قيمت نوت بوك ( لبتاب )

R_chizari

Active Member
درود
ميتوانيد از سايت زير ببينيد. اما پيشنهاد ميكنم با شركت آفتاب شرق كه نماينده نوت بوكهاي توشيبا است ارتباط برقرار كنيد چرا كه فعلا گارانتي مناسب را فقط اين شركت ارايه ميدهد و گارانتي براي نوت بوك بسيار حياتي است.

www.gheymat.com

بدرود

ToFaN

Well-Known Member
پولش كه ديگه بسته به سبك و سنگيني جيبت داره داداش از 700 هزار تومن هست لب تاپ تا 7 ميليون

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من شديدا پيشنهاد ميكنم در درجه اول سوني و بعدش توشيبا بگيريد.. من خودم توشيبا دارم و با مال بقيه دوستانم كه Compaq يا HP يا حتي IBM بوده مقايسه كردم و خيلي از نظر امكانات عاليه..

مال من پنتيوم 4 فول 1700 هستش با 40 گيگ هارد و 256 مگ رم و 16 مگ كارت گرافيك ، كارت شبكه ، مودم ، كارت وايرلس همچنين امكان خواندن رم هاي SD و Infred و ... 1.700.000 تومان البته من حدود 1 سال پيش گرفتم الان حدود 1.300.000 هستش

موفق باشيد

مجيد

Mokhche

Member
خريد يك notbook

سلام
من چند روزي به فكر خريد يك notbook افتادم . مي خواستم بدونم كه با 500 هزارتومن پول نقد و بقيه قسط ميشه يك سيستم خوب و رو پا دست و پا كرد . (تا سقف يك ميليون تومن 500 هزار نقد بقيه قسط) اينو هم بگم كه قسط هم تا ماهي 70 هزار تومن ميتونم بدم
كارمم مثلا صراحي وب و اين جور كاراست " در حال كسب تجربه :wink: "

در مورد اينكه براي كارم و با شرايط كاريم جور در مياد مشكلي ندارم . چون ديدم بهترين تصميم به جاي خريد يك سيستم pc (كه يك سيستم خوبش700 هزار تومن حد اقل قيمت داره) خريد يك not book

چون من تا ساعت 8 شب بيرون از منزلم حالا انصاف 700 هزارتومن بدم واسه حد اكثر 3 ساعت كار كردن؟؟؟

ولي فكر كردم ديدم يك نوت بوك ميتونه كارم رو را بندازه . پس خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد . هم نظر بديد كه تصميم من درسته يا نه و هم اگه در مورد قيمت نوت بوك هم اطلاعات داريد در اختيار من بذاريد ( البته با شرايط من جور در بياد )

ممنون اگه براي جواب سوالم وقت بذاريد

Mokhche

Member
كسي جواب مارو نميده؟؟؟

سابقه نداشت تو مجيد آنلاين سوالي بي جواب بمونه؟؟!! :roll:

آقا نوت بوك توشيبا از همشون بهتره
من دارم عاليه
از 824000 داره تا 2450000 تومان ولي خوب آخرشه با گارانتي سوني نسبت به توشيبا پايين تره ولي خوب بد نيست يك سال گارانتي داره اونايي كه من ديدم خواستي بگو من كاتالوگ توشيبا و سوني رو دارم ال جي هم هست ميخواي يه مختصر از جزييات رو برات بفرستم

NextWorld IT

Active Member
من با Dell خيلي كار كردم..كارهاشم همه ايميج پروسسينگ بوده و شايد تا 3 روز هم روشن بوده و داشته كار ميكرده و هيچ مشكلي هم نداشته ..بعد از كلي كار با لپ تاپ هاي مختلف dell شخصا dell را پيشنهاد ميكنم....

saman_sweden

Active Member
NextWorld IT گفت:
من با Dell خيلي كار كردم..كارهاشم همه ايميج پروسسينگ بوده و شايد تا 3 روز هم روشن بوده و داشته كار ميكرده و هيچ مشكلي هم نداشته ..بعد از كلي كار با لپ تاپ هاي مختلف dell شخصا dell را پيشنهاد ميكنم....

شركت Dell خيلي خوبه اما ما حدود 25 تا كامپيوتر آورديم و بعد از 9 ماه همه را پس داديم براي اينكه نمي توني خودت توش سخت افزار كم و رياد كني هم لپ تاپ و هم استاشون
الان همه را از HP گرفتيم

mehran64

Member
اتفاقا من هم دنبال نوت بوك بودم و بيشتر توشيبا به من پيشنهاد ميشد.ولي قيمتش نسبت به بقيه ماركها زيادتره.
compaq و ASUS قيمتهاي مناسب تري دارند.
ولي خوب حرف اول را توشيبا ميزنه

NextWorld IT

Active Member
saman_sweden گفت:
NextWorld IT گفت:

شركت Dell خيلي خوبه اما ما حدود 25 تا كامپيوتر آورديم و بعد از 9 ماه همه را پس داديم براي اينكه نمي توني خودت توش سخت افزار كم و رياد كني هم لپ تاپ و هم استاشون
الان همه را از HP گرفتيم

درباره لپ تاپ كه خوب مشخص هست كه نميشه الكي زياد و كم كرد
اما خيلي راحت ميشه قطعات جانبي بسيار قوي بهش اضافه كرد
در مورد دسكتاپ هم كه من مشكلي در اين جهت نديدم به راحتي ميشه اپگريد كرد

srnouri

Member
من حدود يكساله كه از compaq مدلpresario2100 استفاده ميكنم و در كل راضي هستم اما بعداز چندماه سي دي رام ايراد پيداكرده اما من باهاش فعلا كار ميكنم.من پارسال 1180000 تومان خريدمش.به نظر من اگه نمي خواهيد كارهاي سنگين گرافيكي انجام بديد مارك خوب و ارزوني باشه(Compaq).

آقا paramond
محض اطلاع جنابعالي زشته قبل از اينكه چيزي رو متذكر بشي در موردش فكر نكني laptab

آقا paramond
محض اطلاع جنابعالي زشته قبل از اينكه چيزي رو متذكر بشي در موردش فكر نكني laptab البته من خودم قبلي رو هم اشتباها غلط نوشتم ولي محض اطلاع جنابعالي بايد بگم كه lap به معني ران هستش جون laptab رو روي ران ميذارن واسه همين ميگن از اين به بعد سوتي كمتر بده اينطوري ظايع نشي آقاي خوش فكر

جدیدترین ارسال ها

بالا