قالب قطار

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام دوستان. این کارو قبلا مدل کرده بودم اما بخاطر جزئیات زیادش حوصله ی متریال و رندرشو نداشتم، دیگه امروز یدفعه حوصله ش اومد و کاملش کردم.:) یه جور قطار اسباب بازیه، امیدوارم خوشتون بیاد، نظر هم بدید...
Max,VRay,PS

(حجمش یکم زیاده، ببخشید)

پیوست ها

• ghatar.jpg
    ghatar.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 79

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
ممنون.
آره خواستم یکم غلیظ به نظر بیاد:wink:
کی میشه ماهم کارامون بره تو تاپ گالری...:green:

سلام دوست عزیز

خوب شده اما نورپردازی ها خیلی جای کار داره ، مخصوصاً چراغی که جلوی لوکوموتیو گذاشتی نور غیر طبیعی داره! و خیلی نورش زیاده

نمای دوربین هم به نظرم اگه عوض کنی فکر کنم بهتر بشه / ایکاش بک گراند هم واسش میذاشتی و زمین رو هم پر از سنگ ریزه میکردی . . .

درکل خوب شده

موفق باشی

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
ممنون عزیز.
اون چراغ اصلا روشن نبود، توی فتوشاپ روشنش کردم!
سنگ ریزه هم بخاط اینکه این یه قطار اسباب بازی هست نمیشه براش گذاشت،ضایعه:wink: اما بک گراند رو باهات موافقم ولی حوصله م نمیشه...

ممنون عزیز.
اون چراغ اصلا روشن نبود، توی فتوشاپ روشنش کردم!
سنگ ریزه هم بخاط اینکه این یه قطار اسباب بازی هست نمیشه براش گذاشت،ضایعه:wink: اما بک گراند رو باهات موافقم ولی حوصله م نمیشه...

میدونم منظورت چیه اما تو فضای فانتزی هم جواب میده و ایده خوبیه البته بازم ربط به بک گراندت داره اگه تصویر زمینه شما هم مثلاً در کنار یکسری اسباب بازی و قاب عکس و کلاً یک محیط اتاق باشه نمیشه سنگ ریزه گذاشت اما فضای باز باشه چرا که نه خیلی هم خوب میشه.

madmaster_3d

Well-Known Member
به به عمو زاده بارنا خوشم اومد از این قطار خیلی زیاد. به به. فقط یکمی رفلکت ها زیادی شده . ولی بقیه چیزا عالیه من چقدر خوشبختم.
راستی یک نکته تو کارهات می بینم این هستش که هر کاری میزنی روی بدنه اون کار اسم خودت رو میزاریا شیطون

به امید تاپ گالری کار نزن هدف های بزرگنری داشته باشه فکر و تاپ گالری رو بنداز دور.
حرف راست رو میگن از سالار بشنوید همینه. سالار جون موافقم باهات.

rasoulvalli

Well-Known Member
قشنگ شده اما نور ایکاش کمتر بود که روی کل کار رو یه لایه نوری نمیگرفت. تصویر هم زیادی شارپ شده. مدلینگ خیلی خوبه خسته نباشید.

::reza::

کاربر VIP
سلام
کار قشنگیه .البته یه چند تا نکته هم هست که بعضییاشو دوستان گفتند.
خوب برای اسباب بازی بودن به جز مدلسازی ، متریال حرف اول رو میزنه و بعد اسکل کار. حس یک اسباب بازی شدیدا به این دو مقوله ربط داره(البته نظر شخصیمه) . الان متریالها کمی غلیظ و حس فلزی بودن رو دارن. در مورد اسکیل کار با استفاده از افکتی که رو کار اومده به نظر سایز قطار بزرگه و از حالت اسباب بازی بودن اومده بیرون.
کادر خوبی انتخاب کردی اما به نظزم بهتر بود سنگینی کار رو در کادر سمت جلو قطار انتخاب میکردی . الان حس حرکت برگشت قطار به عقب هست.
کاش یه وایرفریم هم کنار کارت میزاشتی تا در مورد مدلسازی هم دوستان نظر بدند.
موفق باشی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
ممنون از نظرات خوبتون.
خب هرکس یه نظر و سلیقه ای داره، من دوست دارم رندر هام بیشتر حالت انیمیشنی یا تخیلی داشته باشن تا اینکه طبیعی باشن چون اونجوری دیگه لذتش از بین میره، شاید همچین قطار اسباب بازی ای تاحالا ساخته نشده باشه که بدنه ش فلز براق باشه و یا چراغش خیلی نور داشته باشه، اما این قطار با این مشخصات توی کارخانه ی ذهن من ساخته شده و از نظر خودم اون چیزی شده که میخواستم! شاید یکی از دلالی یه به مدل سازی علاقه مند شدم این بود که میخواستم چیزهایی روکه دوست دارم بسازم و یا ببینم، اما امکانش فراهم نیست رو به صورت مجازی تولید کنم و از دیدنشون لذت ببرم.
این کار هم مدلینگش یکم وقتمو گرفت چون رفرنس خوبی نداشتم، اما برای رندرینگش زیاد وقت نذاشتم،خودم دوست داشتم براش بک گراند بذارم همونطور که یکی از دوستان گفتن اما وقت و حوصله شو نداشتم.
از همه ی دوستان گل ممنون***

جدیدترین ارسال ها

بالا