قفلی تا حدودی قوی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

haitman

Member
cd اصل رو فکر نکنم بتونه بسوزونه. ولي سوزوندن سي‌دي کپي کار مناسبيه!
در مورد قوانين هم بگم که ممکنه قانون بعضي جاها نقص داشته باشه ولي ارزش‌هاي اخلاقي که سر جاش هست. براي دهمين بار دارم مي‌گم: ضعف قفلتون رو با تحميل خصارت به کاربر جبران نکنيد. زبونم مو درآورد.:-?
تا اين‌جاش که همش ما نظر داديم. حالا اگه جسارت نباشه از مديران انجمن هم خواهش مي‌کنم نظر خودشون رو بدن.

دوست عزیز لطف کنید و نقاط ضعف رو بگید تا بر طرف شه آخه همش میگید نقاط ضعف رو با خسارت زدن نپوشونید آخه تا شما نگید من از کجا بدونم کجاش ایراد داره

haitman

Member
اموزش

خوب دوستان عزیز دیدم بهتر آموزش قفل رو بزارم تا دوستان اشکالات قفل رو بگن و باهم اصلاحش کنیم
این قفل در عین سادگی واسه من که خوب کار کرده خداییش
شما فرض کنید یه پروژه رایدن با 4 تا فیل .exe که هرکدوم یه قسمت از پؤوزه رو تشکیل میدن فایلی که صفحه اصلی پروژه داخل اونه رو با نام main.exeنام گذاری می کنیم تا بعدا راحت تر باشیم بقیه هم 1.exe و 2.exe و3.exe
خو اول از همه قفل تلفنی که از پلاگینWM-Shareware.dll استفاده میکنه رو روی پروژه میزاریم
خوب این پلاگین دسته همه هست پس چاکار کنیم کنه کسی نتونه استفده کنه؟؟
خیلی ساده شما یوزری رو که به سی دی پروژه اختصاص میدی واسش معادل مینویسی و توی سیستم خودت ذخیره می کنی که هر وقت کاربر این یوزر رو گفت شما بدونی یورز اصلی چیه و کد فعال سازی رو بدی
نکته:شما باید یوزری رو که ازش برای ساختن کد فعال سازی استقاده میکنی توی سیدی نذاری بلکه معدل رو بزاری
خوب این از این
در ضمن قبل از اینکه شما فیل رو ببندی از این کد رو توی صفحه اول قرار میدی که با اجرا شدن پروژه این کد ها هم اجرا بشن و فایل کنار فایل main.exe که به عنوان مثال فایل haitman.html هست رو چک کنه که وجود داره یا نه اگه داشت که هیچ برو صفحه بعد اگه نه به سلیقه دوستان دل رحمم مثلا پیغام بده و خارج شو
FileExist("<Windows>\haitman.html ","check" )
if (check=1) then
Message("WIN.INI found. Goody.","")
else
Exit()
end
حالا میریم سرغ بقیه فایل ها توی بقیه فایل های و توی صفحه اولش یه شرط میزاریم که (یادم رفت بگم اگه با پلاگینی که بالا اسم بردم کار کرده باشین میدونید که وقتی کد فعال سازی وارد میشه یه کد دیگه توی رجیستری ثبت میشه) کدی که قفل تلفنی توی رجیستری ثبت کرده رو چک کنه اگه درست بود اجرا شه اگه نه که هیچ با زم به سلیقه دوستان
قسمت بعد و آخرین قسمت پروژه آماده ی رایت هست شما ابتدا یه فایل در حدوده 50MB با نام haitman.html توی سی دی خام رایت میکنید توجه داشته باشید که پشت سی دی رو باز بزارید که مرحله بعدی بقیه فایل ها رو رایت کنیم
حالا یه نگاهی به سی دی بندازید ببینید تا کجا رایت شده خوب حالا کل پروژه رو رایت کنید و بعد از اتمام رایت رو قسمتی که بر اثر رایت فایل 50MBپر شده چند تا سوزن بزنید .
تموم شد راستش توی کافی هستم عجله ای نوشتم فکر کنم کامل گفتم بازم اگه چیزی از قلم افتاده بو ویرایش میکنم
کلیات رو گفتم توی جزئیات شک دارم
یه چیز دیگه بجای format از rmdir استفاده میکنم چون بیتره

دوستان بگید کجاش مشکل داره تا بر طرف کنم میدونم سادست خوب ظاهر و باطن همینه
تست های انجام شده
1-یه نسخه رو دادم به دوستم خواست ایمیج بگیره با کلون اما بعد از 10 دقیقه سی رام از کار افتاد (البته نو نبود)
2-سیستم دبیر مون که خواست کپی کنه توی هارد فرمت شد
3-هارد خودمم 2 بار پرید اما با به لطف خدا بر گشت

دوستان عزیز این کامل نبود ها اگه کسی می خواد و دوستان تایید میکنن اموزش رو مینویسم می زارم آخه تا حالا که همه ایراد گرفتن این کنکور مگه میزاره

ali guard

Member
خوب دوستان عزیز دیدم بهتر آموزش قفل رو بزارم تا دوستان اشکالات قفل رو بگن و باهم اصلاحش کنیم
این قفل در عین سادگی واسه من که خوب کار کرده خداییش
شما فرض کنید یه پروژه رایدن با 4 تا فیل .exe که هرکدوم یه قسمت از پؤوزه رو تشکیل میدن فایلی که صفحه اصلی پروژه داخل اونه رو با نام main.exeنام گذاری می کنیم تا بعدا راحت تر باشیم بقیه هم 1.exe و 2.exe و3.exe
خو اول از همه قفل تلفنی که از پلاگینwm-shareware.dll استفاده میکنه رو روی پروژه میزاریم
خوب این پلاگین دسته همه هست پس چاکار کنیم کنه کسی نتونه استفده کنه؟؟
خیلی ساده شما یوزری رو که به سی دی پروژه اختصاص میدی واسش معادل مینویسی و توی سیستم خودت ذخیره می کنی که هر وقت کاربر این یوزر رو گفت شما بدونی یورز اصلی چیه و کد فعال سازی رو بدی
نکته:شما باید یوزری رو که ازش برای ساختن کد فعال سازی استقاده میکنی توی سیدی نذاری بلکه معدل رو بزاری
خوب این از این
در ضمن قبل از اینکه شما فیل رو ببندی از این کد رو توی صفحه اول قرار میدی که با اجرا شدن پروژه این کد ها هم اجرا بشن و فایل کنار فایل main.exe که به عنوان مثال فایل haitman.html هست رو چک کنه که وجود داره یا نه اگه داشت که هیچ برو صفحه بعد اگه نه به سلیقه دوستان دل رحمم مثلا پیغام بده و خارج شو
fileexist("<windows>\haitman.html ","check" )
if (check=1) then
message("win.ini found. Goody.","")
else
exit()
end
حالا میریم سرغ بقیه فایل ها توی بقیه فایل های و توی صفحه اولش یه شرط میزاریم که (یادم رفت بگم اگه با پلاگینی که بالا اسم بردم کار کرده باشین میدونید که وقتی کد فعال سازی وارد میشه یه کد دیگه توی رجیستری ثبت میشه) کدی که قفل تلفنی توی رجیستری ثبت کرده رو چک کنه اگه درست بود اجرا شه اگه نه که هیچ با زم به سلیقه دوستان
قسمت بعد و آخرین قسمت پروژه آماده ی رایت هست شما ابتدا یه فایل در حدوده 50mb با نام haitman.html توی سی دی خام رایت میکنید توجه داشته باشید که پشت سی دی رو باز بزارید که مرحله بعدی بقیه فایل ها رو رایت کنیم
حالا یه نگاهی به سی دی بندازید ببینید تا کجا رایت شده خوب حالا کل پروژه رو رایت کنید و بعد از اتمام رایت رو قسمتی که بر اثر رایت فایل 50mbپر شده چند تا سوزن بزنید .
تموم شد راستش توی کافی هستم عجله ای نوشتم فکر کنم کامل گفتم بازم اگه چیزی از قلم افتاده بو ویرایش میکنم
کلیات رو گفتم توی جزئیات شک دارم
یه چیز دیگه بجای format از rmdir استفاده میکنم چون بیتره

دوستان بگید کجاش مشکل داره تا بر طرف کنم میدونم سادست خوب ظاهر و باطن همینه
تست های انجام شده
1-یه نسخه رو دادم به دوستم خواست ایمیج بگیره با کلون اما بعد از 10 دقیقه سی رام از کار افتاد (البته نو نبود)
2-سیستم دبیر مون که خواست کپی کنه توی هارد فرمت شد
3-هارد خودمم 2 بار پرید اما با به لطف خدا بر گشت

دوستان عزیز این کامل نبود ها اگه کسی می خواد و دوستان تایید میکنن اموزش رو مینویسم می زارم آخه تا حالا که همه ایراد گرفتن این کنکور مگه میزاره

من تيست كردم جواب داد ولى كبى كردنش راحت هست اگر همية فايلها روى هاردكبى كنيد بيدون اون فايل كة قرار هست چك بشة و خودت يك فايل ديگة با اون نام بسازيد باد بافايلهاى اصلى رايت كنيد ميبينيد راحت اجرا ميشة \\ ولى ميتوانيد امنيتش بالاتر ببريد باهمراى چيك فايل نم چيك فايك سايز همبزنيد

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
توی ایران که کپی رایت آزاده این جور قفل ها کم هم هست باید شدید تر باشه یکی میشینه کلی کار میکنه بعد سر 3سوت زحمتش میره هوا

سلام...
دوستان فكر كنم كه ما داريم يكم يك طرفه به موضوع نگاه مي كنيم حتي خود من هم تا ديروز اين جوري فكر مي كردم كه بايد روي سي دي يه قفلي گذاشت كه كاربر از كپي برداري اون پشيمون بشه...اما كافي هست يه نگاهي به جاي سي دي هاتون بندازين چند تا سي دي دارين كه با CloneAlcohol و... قفلشون شكسته شده و با قيميتي خيلي پايين تر از قيمت اصلي به مجموعه ي شما اضافه شده؟؟؟؟
من كه وقتي به سي دي هام نگاه كردم از خودم خجالت كشيدم...:cry:
يا اينكه اگه به نرم افزارهاي نصب شده در كامپيو تر تون يه نگاهي مختصر بندازين مي بينيد كه تقريباً همشون كرك شده هستن چرا راه دور بريم خودMMB كه داريد ازش استفاده مي كنيد كرك شده هست پس بهتره كه خودمون رو گول نزنيم و بگيم كه مــــــــــــا حامي سازنده ي برنامه ها هستيم مــــــــا به كپي رايت احترام مي ذاريم مـــــــــــا.....

حالا یه نگاهی به سی دی بندازید ببینید تا کجا رایت شده خوب حالا کل پروژه رو رایت کنید و بعد از اتمام رایت رو قسمتی که بر اثر رایت فایل 50MBپر شده چند تا سوزن بزنید

سوزن بزنيم!!!!
منظورتون چيه كه سوزن بزنيم مي شه يكم در مورد اين روش بيشتر توضيح بدي؟؟؟
راستي كسي از دوستان مي دونه كه چطوري رو بعضي از سي دي ها قفل هاي سخت افزاري مي ذارن(روش سوراخ ايجاد مي كنن) در مورد امنيتش هم توضيح بديد ممنون مي شم....

با تشكر عارف:rose:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
من تيست كردم جواب داد ولى كبى كردنش راحت هست اگر همية فايلها روى هاردكبى كنيد بيدون اون فايل كة قرار هست چك بشة و خودت يك فايل ديگة با اون نام بسازيد باد بافايلهاى اصلى رايت كنيد ميبينيد راحت اجرا ميشة \\ ولى ميتوانيد امنيتش بالاتر ببريد باهمراى چيك فايل نم چيك فايك سايز همبزنيد

سلام علي جان...
واقعاً علي جان....يعني به همين راحتي....
ولي بهتره كه منتظر مثال اصلي بمونيم چون خود haitman هم گفت شايد چيزي رو از قلم انداخته باشه ....

من توي اين چند سالي كه با كامپيوتر كار مي كنم تا به حال نديدم كه قفلي شكسته نشه به غير از يه سي دي كه براي شركت مافيا بود سايت شركتش هم فكر كنم اين بودmafia.ir باز دقيقاً يادم نيست اگه توي گوگل سرچ كنيد حتماً پيداش مي كنيد...و همين طور سي دي هاي شركت پويش كه البته اونوم تاحدودي قابل نفوذه اما خوب خيلي خوب روي قفلش كار شده بود من كه هر چي زور زدم نتونستم به طور كامل قفلش رو بشكنم....

با تشكر عارف

ali guard

Member
واقعاً علي جان....يعني به همين راحتي....

بلى من تيست كردم كبى نميشة ولى ميشة دروست كرد

haitman

Member

سلام
دوست عزیز وقتی شما از قفل تلفنی تقویت شده استفده کنی دیگه کپی شدنش ترسی نداره که بزار اینقدر کپی کنه تا جونش در بیاد

ali guard

Member
[
سوزن بزنيم!!!!
راستي كسي از دوستان مي دونه كه چطوري رو بعضي از سي دي ها قفل هاي سخت افزاري مي ذارن(روش سوراخ ايجاد مي كنن) در مورد امنيتش هم توضيح بديد ممنون مي شم....

با تشكر عارف:rose:[/quote]

منظو سوزن زدن اين هست كة باد از رايد تاحودود كة فايلى 50 ميكا بايتى رايت شودة دوو تا سة كون بزديد باسوزن

2- بلى من يك برنامة براى قفلى سخت افزارى نويشتم كة قفلش99% ميسلى قفلى hex lock هست ولى من كارى كردم كة روى سيدى هاى معمولى بشة زد با
توضيحش اين هست برنامة ميرة كد سيدى خام و استمبرسدى با كلى فايل هاى سيدى شناساى ميكنة
اگر كسى با هرررررررر برنامةى سيدى كبى كند با ميكة سيدى اورجينال نيست سيدى هم كاملا كبى شود است
اگر بخاهيد كراكش كنيد كد سيدى خام قا بل تغيرنيست قفل هم روى سيدى خام نويشت است
نكتة| سيدى قفل شود نياز با تلفون اينتر نيت ندارد راحت در تمامى درايوها و كامثيوتر ها كار ميكنات
كد سيدى خام =كدي هست كة رسيدى يك كد مخصوص با خودش دار كسها غير از حرفاى نميتوانن كد بيداكنن

haitman

Member
سلام...
دوستان فكر كنم كه ما داريم يكم يك طرفه به موضوع نگاه مي كنيم حتي خود من هم تا ديروز اين جوري فكر مي كردم كه بايد روي سي دي يه قفلي گذاشت كه كاربر از كپي برداري اون پشيمون بشه...اما كافي هست يه نگاهي به جاي سي دي هاتون بندازين چند تا سي دي دارين كه با clonealcohol و... قفلشون شكسته شده و با قيميتي خيلي پايين تر از قيمت اصلي به مجموعه ي شما اضافه شده؟؟؟؟
من كه وقتي به سي دي هام نگاه كردم از خودم خجالت كشيدم...:cry:
يا اينكه اگه به نرم افزارهاي نصب شده در كامپيو تر تون يه نگاهي مختصر بندازين مي بينيد كه تقريباً همشون كرك شده هستن چرا راه دور بريم خودmmb كه داريد ازش استفاده مي كنيد كرك شده هست پس بهتره كه خودمون رو گول نزنيم و بگيم كه مــــــــــــا حامي سازنده ي برنامه ها هستيم مــــــــا به كپي رايت احترام مي ذاريم مـــــــــــا.....

