قوی ترین نرم افزار ساخت تم برای نوکیا سری شصت

با سلام
من یه نرم افزار برای ساخت تم نوکیا برای گوشیم بودم گوشیمم 3250 هستش
تا اینکه نرم افزار Theme Sudio آخرین ورژنش را گیر آوردم یعنی 3.1 و لینک دانلودشو براتون گذاشتم:
http://felix.mobilethemes.com/downloads/S60-3.1.exe
حجمشم 134943 کیلو بایته...
می دونم خیلی سنگینه مخصوصا با سرعت اینترنت ایران ولی خوب می ارزه
منم سولم اینجا بود که می خواستم بدونم این نرم افزار تم برای 3250 را هم می سازه چون نمی دونم 3250 جزو کدوم طبقه هستش سری 60 یا ...
لطفا بگین 3250 چه سری هستش و این نرم افزار به درد من می خوره یا نه...
چون من هنوز شروع به دانلود نکردم گفتم اول تحقیق کنم اگه بدرد خورد بعد...
متشکرم...

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
با درود
3250 جزو سری های S60 3rd edition شرکت نوکیا هست. و سیمبین آن ، آخرین نسخه از آن 9.1 هست
من خودم 3250 دارم، اما مشکلی که با هاش دارم اینه که بعد از یه مدتی ، وقتی می خوای SMS بفرستی خیلی زمان می بره، شما هم این مشکل رو داری؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
با درورد
من برنامه مورد نظر رو دانلود کردم، بسیار عالی بود و گوشی 3250 که از سری s60 3rd edition بود رو هم ساپرت میکنه

خيلي ممنون فقط چه زود گرفتيد مگه سرعت اينترنتتون چقدره من حداقل بايد براي دريافت اين نرم افزار 10 ساعت بزارم کنار با نرم افزار internet acc...

samkhafan

New Member
با درود
3250 جزو سری های S60 3rd edition شرکت نوکیا هست. و سیمبین آن ، آخرین نسخه از آن 9.1 هست
من خودم 3250 دارم، اما مشکلی که با هاش دارم اینه که بعد از یه مدتی ، وقتی می خوای SMS بفرستی خیلی زمان می بره، شما هم این مشکل رو داری؟

سلام
ببخشید خیلی دیر جواب می دم آخه تازه اینجارو دیدم
می خواستم بگم که منم 3250 دارم
شما باید برای کندی ارسال اس ام اس برنامه smsaccelator رو از خود سایت نوکیا مربوط به 3250 رو دانلود کنی خود سایت نوکیا این برنامه رو ارائه کرده و مشکل بر طرف میشه
======================================================
این برنامه ساخت تم که شما گرفتی برنامه خوبی هست؟ میشه تم های خوب باهاش ساخت؟خیلی تخصصی هست یا میشه باهاش کار کرئ؟
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا