قیمت ساخت سایت

K@VEH

Member
سلام
می خواستم در مورد قیمت ساخت سایت اگر چیزی می دونید بگید
اگر سایتی یا شرکتی هم می شناسید که قیمت ساخت سایت ( از قبیل گرفتن دومین و فضا و ... و ساخت سایت ) رو در سایتش قرار داده بگید
هر چیزی که درباره قیمت ها می دونید بگید از قبیل ساخت سایت به صورت HTML باشه ASP باشه و ............
خلاصه هر جور قیمتی دارید بگید
:?

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
kaveh202002 گفت:
سلام
اگر سایتی یا شرکتی هم می شناسید که قیمت ساخت سایت ( از قبیل گرفتن دومین و فضا و ... و ساخت سایت ) رو در سایتش قرار داده بگید
هر چیزی که درباره قیمت ها می دونید بگید از قبیل ساخت سایت به صورت HTML باشه ASP باشه و ............

سلام..

آقا شرمنده اگر جواب سوالتون نبود..آخه ديدم كه گفته بودين دامين و فضا گفتم خودمو بندازم وسط :wink:

خلاصه ببخشيد اگر ناراحت شدين

مجيد

K@VEH

Member
Majid گفت:
kaveh202002 گفت:
سلام

سلام..

آقا شرمنده اگر جواب سوالتون نبود..آخه ديدم كه گفته بودين دامين و فضا گفتم خودمو بندازم وسط :wink:

خلاصه ببخشيد اگر ناراحت شدين

مجيد
نه آقا مجيد دشمنت شرمنده
بازم ممنون از توجهتون ولي اگه قيمت طراحي سايت سراغ داريد بگيد
قيمت طراحي يه سايت با فرانت پيج خيلي معمولي فقط براي تبليغ
قيمت طراحي اين جور سايتها رو مي خوام
:wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

راستش قيمت طراحي بستگي به طراح داره..
اما حدودش توي بازار ايران (خيلي دست پايين و ساده) صحفه اول بين 15.000 تومان تا 30.000 تومان (بودن فلش يا هر گونه برنامه نويسي) و صفحات ديگه هم بين 8.000 تومان تا 15.000 تومان آب ميخوره :wink:
البته بازم ميگم..بستگي به طراحش داره اون بايد قيمت تعيين كنه چون قيمت مصوبي نداره و كار سليقه اي هستش

مجيد

Negin_ET

Member
سلام:

اگه صفحاتي كه شما طراحي كرديد ساده باشه (از كد Html فقط استفاده شده باشه يا فقط با Frontpage طراحي شده باشه ) هر صفحه 8 تا 12 هزار تومن قيمتش هست...حالا اگه خيلي كار خوش سليقه و تميزي باشه همون 12 تومن قيمتشه...

من كه براتون پرسيدم بهم اين قيمت رو دادن.:) :wink:

موفق باشيد

من ميسازم با بهترين قيمت هم تو راضي باشي هم من ( قيمت توافقي ) :wink:
هم html هم asp هم flash.
ولی php بلد نیستم.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

اقا فكر كنم آقا كاوه گفتند حدود قيمت ميخوان... نگفتن نياز به طراحي دارن!! :roll:
شايد ميخون خودشون طراحي كنند خواستن قيمت داشته باشند..

لطفا از مبحث خارج نشيد..

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا