moein273 گفت:اگر منظورتون سي دي HAMERA PHOTO OBJECTS هست كه من اون قفل رو شكوندم و ايميلي هم به اين آقا زدم اما جوابي به من نداده تا الان.
دو مساله وجود داره که توی تمام سیدی هایی که این نوع قفل رو دارند پیاده میشه:
یک پوشه Lock! وجود داره که حجمش بیشتر از سیدی هست.... (رایج)
اما مساله بعدی اینه که setup.exe برنامه decode شده و اون setup.exe اصل نیست... یعنی بعد از اینکه برنامه نصب شد و مثلا فایل اجرایی Photoshop.exe باشه ، این فایل میره و قفل رو چک میکنه... یعنی فایل اجرایی original برنامه ای که تولید کننده فلان برنامه ساخته نیست... این خیلی مهمه.... ما که نمی تونیم بریم به تولید کننده بگیم آقا فایل اصلی رو بده به ما؟! اون فایلش رو داده به این آقای قفل نگهبان ساز و اونم حسابی روش دستکاری کرده... به نظر میاد این مشکل بزرگیه...
به این فرد هم بگید پیکان رو برای خودش بخره تا وقتی تمام سیدی های قفل شده با این قفل شکسته شد وسیله ای برای فرار از دست کاربران این قفل داشته باشه .
saman_sweden گفت:سلام با خودم عهد بسته بودم به اين نوع يوالات پاسخ ندهم اما حرفهاي پيكان داده اينا طبل تو خالي است در هر حال من كاري ندارم اين فقل چي است كي نوشته هر قفلي باشه باز ميشه كافيه سي دي را ببينم قفل كه سهل است اون فايل ست آپ ش و هرفايل dll , exe توش باشه تبديل به سورس مي كنم بهش ميدم برام فرق نداره در هر زباني هم نوشته شده باشه و فكر كنم از روي بيكاري باشه براي سي دي ها قفل تلفني درست كنند اينم از عجايب روزگار ايران است
مشکل اینجاس که به فرض اینکه بخوایم یک فایل از این سیدی رو به شما بدیم که شما روش کار کنید. آخه اصلا نمیشه هیچ فایلی رو از این سیدی روی HDD ریخت