Fa قطع موزیک با کلیک بر روی گزینه stop

با سلام دوباره.
دوستان من با استفاده از تاپیک های قبلی تونستم واسه اتورانم موزیک بدم تا قطع نشه.
اما سوال من اینه
این موزیک وقتی که اتوران رو اجرا میکنیم پخش میشه.درست.
آیا میشه دکمه ای قرار داد تا کاربر بتونه موزیک رو بعد از اجرا pause و یا stop کنه. و یه دکمه ی play هم باشه تا کاربر در زمان دلخواه موزیک رو دوباره پخش کنه؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بله میتونید از کد های زیر استفاده کنید
PHP:
AudioPlay()
AudioStop()
AudioPause()

استاد حسینی جسارتا این کدها متاسفانه هیچ کدوم کار نکرد اما با کد StopSound() میشه پخش موزیک رو متوقف کرد اما برای اجرای دوباره ی آن اون کدهایی که تو لیست خود برنامه هستش هیچ کدوم جواب نمیدن.
در ضمن پسوند موزیک من wave هستش.
چون اصلا فایل mp3 رو نتونستم به برنامه فراخوانی کنم.

MahmoodM30

خوب من که نمیدونستم از کدوم نوع فایل صوتی استفاده میکنید ولی برای این نوع فایل های صوتی این کد ها میتونید استفاده کنید
PHP:
WavePlay("<SrcDir>\","")
WaveStop()
درضمن دوتا نمونه هم براتون گذاشتم یه نگاهی بندازین بد نیست و میتونه کمکتون کنه و ببنید که چطور میشه

فایل های صوتی رو به برنامه فراخوانی کرد

پیوست ها

• Player.zip
    71 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • MediaPlayer.zip
    21.6 کیلوبایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:
ممنون محمود عزیز
فایلی پیوستی شما حالت کلی داشت ولی بنده فقط میخواستم سه تا دکمه stop - play-pause در دسترس باشه.
من نتونستم تنظیمش کنم. یعنی کدهای که شما دادید برای فایل wave جواب نمیده.
من پروژمو میفرستم زحمتی نباشه شما یه نگاه بهش بندازین ببینین میتونین بعد از اجرای اتوران که همراه با پخش آهنگ هستش میشه سه تا دکه های اشاره شده به کار انداخت.
بازم ممنون

پیوست ها

• Media3.rar
    5.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16

MahmoodM30

ممنون محمود عزیز
فایلی پیوستی شما حالت کلی داشت ولی بنده فقط میخواستم سه تا دکمه stop - play-pause در دسترس باشه.
من نتونستم تنظیمش کنم. یعنی کدهای که شما دادید برای فایل wave جواب نمیده.
من پروژمو میفرستم زحمتی نباشه شما یه نگاه بهش بندازین ببینین میتونین بعد از اجرای اتوران که همراه با پخش آهنگ هستش میشه سه تا دکه های اشاره شده به کار انداخت.
بازم ممنون

خوب من بالا براتون گفتم اون کد برای فایل صوتی شماس و من اون نمونه هارو قرار دادم که بگم برای فرمت های دیگه مث MP3 و .. میتونید از اون نمونه ها استفاده کنید که این پیشنهاد رو هم براتون میکنم

بهتره فایل صوتیتون رو به فرمت MP3 تبدیل کنید تا بتونید کنترل بیشتری روی فایل صوتیتون داشته باشین

و الا برای کنترل فایل صوتی با فرمت Wav فقط اون دو مورد کنترل رو میتونید انجام بدید

قبلا که با mmb کار میکردم نمیشد فایل mp3 رو به برنامه آورد اما با دانلود ورژن جدید تونستم این مشکل رو حل کنم.
باور کنید آخرش نتونستم به همون کاری که میخواستم برسم.
مشکلمو بار دیگه خلاصه وار میگم.
تو اتورانی که دارم میسازم با اجرای اتوران یه موسیقی میخوام پخش بشه اینو بلدم.پسوند موزیک رو به mp3 تغییر دادم اما من میخوام کاربر بتونه وقتی که دلش خواست موزیک رو pause-stop و یا مجددا play کنه.
stop رو کدشو پیدا کردم.اما دوتای دیگری هنوز با کدهایی که شما فرستادید جواب نمیده.اگه ممکنه فایلی که بالا پیوست کردم رو خودتون یه نگاه بندازید و تنظیمش کنید و برای من بفرستید.
بازم ممنون از محبتتون

MahmoodM30

قبلا که با mmb کار میکردم نمیشد فایل mp3 رو به برنامه آورد اما با دانلود ورژن جدید تونستم این مشکل رو حل کنم.
باور کنید آخرش نتونستم به همون کاری که میخواستم برسم.
مشکلمو بار دیگه خلاصه وار میگم.
تو اتورانی که دارم میسازم با اجرای اتوران یه موسیقی میخوام پخش بشه اینو بلدم.پسوند موزیک رو به mp3 تغییر دادم اما من میخوام کاربر بتونه وقتی که دلش خواست موزیک رو pause-stop و یا مجددا play کنه.
stop رو کدشو پیدا کردم.اما دوتای دیگری هنوز با کدهایی که شما فرستادید جواب نمیده.اگه ممکنه فایلی که بالا پیوست کردم رو خودتون یه نگاه بندازید و تنظیمش کنید و برای من بفرستید.
بازم ممنون از محبتتون

من یه نمونه براتون پیوست کردم از کد های زیر استفاده کردم که به خوبی هم کار میکنه

PHP:
BackgroundPlay("<SrcDir>\Music.mp3","LOOP")
BackgroundPause()
BackgroundStop()

پیوست ها

• Media3.zip
    1.9 کیلوبایت · بازدیدها: 16
ممنون مجمود عزیز
مشکلم تا حدودی حل شد.
فقط چرا این دکمه pause رو وقتی میزنیم و دوباره روی play کلیک میکنیم موزیک از اول پخش میشه.یعنی pause موزیک رو stop میکنه.
کدشو هم نگاه کردم درست داده شده ولی نمیدونم چرا این مشکل پیش میاد.
حالا این زیاد مهم نیس.
مشکل بعدی تو دکمه های قبلی که فرستاده بود دوتا دکمه بود به نام افزایش و کاهش صدا.
کاهش صدا درست عمل میکنه اما افزایش صدا رو وقتی میزنیم به یک باره صدا افزایش پیدا میکنه.نه کم کم.یعنی عملش مثه دکمه کاهش صدا که با کلیک های متوالی صدا رو کاهش میده نیس.فقط با کلیک اول همه ی صدا افزایش داده میشه.
اینو هم جواب بدین دیگه تمومه.

MahmoodM30

ممنون مجمود عزیز
مشکلم تا حدودی حل شد.
فقط چرا این دکمه pause رو وقتی میزنیم و دوباره روی play کلیک میکنیم موزیک از اول پخش میشه.یعنی pause موزیک رو stop میکنه.
کدشو هم نگاه کردم درست داده شده ولی نمیدونم چرا این مشکل پیش میاد.
حالا این زیاد مهم نیس.

نه حلش کردم و دوباره پیوستش کردم دانلود کنید.

مشکل بعدی تو دکمه های قبلی که فرستاده بود دوتا دکمه بود به نام افزایش و کاهش صدا.
کاهش صدا درست عمل میکنه اما افزایش صدا رو وقتی میزنیم به یک باره صدا افزایش پیدا میکنه.نه کم کم.یعنی عملش مثه دکمه کاهش صدا که با کلیک های متوالی صدا رو کاهش میده نیس.فقط با کلیک اول همه ی صدا افزایش داده میشه.
اینو هم جواب بدین دیگه تمومه.

من یه نمونه برات در مورد کم و طیاد کردن صدا گذاشتم که خیلی عالیه و کاربردی هست درضمن

میتونید به این مسیر برید و نمونه های دیگه ای رو هم ببینید

C:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\slider.mbd

C:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\495_examples\custom_sliders

اینم لینک دانلود اسلایدر صدا هست که هرچی کردم نشد انجمن آپلود کنم

پیوست ها

• New Player.zip
    2 کیلوبایت · بازدیدها: 14
بی نهایت از نوع فوق العاده متشکرم از راهنمایی و ابراز لطفتون.
مشکلم در این بخش به کلی حل شد.موند آیکن سازی. که انشااله در تاپیک های بعدی باز هم مزاحم شما خواهم شد.
:)

جدیدترین ارسال ها

بالا