ARTA_ADOBE CO
Active Member
میتونید صفحاتی که قرار ساخته بشه رو در زیر ببنید ولی من دنبال قیمت صحت داینامیک هستم و باید بگم که در موارد زیر اگر پریشانی میبنید به علت این هست که سفارش مشتری است.
1. یک صفحه که محصولات شرکت را نشان دهد. در این صفحه هر محصول یک عکس خواهد داشت و یک نقشه و یک قسمت هم برای توضیحات محصول لازم است .
این صفحه طوری باید طراحی شود که محصولات جدید را بتوانیم در آن وارد کنیم .
3. در یک صفحه اسم و آدرس و مشخصات شرکت داده می شود و در ضمن آدرس الکترونیک شرکت نیز برای تماس با شرکت آوزده می شود. در اینجا نام مدیران شرکت هم آورده می شود.
4. در یک صفحه مقالات علمی می اید. در ابتدا لیست مقالات و سپس اصل مقالات می آید.
6. در صفحه اول یک بخش به قیمت آلومینیوم در ایران به همراه منحنی مربوطه اختصاص داده شود. ضمنا یک بخش هم در صفحه اول به منحنی آلومینیوم بازار جهانی اختصاص یابد که منحنی آن از سایت lme لندن استخراج می شود.
7. یک صفحه به مقالات اقتصادی و تحلیل بازار آلومینیوم اختصاص می یابد.
برای اینکار یه کنترل پنل طراحی میکنم و خوب طراحی بخش کاربران سایت هم که در جای خودش یه قیمت حدودی برای صفحات داینامیک میخوام.
1. یک صفحه که محصولات شرکت را نشان دهد. در این صفحه هر محصول یک عکس خواهد داشت و یک نقشه و یک قسمت هم برای توضیحات محصول لازم است .
این صفحه طوری باید طراحی شود که محصولات جدید را بتوانیم در آن وارد کنیم .
3. در یک صفحه اسم و آدرس و مشخصات شرکت داده می شود و در ضمن آدرس الکترونیک شرکت نیز برای تماس با شرکت آوزده می شود. در اینجا نام مدیران شرکت هم آورده می شود.
4. در یک صفحه مقالات علمی می اید. در ابتدا لیست مقالات و سپس اصل مقالات می آید.
6. در صفحه اول یک بخش به قیمت آلومینیوم در ایران به همراه منحنی مربوطه اختصاص داده شود. ضمنا یک بخش هم در صفحه اول به منحنی آلومینیوم بازار جهانی اختصاص یابد که منحنی آن از سایت lme لندن استخراج می شود.
7. یک صفحه به مقالات اقتصادی و تحلیل بازار آلومینیوم اختصاص می یابد.
برای اینکار یه کنترل پنل طراحی میکنم و خوب طراحی بخش کاربران سایت هم که در جای خودش یه قیمت حدودی برای صفحات داینامیک میخوام.