دوست عزيز قفل تلفونى يك سرى دردسرى دارد كة بايد با كلى كاربرها باسخ بديد اونهم كارسخية
خوب سلام دوستان
من امدم
یه باره دیگه توضیح میدم البته نسخه خودم رو که ازش استفاده میکنم
کلون نمیتونه ازش کپی بگیره چون سوزن خورده
نرو نمیتونه به دلیل بالا
اما کپی میشه فایل ها توی سیستم پس ما از دستور چک فایل استفاده می کنیم البته لازم به ذکره که قبل از چک فایل باید فایل با دستور del پاک بشه .
باید اعتراف کنم به این موضوع که اگه داس بسته بود چکار کنیم فکر نکرده بودم حالا با فرض باز بودن داس ادامه میدم
پس اگه سیدی باشه اتوران اجرا میشه اگه تو هارد باشه فایل پاک میشه و اتوران اجرا نمیشه
میشه این وسط یه فایل کوچولو توی سیستم کپی کرد و با دستور attrib اونو مخفی کرد که از پروژه به اندازه محدود استفاده شه
خوب اگه طرف بیاد کپی کنه توی هارد بازم اگه من باشم بعد از اخطار هارد رو پاک میکنم
این قسمت ها به سلیقه دوستان بستگی داره
خوب دوستان عزیز این قسمت ها رو میشه تقریبا باز کرد حالا قفل تلفنی رو که همون طور که گفتم تغییر میدیم تا باز نشه بقیشم که دوستان میدونن
اینم به دوستم میگم که اگه فایل ها رو توی هار کپی کنید تنها راه ایتفاده از اونها عبور از قفل تلفنی که اونم جز در یافت کد فعال سازی رااهی نداره
حالا یه طرح دیگه دارم امتحان میکنم ببینم میشه یانه اگه بشه این مشکلات رفع میشه
راستی در جواب این دوستم بگم که نمیشه همه چیز عالی باشه بالاخره باید یکم سختی هم کشید
واسه قفل تلفنی هم اگه دوستان الگوریتم این پلاگین رو داره بده تا دریافت انلاین کد رو بسازم که دیگه دوستان مشکل جواب دادن به تک تک کار بران رو نداشته باشن