قیمت برای طراحی Cd مولتی مدیا (فوری)

aidin

Member
یک قیمت می خوام برای این کار. البته خیلی فوری باشه بهتره.
من در حدود 1000 صفحه اطلاعات دارم درباره یک سری ساختمان و برج که فقط اطلاعات نوشتاری هست.
به همین تعداد هم عکس دارم از همین ساختمان ها.
من می خوام این رو به صورت یک Cd مولتی مدیا و اتوران دربیارم.
تو طراحیش نمی خوام از گرافیک دو بعدی استفاده کنم و فقط برای من چند طرح گرافیکی که مطالب روش بیاد کافیه.
بهم یه قیمت هم بدین که اگه خواستم روی Cd موتور سرچ هم بزارم چقدر برام هزینه داره.
کار رو به پایین ترین قیمت می دم.

YTERROR

Active Member
پایین ترین قیمت حالا من بگم 100 یا 200 تومان یکی دیگه میاد میگه 50 یا اصلا مجانی ولی نتونه انجام بده که نشد

ولی من برای همچین کاری کلا 100 الی 150 می گیرم + بصورت فلش مثل یک سی دی کاتالوگ حرفه ای نمونه کار هم اگه بخوای رو نت آپلود کردم با حجم کم نشونتون بدم

موفق و پیزور باشید

پایین ترین قیمت حالا من بگم 100 یا 200 تومان یکی دیگه میاد میگه 50 یا اصلا مجانی ولی نتونه انجام بده که نشد

ولی من برای همچین کاری کلا 100 الی 150 می گیرم + بصورت فلش مثل یک سی دی کاتالوگ حرفه ای نمونه کار هم اگه بخوای رو نت آپلود کردم با حجم کم نشونتون بدم

موفق و پیزور باشید

تو ياهو باهات تماس ميگيرم

thekhosrow

Member
من فعلا وقت خالي ندارم ولي قيمتي كه Yterror گفتن قيمت بسيار خوبي هست
مخصوصا كه فلش جلوه ي بسيار زيبائي بكار شما ميده..

samin.

Member
آقاي ترور لطفا نمونه کارتو اينجا آدرس بده ببينيم

ما هم مشتري هستيم

يا برامون بفرست

YTERROR

Active Member
خوب نمونه که زیاد دارم در این زمینه ولی همون طور که می ونید سی دی کاتالوگ حجمش همیشه بالای 10 الی 20 مگابایت می زنه به همین منظرو یکی از کارهای یکسال پیشم رو که حجم کمتری داشت حدودا 6 مگابایت آپلود کردم :

لینک دانلود :

راستی من نمونه کار رو برای نظرخواهی نزاشتم لطقا سایر دوستان اشتباه نگیرند

این سی دی کاتالوگ لیبل + طرح روی جلد + اتواران کاملا حره ای و سایر نکات یک سی دی کاتاتلوک حرفه ای توش رعایت شده

مشتریا سی دی کاتالگ رو میشه شهرداری مشهد + داشنگاه MCC + دانشگاه NCC انگلستان رزومه کاری شعبه ایران + بانک کشاورزی + شرکت آلومینیوم رضا + و ...... نام برد

که محتویات قبلم + آلبوم عکس بین 10 تا 1000 عکس + متون + و سایر اطلاعات مشتری را درون سی دی کاتالوگ بصورت انیمیشن جا داد

در کل برای اطلاعات بیشتر می توایند اط طریق پیام شخصی یا این ایمیل تماس برقرار کنید : [email protected]

آدرس وب سایت = www.MasterDesign.Ir در زمینه طراحی وب سایت هم که دیگه تویی سایت نشان دهنده همه چی هست

موفق و پیزو باشید

admiral

Member
100000 تومان

سلام
من حدود دو سال با دلفی برای سی دی کاتالوگ ها سرچ میذاشتم + کلی امکانات دیگه برای سی دی کاتالوگها - اگه بخای من برات با زبان لفی کارت رو انجام می دم با 100000 تومان

kambiz-g

Member
سلام
همه اين چيزهايي كه دوستان اشاره كردند رو در محيط فلش با هر امكان كه بخواي انجام ميدم
اگه نمونه كار هم بخواي مي زارم در ضمن قيمت پيشنهادي هم بنا به درخواست شما بين 80000 تا 100000 متغيره

جدیدترین ارسال ها

بالا