تونستی از بازاری جماعت بیشتر 100 چوق بگیری مارم خبر کن!
نه مسئله اینجاست یه شخص بازاری(به معنی عام) وقتی قیمت اصلی کارتو میشنوه بیخیال میشه و میره پیش همونایی که میگی 5 تومن میگیرن!! برا همین گفتم بیشتر از اینا نمیشه از اینا گرفت!! البته بحث استثنائات جداست!S.H.R.M.K گفت:میشه آقا چرا نمیشه بخدا راه داره نزنین تو سر مال همینجوری دارن میزنن بدبختمون کردن.!!!!!!!
هم شوخی بود هم جدی.خداییش الان کسی رو میشناسم پایین 200 تومن کار نمیزنه .کسیم میشناسم با 5 تومن هم کار میزنه.مهم فرهنگه کار گرافستهاست که متاسفانه ما نداریمش و کارمونو بی ارزش میکنیم.یعنی یه جورایی هم میترسیم از مشتری پول بگیریم و هم میترسیم کارو از دست بدیم و همین میشه که قیمت پایین میدیم طرف هم که میبینه اینطوریه تا یکی قیمت بالا بده میره سراغ یکی دیگه.
البته بازم بستگی داره به همون چیزایی که دوستان گفتن.
من نطرم اینه که باید واسه کارت ارزش گزاری کنی اونم نه دست پایین .
نه مسئله اینجاست یه شخص بازاری(به معنی عام) وقتی قیمت اصلی کارتو میشنوه بیخیال میشه و میره پیش همونایی که میگی 5 تومن میگیرن!! برا همین گفتم بیشتر از اینا نمیشه از اینا گرفت!! البته بحث استثنائات جداست!
وگرنه اون که کار به ارزش وقتش پولش مشخص میشه شکی نیست!
فعلا
تعداد تشكرها (از كاربران ديگر)
کاملا با شهرام موافقم. همین الان تو میدون بهارستان (پاساژ شقایق) کارت ویزیت با طراحی مجانی هم میزنن!!!
این یعنی فاجعه!!
در ضمن بچه ها چرا قیمت رو هوا میدین؟!!! شاید کار این بنده خدا مثلا یه پوستر باشه که فقط بخواد یک کلمه توش بنویسه!!! (مثال بود) پس تا کار رو ندید و با وضعیت کاری طراح و ... آشنا نشدید قیمت ندید!
مرسیییی.لطف دارینتیجه میشه همه تعرفه ها کشکه
کسی که مثلا یه کارت ویزیت رو در عرض نیم ساعت طراحی میکنه؟
ميخواستم بدونم قيمت طراحي يك پوستر در اندازه A3 چنده ؟ در سطح حرفه اي
ولی سعی کن بالا بگیری اگه کارت حرفه ای هست.
خواهشا به کسی برنخوره چون منظورم با شخص خاصی نیست ولی متاسفانه الان خیلیا دم از پول گرفتن آنچنانی از مشتری میکنن ولی کیفیت کارشون اصلا در حد استانداردش نیست!
قصد جسارت نداشتممرسیییی.لطف داری
قصد جسارت نداشتم
منظورم اینه که وقتی نمیتونی طبق تعرفه پول بگیری پس این تعرفه برای چیه؟