قیمت های عجیب در تضاد با کارایی برنامه ها

Mamadex

Member
سلام
هر از گاهی که به انجمن میام پست های در مورد قیمت های پروژه های کاربران می بینم و سوال در مورد اینکه "چند بگیریم بهتره؟!" این سوال واقعا تامل برانگیزه. بخصوص در مورد افرادی که طرفشان دانشجویان اند.
من مدتی است که در ورطه ی کار با این چنین برنامه ها و تلاش برای ساخت یک محصول درست (حداقل برای خودم) بوده ام. از طرفی هم تجربیات مشابه با این افراد را دارم و بسیار برای دوستان به رایگان برنامه و حتی ساخت وبسایت با محتوا رو انجام دادم. اما در بحث کسب و کار هیچ موقع این طرز فکر شما را نداشته ام. به این معنی که مثلا وقتی شما برای یک دانشجو برنامه ای می سازید فکر نمی کنم یک استاد دانشگاه و آن هم در رشته ی تخصصی کامپیوتر فرق برنامه نویسی و برنامه سازی را نداند و بطور مشخص تر نفهمد که با برنامه ای به سادگی MMB ساخته شده باشد و با پوزخند دانشجویش را مسخره نکند. اصلا MMB برای دانشجو و دانشگاه آیا واقعا اینقدر دشوار است که کار سفارش بدهند. اما اگر هدف ساخت برنامه ای چندرسانه ای باشد هم که خود شرکت ها درست تر از ما اینکار رو بلدن. ما در خیالات نیستیم که با این خودبزرگونگی ها مردم را بچاپیم. با این تفاسیری که شما از بازاری که MMB براه انداخته می کنید و حرف از صفحه ای فلان تومن می زنید و اینقدر با ارباب رجوع هایِ رمانتیک مواجه می شود که می گویید "200 تومن بیشتر نمی ارزه" یا "حدو600هزارتومن می ارزه" !!! باید همه بیایند و بچسبند به این تجارت. در ضمن معیار رو کی گفته؟ کجا نوشته شده؟ مقایسه هم که بکنیم جور در نمیاد. مگه خرید یک دستگاه الکتریکی +هزینه‌ی‌نصبِ‌آن کلا چقد میشه که یه سی دی 500 تومانی بشه 600 هزار تومان! (در این صورت اون سی‌دی با XBox برابری میکنه که) حالا اگه برنامه ای کاربردی با فرایندی پیچیدهتر از MMB ساخته می شد باز هم یه چیزی ولی اینکه برنامه ای که فقط کار شو/هاید را انجام دهید و فقط تق تق کلیک کاربر را بپذیرد با چنین مبالغی، واقعا عجیب است.
ظاهرا بعضی ها قضیه رو بیش از حد جدی گرفتن یا اینکه من باید این‌هارو باور کنم. و در نهایت باید بگم که این مطلب رو اینجا نوشتم چون مرتبط با بعضی پست های انجمنه. نه دست نوشته است و نه بحثی علمی.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا