قلم ديجيتال

phoyo_live

Member
دوستان من يه قلم ديجيتال جينيوس خريدم به قيمت 24 هزار تومان چيز خيلي خوبيه و خيليم با حاله كار كردن باش مخصوصا براي ظريف كاري من يه مشكل بزرگ دارم اونم اينه كه نميتوانم از خاصيت فشار قلم كه باعث كلفت و نازك شدن خظط ميشه استفاده كنم تو فتو شاپ .منظورم اينه كه ميخوام زماني كه قلم رو زياد فشار ميدم كلفت خط بكشه و هر وقتم كم فشار دادم نازك .دوستان كسي اصلا از تنظيمات قلم تو فتوشاپ خبر داره يا نه؟؟؟ ممنون ميشم كمكم كنيد.

phoyo_live

Member
خوب دوستان عرض کنم خدمتتون که خودم طی تحقیقات گسترده ای متوجه شدم که فتوشاپ عزیز ما قابلیت اینچنینی نداره و بایستی از نرم افزارهایی چون فتو ایمپکت یا کورل پینتر استفاده کنیم و بعد اینپرت کنیم تو فتو شاپ خلاصه بگم برای فتوشاپ گشتم نبود نگرد نیست.

FashisT

Active Member
نه دوست من.فکر کنم یکم اشتباه گفتی...
فتو شاپ قابلیت همچنین کاریو داره ولی شاید قلم شما قابلیت این کارو نداره و اگه تو برنامه های دیگه کار میکنه شاید با قتوشاپ سازگار نیست و شاید نتونستی سازگارش کنی..
در هر صورت از امکان استفاده همچین خاصیتی تو فتوشاپ مطوئن باش..
فعلا

phoyo_live

Member
بله فاشیست درست میگی من تنظیماتشو فهمیدم و ایشا الله اگه کسی سئوال داشت بش میگم من تو فتوشاپ تنظیمش کردم چندتا هم طرح بعدا" میذارم که دوستان ببینن خیلی حال میده به خدا با قلم.

جدیدترین ارسال ها

بالا