سوزن بزنيم!!!!

دوست عزیز در این نوع قفل ها مثل قفل من رو یه فایل سوزن میزنن(البته نه دستی بلکه با دستگاه) بعد مستر کلون که میاد ایمیج بگیره چون میره از اول سی دی شروع به خوندن میکنه بعد از رسیدن به سوزن مثل خر تو کل میمونه

ali guard

Member
سلام
دوست عزیز وقتی شما از قفل تلفنی تقویت شده استفده کنی دیگه کپی شدنش ترسی نداره که بزار اینقدر کپی کنه تا جونش در بیاد

دوست عزيز قفل تلفونى يك سرى دردسرى دارد كة بايد با كلى كاربرها باسخ بديد اونهم كارسخية

haitman

Member
دوست عزيز قفل تلفونى يك سرى دردسرى دارد كة بايد با كلى كاربرها باسخ بديد اونهم كارسخية

خوب سلام دوستان
من امدم
یه باره دیگه توضیح میدم البته نسخه خودم رو که ازش استفاده میکنم
کلون نمیتونه ازش کپی بگیره چون سوزن خورده
نرو نمیتونه به دلیل بالا
اما کپی میشه فایل ها توی سیستم پس ما از دستور چک فایل استفاده می کنیم البته لازم به ذکره که قبل از چک فایل باید فایل با دستور del پاک بشه .
باید اعتراف کنم به این موضوع که اگه داس بسته بود چکار کنیم فکر نکرده بودم حالا با فرض باز بودن داس ادامه میدم
پس اگه سیدی باشه اتوران اجرا میشه اگه تو هارد باشه فایل پاک میشه و اتوران اجرا نمیشه
میشه این وسط یه فایل کوچولو توی سیستم کپی کرد و با دستور attrib اونو مخفی کرد که از پروژه به اندازه محدود استفاده شه
خوب اگه طرف بیاد کپی کنه توی هارد بازم اگه من باشم بعد از اخطار هارد رو پاک میکنم
این قسمت ها به سلیقه دوستان بستگی داره
خوب دوستان عزیز این قسمت ها رو میشه تقریبا باز کرد حالا قفل تلفنی رو که همون طور که گفتم تغییر میدیم تا باز نشه بقیشم که دوستان میدونن
اینم به دوستم میگم که اگه فایل ها رو توی هار کپی کنید تنها راه ایتفاده از اونها عبور از قفل تلفنی که اونم جز در یافت کد فعال سازی رااهی نداره
حالا یه طرح دیگه دارم امتحان میکنم ببینم میشه یانه اگه بشه این مشکلات رفع میشه
راستی در جواب این دوستم بگم که نمیشه همه چیز عالی باشه بالاخره باید یکم سختی هم کشید
واسه قفل تلفنی هم اگه دوستان الگوریتم این پلاگین رو داره بده تا دریافت انلاین کد رو بسازم که دیگه دوستان مشکل جواب دادن به تک تک کار بران رو نداشته باشن

ubuntu

Member
چه خبره! يه دفعه مبحث ظرف چند ساعت از 1.5 صفحه به 4 صفحه رسيد.
دوست عزیز لطف کنید و نقاط ضعف رو بگید تا بر طرف شه آخه همش میگید نقاط ضعف رو با خسارت زدن نپوشونید آخه تا شما نگید من از کجا بدونم کجاش ایراد داره
ايرادش رو من نموي‌دونم. منظور من اين بود که سعي کنيد تو طول زمان و با تجربه قفلتون رو کامل تر کنيد که صد البته تو اين 10 ساع به اندازه 10 هفته پيشرفت کرده!

haitman

Member
چه خبره! يه دفعه مبحث ظرف چند ساعت از 1.5 صفحه به 4 صفحه رسيد.

