قيمت بذارين

naeim_crack

Active Member
سلام
سايت خوبيه

زياد به قيمتش فكر نكن هرچي دادن بگير ...

موفق باشي

rahmani

Member
سايتت كه قشنگه ولي از كي شركت گلرنگ شده تحت پوشش اين رستوران ( يا تهيه‌ى غذا) ؟

fafa^mx

Member
اين تمليتو براي چندمين باره ميبينم!در ظمن وقتي لودينگ رو از Flash Action Kit 1.0 ور میداری حواست باشه که TextField های Dynamic رو UnSelectable بکنی!

Mohsen@Flash

New Member
عمو جان من كل برنامه نويسيها را خودم كردم . از هيچ سايتي يا تمپلتي استفاده نكردم . فكر كنم اگه يكخورده وارد بودي مي فهميدي كه تمامش از قبيل طراحي و برنامه نويسي و تخمين زمان كار خودم بوده .

در ضمن آقايان قرار بود قيمت بذارن ......

با تشكر

fafa^mx

Member
در ضمن بهت پيش نهاد ميكنم يكمي به اين طرحي كه توش تغيير دادي تغيرات جديد تري اضافه كني‌:
1.حواست به فونتات باشه!!!!
2.حواست باشه ْQuality رو درست تنظیم کنی که وقتی موس رو میره رو تکس های دست چپ صفحه سایز Image بهم نریزه!
3.فلش PNG TransParent رو ساپورت میکنه!هیچ آدم عاقلی PNG 24BIt رو به Gif 256 کالر ترجیح نمیده!

خوب حالا بیبن وقتی اونارو رعایت کنی چقدر سایتت قشنگ تر میشه ؟! http://www.netdogz.com/homeflash.html
مگه نه؟!
این برا اونایی که حس ندارن برن سایت رو ببینند :

16926image18.jpg

حالا دوست حرفه ای من!هوب ددر زدن خوش یه حرفست!!حرفه ای باش!
خوشحال میشم جوابتو بشنوم!

mehdi aein

New Member
سايت قشنگيه
به نظر چون رو تمپلت كار كرديد 300 بگير و برو
آخه ما خودمون اينكاره ايم(به علت كارهاي زيادي كه داريم مجبوريم رو تمپلت كار كنيم)

fafa^mx

Member
من فكر كنم 5000 هزار تونم گرون باشه چون بدجور گند زدي تو تمپليت طرف! :(

Mohsen@Flash

New Member
با سلام .... ببخشيد من چند روزي تهران نبودم ...
بابا خيلي شلوغ كردي ...
اولا از كي تا به حال در آوردن عكس هاي يك فايل فلش به معناي تمپلت بودن است ؟؟؟؟؟
دوما كسي كه من از اون سفارش گرفتم از من خواست تا سايتي مثل سايت netdogs درست كنم .
سوما : شما گفتيد لودينگ رو از فلان جا برداشتي كه اين طور نيست چون اگه دستورات را باز مي كردي مي ديدي كه همش كار خودم است و تمپلت نيست .
چهارما : درباره سايتي كه گذاشتي kourous بايد بگم كه خودت هم از سايت netdogs استفاده كردي .
پنجما : اين چه محافظي كه گذاشتي :
کد:
    fscommand ("showmenu", "false");
    fscommand ("allowscale", "false");

if (_parent.error == "off") {
        unloadMovie ("error");
    }

اگه كسي HTMl رو ذخيره كنه مي تونه فايل ها رو ببينه ....
بهتر بود از دستور geturl استفاده مي كردي و اگه با آدرس سايت www.kourous.com تفاوت داشت اون وقت دستور Unload رو قرار مي دادي .....

منتظر جواب شما هستم ..... فعلا خداحافظ

راستي يادم رفت بگم از عبارت هوب دزد اصلا خوشم نيومد ....

fafa^mx

Member
متاسفانه يكمي اشتباه دركيدي!اين سايت ماله من نيست!پايينش زده كاره دوستمون MahdiFlash هستش!و شما کار جالبی که کردی این بود که حرف منو تایید کردی چون منم میخواستم اون سایتم از این سایت الهام گرفته شده!سایت خود منم اگه میخوای ببینی توی Signature موجوده!راستی با اینکه اون کاره دوستمونه من جوابتو راجع به حرفی که زدی میدم!اینجا تنها خواسته که یک Variable به نام Error از یک لول بالاتر صدا زده شه که اگر کسی خواست این موی رو دستی ببینه کمی گمراه بشه و چیزی جز Error نبینه!در ضمن دستور getURL() عملیات Send رو انجام میده پسرم نه Recive!این از اون حرف ها بود که قرنی بود نشنیدم!شاید کاره درست این باشه که Security PoLicy رو در موی استفاده کنیم!که به حر حال ااینو برا اونایی میگم که فلش بلدن نه اینکه میخوان نشون بدن بلدن!در ضمن پسرم شما یه سر تو Liabrary مویت بزن چون یادت رفته bitmap رو که سایت netdogs از HomePage اش برای همین وقت ها گرفترو پاک کنی!فکر نمیکنم دیگه لازم باشه من توضیح بدم!دوستان هستن در خدمتتون!

mamali132002

Active Member
ولي من كيفيت رو اون جا بالاي بالا بردم اما باز در يك شرايط خاص فلش صوتي ميداد.

جدیدترین ارسال ها

بالا