قید مکان در انگلیسی: لیست انواع Adverbs of Place با مثال کاربردی

tatschool

Active Member
قیدها در هر زبانی دسته‌بندی‌های مختلفی دارند. در زبان انگلیسی، قیدها معمولاً برای ارائه اطلاعات بیشتر در مورد عملی که اتفاق افتاده است، استفاده می‌شوند. یکی از این دسته بندی ها که در اکثر زبانها مشترک است، قید مکان است. قید مکان، همانطور که از نامش پیداست، بیانگرمکان انجام فعل می‌باشد. قیدهای مکان در انگلیسی به مکان ، مسافت و یا جهت اشاره کنند. آنها فعل را در جمله اصلاح کرده و اطلاعاتی در مورد مکان ارائه می‌دهند، اما صفات یا قیدهای دیگر را اصلاح نمی‌کنند.

جایگاه قید مکان در گرامر انگلیسی و دسته بندی آن

در این مطلب قصد داریم ابتدا چند دسته بندی از انواع قید مکان در زبان انگلیسی ارائه دهیم. در واقع، دسته بندی‌های متفاوتی برای قید مکان در زبان انگلیسی وجود دارد و در این مقاله تلاش شده تمامی این دسته‌بندی‌ها و نکات مهم درباره کاربرد این قیدها را در جملات با ذکر مثال بیان کنیم. قید مکان را می‌توان از دو منظر ساختار دستوری و کاربرد و معنا به دو بخش دسته‌بندی کرد که در ادامه به این دو بخش و زیر شاخه‌های آن خواهیم پرداخت.:

1-قید مکان از نظر ساختار دستوری

قیدهای مکان را از نظر ساختار دستوری میتوان به سه بخش تقسیم کرد:

• قید مکان به صورت یک کلمه

I saw Sara here.

من سارا را این جا دیدم.

• قید مکان به صورت یک عبارت (phrase)

منظور از عبارت مجموعهای از کلمات است که ساختار جمله را نداشته باشد، به عبارت دیگر فاقد زمان باشد (و در اکثر موارد فاقد فعل و فاعل باشد)

I lost my wallet in the park.

کیف پولم را در این پارک گم کردم.

• قید مکان به صورت یک بند (clause)

منظور از بند همان جمله است. پس قید مکان در این حالت دارای فعل زمان‌دار، فاعل و سایر اجزای جمله است.

New York, where I was born and grew up, is not my favorite place anymore.

نیویورک، جایی که به دنیا آمده و بزرگ شدم، دیگر مکان مورد علاقه من نیست.

Wherever I go, I can find no one to help me.

هر جا که میروم نمیتوانم فردی را پیدا کنم که به من کمک کند.

نکته: دقت کنید در این نوع قیدها، بند دارای قید با کلمات where و wherever شروع می‌شوند.

مقاله لیست انواع قید مکان Adverbs of Place به صورت کامل به مبحث قید مکان در انگلیسی پرداخته است و گرامر مربوط به آن را به صورت کامل توضیح داده. با مطالعه این مقاله می توانید مطالب مربوط به قید مکان را به طور کامل فراگیرید.

جدیدترین ارسال ها

بالا