ايرادش رو من نموي‌دونم. منظور من اين بود که سعي کنيد تو طول زمان و با تجربه قفلتون رو کامل تر کنيد که صد البته تو اين 10 ساع به اندازه 10 هفته پيشرفت کرده!

بله
واقعا از نظرات دوستان ممنونم اما اگه دوستان لطف کنن و کمک کنن بهتر میشه
اخه همه میان میگن مشکل داره خوب دوستان من بگید یا خودتون لطف کنید و رفعش کنید واقعا ممنون میشم
بین این دوستان فقط یکی رفت و انجام داد بقیه فقط لطف میکنن و نظر میدن

با زم ممنون

Aref_Alikhani

Well-Known Member
البته نه دستی بلکه با دستگاه

سلام
قيميت اين دستگاه ها در بازار چطوريه؟؟؟
اگر كسي مطلع هست از حداقل تا حداكثر قيميت اين دستگاه ها رو بگه....و مشخص كنه كدوم مارك بهتر هست...به هر حال اطلاعات كافي رو در مورد اين دستگاه ها به من بدن...
يه سوال دارم كه شايد به موضوع بحث مربوط نباشه اما خوب نتونستم جلوي كنجكاوي خودم رو بگيرم اين دستگاه هايي كه مي گن خش سي دي رو مي گيره تا چه حد كارايي دارن؟؟؟:-?اگه كسي در مورد اين دستگاه ها اطلاعات داره بگه تا استفاده كنيم...

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
مستر کلون که میاد ایمیج بگیره چون میره از اول سی دی شروع به خوندن میکنه بعد از رسیدن به سوزن مثل خر تو کل میمونه

يه چيز يادم رفت
Haitman عزيز نمي دونم برنامه هاي رايت ديگه رو هم تست كردي يا نه...
شما برنامه BlindWrite رو تست كردي اين برنامه از قفل هاي سخت افزاري و يا سي دي هايي كه خش دارن هم عبور مي كنه!!!! اما مدت زيادي زمان بايد صرف بشه تا عبور كنه....
بهتره اين برنامه رو هم تست كني...

ali guard

Member
بجاى كلون كردن ميتوانيد يك حلقةى سيدى بسوزونيد ميسلى حلقى بابى اولى سيدى اطر اينجور بشة هيج برنامةى نميتواند كبى كند تضمينى %100 من با همية برنامة هاى رايت تيست كردم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Aref_Alikhani

Well-Known Member

كسي نمي خواد در مورد سوال بالا راهنمايي كنه؟
ازhaitman هم كه خبري نيست... haitman جان لطف كنيد اين مقاله اي كه مي فرماييد روش قفل گذاري رو به طور كامل آموزش مي ده قرار بديد...و به سوال بالايي هم جواب بديد...
من بيشتر گير داستان سوزن زدن هستم!!!... haitmanجان شما يا دوستان ديگه اي كه با اين دستگاه كار كردن اطلاعات كافي در اختيار من قرار بديد...

Aref_Alikhani

Well-Known Member
بجاى كون كردن ميتوانيد يك حلقةى سيدى بسوزونيد ميسلى حلقى بابى اولى سيدى اطر اينجور بشة هيج برنامةى نميتواند كبى كند تضمينى %100 من با همية برنامة هاى رايت تيست كردم

علي جان منظورت از سوزوندن يه حلقه از سي دي چيه؟؟؟
منظورت همون سوزن زدني هست كه haitman مي گه؟؟
كمي بيشتر توضيح بده...

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
عارف جان بهتر بد که هرو پستتو ، با هم میزدی...
1 دقیقه بیشتر اختلافشون نیست.

BEHESHT

Well-Known Member
ببخشید قفل تلفنی کابر رو آزار می ده شدیداً

بهتر نیست یه قفل دیگه استفاده شه خودتونو بذارید جای کابر خیلی دشوار میشه

یعنی ما سیستم رو از الکترونیکی و دیجیتالی به آنالوگ و میکانیکی برسیم این تو دنیای امروز یه ضعف فاحشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا