قفل نرم افزاری و سخت افزاری

arman_p

Member
با سلام
من می خواهم برای سی دی قفل نرم افزاری درست کنم.
می خواهم قفل به این صورت باشه،که:
اگر اون رو رایت کردید و خواستید فایل exe اون رو اجرا کنید،پیامی بدهد که "این سی دی اورجینال نیست"
من خودم چنین سی دی رو دیده ام.(یک سی دی آموزش زبان بود)

aks_nima

New Member
قفل سی دی

من هم دنبال یک حفاظت و قفل بی نظیر میگردم و امروز در اینترنت و در این سایت
http://club.cdfreaks.com/f80/new-cd-protection-298546

دیدم که از یک قفل فوق العاده ایرانی که قفلگذارش شخصی بنام امین صفری عرب ابادی
یا صفاری یا سفری هست نام برده.( Amin Safari Arab Abadi )

بلاخره خیلی خوشحال شدم که یک ایرانی اینقدر قدرتمند شده که امریکا را مجبور کرده که سر تسلیم در مقابل قدرت علمی ایرانی ها فرود بیاره.

دوست عزیز اگه از این قفل یا قفلگذارش خبری پیدا کردی به من هم خبر ده البته اگه تا بحال از ایران نرفته باشه!!!:oops:

آخرین ویرایش:

Darkknight

Member
این شخصی که تاپیک رو توی سایت بالا زده توی ماه آگوست عضو شده
تنها هم یک پست داره
به احتمال قوی یا جناب mohsenpoor بوده و یا خود شما :D

aks_nima

New Member
به هوش بعضی ایرانی ها مثل شما باید شک کرد!

معذرت میخوام که اینو میگم که به هوشت شک کن!!!
آخه دوست عزیز این چه ربطی داره؟؟؟
شما تو گوگل سرچ کن بعد میفهمی چقدر بی تجربه ای!

من خودم مشکل دارم و دربدر دنبال یک قفل میگردم خب اینکار چه کمکی به من میکنه؟؟؟!!!

دوست عزیز این حرفها و این استدلالها خیلی مضحکه.

شما یک قفل به من معرفی کن من برم دنبال بدبختی و گرفتاریم بخدا اگه من mohsenpoor رو میشناسم یا

اصلآ از این استدلالی که کردین سر درمیارم.

من اومدم اینجا عضو شدم تا مشکلم برطرف شه نه اینکه بچه بازی و ...

بخدا وقتی صبح سایت بالا رو دیدم به ایرانی بودنم افتخار کردم و حالا هم که ایمیل شمارو دیدم شرمنده شدم که شما...:paint:

Member
البته هیچ قفلی نشکستنی نیست ولی شما میتونید با ترکیبی از سکتورهای ضعیف و حجم مجازی کار کپی رو به قدری سخت کنید که برای کسی شکستنش صرف نداشته باشه:neutral:
----------------------------------------
این دوستمون( Amin Safari Arab Abadi) توی آمارهای رسمی من از فعالان دیجیتال رفسنجان نیست . و محاله کسی در شعاع 30 کیلومتری فلکه مرغو اینجور کاری انجام بده و یکی از زیر مجموعه های من خبردار نشه:lol: . اگه کسی طرف رو میشناسه بهش پیغام بده که یه نسخه بفرسته کرمان بازارچه رضا تا شکسته شو تحویلش بدم :cool:

winsent

Banned
برای قفل ضد کپی و شکسته نشدن با من تماس بگیرید:
امیر قاضی زاده / 09364471382

با ارایه تضمین رایت نشدن و شکسته نشدن قفل

Darkknight

Member
بابا من که چیزی نگفتم ؟ :cool:
معذرت میخوام که اینو میگم که به هوشت شک کن!!!
همین که هوش شما خیلی زیاد است برای ما کافی است :wink:
شما تو گوگل سرچ کن بعد میفهمی چقدر بی تجربه ای!
تا زمانی که افراد با تجربه ی مثل شما در اینترنت هستند ، نیازی به بی تجربه گی ما نیست !

