب كارت بود. البته منم خودم خوشم اومد.
کار قشنگی شده.
فقط بنظرم اون خط سبز قشنگی که کار کردی رو فقط روی کارت کار کنی بهتره.
اون خط پشت کار بین اسم و شماره تلفن فاصله انداخته.
اون شماره تلفن و اسم اگر کنار هم باشن قشنگتره و بهتره.
راستی حواست به فاصله ی کنار کارت هم باشه. سعی کن یکمی بیشتر فاصله بذاری تا موقع کات کردن از نوشته ها و طرح اصلی چیزی کم نشه.
اوه اوه . ممنون كه يادآوري كردي از فاصله ها اصلا حواسم نبود. الان درستش كردم.
درو مورد اون خط منحني هم حرف شما رو گوش كردم فقط روي كار استفاده شد. پشتش هم كه عوض شد. البته بازم نشد كه كنار هم باشه.:razz:
يه جايي چند وقت پيشا كار ميكردم، يه آقاهه بود، همه كارت ويزيتهايي كه ميزد، همينجوري بود، يني عاشق كشيدن مربع بود!
هميشه هم زيباترين كارها رو اون ميزد.
الان كارتو ديدم ياد اون افتادم. كارخوب و صنعتي اي شده.
كلا استفاده از مربع خيلي كار مهندسي اي تحويل ميده.
از رنگ سبز هم خوشم اومد، اما فكر كنم صورتي هم ميشد، بد نميشد!
بعد اينكه به نظرم خيلي مربع هات رو منظم چيدي، اگه اون 4تا مربع كوچولوي بالا رو كمي بچرخوني، كار رو بهتر به چشم بياره.
اينجوري كمي ديد رو چپ ميكنه. اما با اون كار، ديد رو به مركز كارت متوجه ميكنه و چشم رو خسته نميكنه.
موفق باشي
به اين ميگن رونشناسي هنري. تبريك ميگم واقعا چون خودم ترم بعد مهندس ميشم كارام هم مهندسيه . خوب تشخيص داديااا.

اما اون مربع ها كه گفتي خيلي خوب گفتي . خودم بيشترين وقتي كه گذاشتم براي چيدمان اين مربع ها بود . باهات موافقم اما هر كاريش مي كردم كار از قيافه مي افتاد.
[SOBHAN];669925 گفت:
اول از همه بگم كه قشنگ شده ...
رنگ نوشته ها اصلا خوب نيست و به پس زمينه نمياد !
روي كارت هم اون نوشته كه وسط هست بياد پايين سمت راست كه اينجوير دكور كار بهتر ميشه ...
موفق باشيد
محمد حسين
مرسي از نظرت . رنگش كه خيلي با هاش مشكل داشتن عوض شد.
ولي به نظرم براي اون نوشته جاش خوب باشه بيشتر از اون اگه بياد كنار وسط كار خالي ميشه. فضاي منفي درست ميشه.
(حالا يكي بگه اصلا تو ميدوني فضاي منفي چيه؟ مثبت چيه؟ كه ميگي منفي ايجاد ميشه:razz
کار زیبایی شده ولی حرفهای بچه ها رو هم گوش کنی بهتر میشه
گوش كردم نتيجه شد اين كه اون پايين مي بيني.
به نظر من كارتهاي قشنگي شده ولي فكر كنم اگه رنگ نوشته ها سفيد يا نارنجي بود بهتر مي شد
نظر شما هم تاييد شد .
ميسي
اما نتيجه شد اين كه مي بينيد.