قیمت طراحی جلد کتاب در ایران ::

Broken-home

Member
می خواستم بدونم قیمت طراحی جلد کتاب چنده ؟ برای یه طراحی خوب چند میگیرن .
وضعیت جلد کتابها رقت انگیزه . استثنا ها هم هستند.اما این ناشرا دارن چی کار میکنن ؟ می خوام بدونم مگر چقدر قراره پول بدن که طرحاشون رو میدن پسرشون که تو خونه بلده با فوتوشاپ کار کنه درست کنه. راجب وضعت طراحیه تابلوها و ... که اصلا قابل بحث نیست. ولی حداقل حوضه ی نشر که یه قدری ناچیز هم به فرهنگ و آدمای با اطلاع ربط داره عجیبه که اینطوره.
قیمت چه جوریاست؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
من 5 هزار توومن هم دیدم یه بار رفتم به یه دختر خانومی که میخواست تو یه انتشارات کار کنه اموزش فتوشاپ بدم اونوقت یه طرحای مبتدی زده بود که ادم خندش میگرفت.
نه اینکه بخوام مسخره کنم اخه جالبیش این بود که رئیس انتشاراتیه هم از طرحاش خوشش اومده بود!!!!!!
به نظر من قیمت هر چی که میخواد باشه باید بر اساس طرح تعیین بشه و از 50000 به بالا البته تو بعضی از موارد نمیشه این کارو کرد ولی از 20 تومن دیگه پایین تر نباید بیاین.(برای یک طرح خیلی ساده)

Broken-home

Member
دمت گرم رفیق که جواب دادی. جالبه 5 هزار تومن ! .البته معلومه کسی که اینقدر میگیره چه طرحی میزنه . عجیبه بعضی از این ناشرای درپیت چطور نمیفهمن که یه طرح خوب برای جلد کتاب تاثیر مستقیم توی فروش اون کتاب داره . دلیل سپردن طرح به یک طراح (نه فوتوشاپ کار ) برای همون چیزیه که اونا بهش اهمیت میدن ---> پول.تا اون کتاب فروش بهتری داشته باشه و پولش بره تو جیب همون آقا ویا خانم ناشر.
ای بابا ... فکر کنم باید یه سمیناری چیزی بزارن در توجیه یک ناشر درپیت

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آخه اونا هنوز فرق بین طراح و فتوشاپ کار یا همون اجرا کار رو نمیدونن.البته خیلی ها هم در این مورد اطلاع ندارن و فکر میکنن هر کس فتوشاپ بلده لروما طراح خبره ای باید باشه.

Saeed-masih

Member
نه دوستان بحث این چیزا نیست توی کشور ما حتما باید یه طراح 1000تا کار بزرگ انجام بده تا طرح 50000تومانی رو 50000تومان بفروشه.وگرنه کسانی که سفارش کار میدن توی ذهنشون این عقیده رو دارن که خودشونم اگه بلد بودن 100مرتبه بهتر از طرح شما رو میزدن.چرا جای دوری بریم خود من یه طرحی که 1هفته کاری مفید روش داشتم و قصد داشتم 150.000تومان قیمت بزارم با پیشنهاد 10.000تومانی مواجه شدم که کلی خورد توی ذوقم و اون کارو گزاشتم توی آرشیو تا خاک بخوره.
آره قربونش اینجوریاست

جدیدترین ارسال ها

بالا