شما اصلا متن بنده رو دوباره بخونید ، تا بفهمید منظور بنده از " شخصی که تاپیک رو توی سایت بالا زده توی ماه آگوست عضو شده " شما نیستید !
منظور بنده شخصی بود که تاپیک رو توی این سایت زده http://club.cdfreaks.com/f80/new-cd-protection-298546/
من تنها گفتم کسی که این تاپیک رو توی سایت بالا زده یا خود شما بودید ، یا دوستی که این تاپیک رو باز کردن !
به هرحال با شما که تجربه ای زیادی ! دارید بیش از این نمی توان بحث را ادامه داد
:wink:

arman_p

Member
با سلام
فکر کنم این دوست عزیزمون darknight یکم اشتباه می کنند.
منظور شما اینه که من ابتدا داخل یک سایت دیگری تاپیک باز کرده ام،سپس اومدم اینجا و تاپیک باز کردم و نوشتم قفل شکن،تا تبلیغ بشه؟؟؟؟؟
اگر می خواستم تبلیغ کنم،به نظر شما راهش اینه؟؟؟
خوب می تونستم تو امضا،تبلیغ کنم.

جناب قاضی زاده،شما سی دی آموزش قفل گذاری رو دارید؟؟؟؟

aks_nima

New Member
به کمک همتون نیاز دارم

سلام دوستان عزیز

بخدا من نه حرفه ای هستم نه قصد جسارت به دوستی رو داشتم فقط امدم اینجا که کمکم کنن نه اینکه مشکلی به مشکلم اضافه شه!

من یک نرم افزار حسابرسی (با نرم افزارهای حسابداری موجود یه کمی متفاوته در واقع چند کاره هست حسابداری،انبارداری،دفتر روز،دفتر فروش و کلی آپشنهای دیگه) در عین سادگی فوق العاده آسان کار و انعطاف پذیره

دوستان گلم این حاصل دو سال و نیم تلاش و عمره که محدودیتهای نرم افزارهای حسابداری موجود مثل هلو و.... را نداره
بنابراین دوست ندارم حاصل عمرم را بقول دوستمون تو بازار رضا یا... ببینم برای من مهم نیست که قفلش ایرانی باشه یا خارجی فقط میخام کپی یا کرک نشه در ضمن نمیخام از قفل تلفنی هم استفاده کنم تا مثل همه شرکتهایی که از قفل تلفنی استفاده کردن و حالا بدبخت شدن من هم بیچاره شوم!

همینجا هم بگم تمام این قفلها را هم دوستانی تجربه کردن و توصیه کردن که خیلی ضعیف هستن و استفاده نکنم:

نگهبان
کرک مستر
قفل تلفنی شرکت نارسیس
قفل تلفنی آرمادیلو
قفل فارسی نویس مریم
قفل کلک خوشنویس

لطفآ کمکم کنین
میگن عمروعاص هم در مشورت خیانت نکرد(لطفآ به کسی برنخوره)

Member
خب حالا که قضیه اینجوریه من پیشنهاد میدم شما اجرا کنید
(اولین قفلی که من نتونستم بشکنم)
یه سی دی بود که روش عمداً خط انداخته بودند (فسمت قابل مشاهده قفل)
این برنامه نیاز به وجود سی دی داشت (قسمت قابل تشخیص قفل)
هر سی دی یه شماره سریال داشت (قسمت آسان کپی شونده قفل)
------------------------------
سی دی رو خیلی راحت کپی کردم ولی وقتی نسب کردم و سریال رو بهش دادم گفت شماره سریال درست نیست و اون موقع بود که فهمیدم به یه رایتر نیاز دارم که جای لنز سوزن داشته باشه (سریال توی خطهای سی دی ذخیره شده بود)
------------------------------
ولی باز هم بگم اگه نمیتونی کار بالا رو انجام بدی ترکیبی از سکتور های ضعیف + افزایش حجم و اینبار همراه شماره سریالی که از روی سی دی چک میشه بهترین گزینه هست (سی دی غیر قابل رایت + برنامه غیر قابل استفاده بدون سی دی)
===================
و دور قفلهای ایرانی خط بکش ایرانی ها مالشون به قفل ساختن نمیخوره (منظور بدی ندارم فقط حقیقت روگفتم)

جدیدترین ارسال ها

بالا