قفل فلش

سلام به همه اساتید
یک سوال مهم داشتم که شاید گره گشای کار خیلی از دوستانم باشه و یه جورایی امنیت طراحی رو واسمون حفظ می کنه
کسی از دوستان میدونه چه جوری میشه از دسترسی و دانلود فلش های بارگذاری شده در وب توسط برنامه هایی مختص هک و دانلود فلش مثل swf catcher جلو گیری کرد ...
من تاحالا سایتی رو ندیدم که از این کار جلوگیری کنه...
آیا کد نویسی خاصی رو در سایت می طلبه یه این کد باید در فلش نوشته بشه ...
در ضمن آیا نرم افزار قوی برای جلوگیری ار دی کد شدن فایل های swf توسط نرم افزارهای ذکر شده وجود داره؟؟
ممنون میشم که تبادل اطلاعات داشته باشیم:oops:

YTERROR

Active Member
پسورد گذاری بروی فایل فش هنگام گرفتن خروجی + کم کردن دسترسی فایل Swf + زیپ کردن فایل فلش می تونه تا حدی مفید باشه + استفاده غیر استاندارد از اکشن نویسی

YTERROR

Active Member
براي اين كار شما مي تونيد يه فلش پلير مثل سايت WWW.iranClip.com بسازيد

هیچ فرقی نداره خیلی راحت میشه خود همون پلیر رو هک کرد از روی کدهای که داره فایل swf رو می خونه بیشتر این پلیرهای لود موی می کنند

Avang2005

مدیر انجمن
آره ولي اين نمونه اي كه گفتم از داخل فايل php لود ميكنه و اگه كسي اطلاع نداشته باشه نمي تونه اون فايل رو بدست بياره

YTERROR

Active Member
:) پرتالهای ایران کلیپ و .... مال پرتالعای بازیهای آنلاین تحت فلش هست یک نمونه از اینا : www.irClip.Com

شما کافیه فایل سرس را باز کنید و شماره فایل SWF رو بردارید و دانلود کنید + فایل فلش تویی کش شما ذخیزه هم میشه باید خود فایل فشلتون رو کد بگزارید

YTERROR

Active Member
:) گفتم دیگه اگه تحت وب نیست خروجی project و زیپ کنید همه فایلها رو رد یک فیال اگه تحت وب موقع خروجی گرفتن پسورد بزارید و فایل رو زیپ کنید

YTERROR

Active Member
به نظر خصی من هیچ برنامه ای فایده ای نداره چون برنامه های کرک swf خیلی قوی هستند و هر جت قفل بزاریدد توی هر فریمی پاکشون می کنه و فای رو باز می کنند

فقط یک توصیه برای بار آخر سعی کنید از Stop و play در کارهاتون + فریم بندی و روت خیلی زیاید استفاده کنید چون بنرامه های کرک swf نمی تونند دستورات Stop و Play رو تشخصی بدن

متاسفانه از مبحث اصلی دور شدیم
جناب سفیر باتشکر باید بگم این نرم افزار تاثری نداره
من تو خیلی از سایت های مشهور هم این مورد رو دیدم که نمیتونن از دانلود و de code کردن SWF هاشون جلوگیری کنن
در هر صورت آیا می شه این کار رو کرد؟
در ضمن اگر سایتی که این کار رو کرده سراغ دارید برام نام ببرید
بعضی از فلش ها رو من برای مثال نتونستم De code کنم
هر چی دنبال نرم افزاری که از دی کد کردن جلوگیری میکنه گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم ..
اگر شما این کار رو کردید به ما هم بگید...

جدیدترین ارسال ها

بالا