dr.hashemi
کاربر فعال
سلام دوستای گلماین کارو تفریحی زدممدلسازی یه روز و زمان رندر هم 10 دقیقه شدممنون میشم نظراتتون رو بدونمhttp://forum.majidonline.com/majido...gifmajidonline_thanks.gifmajidonline_rose.gif
از وقتی تم سایت عوض شده نمیدونم کجا باید پست بزارم میشه لینکو بگیددر بخش مربوطه پست بزنید، اطلاعات کارتون رو درست کنید
مثلا این رندر خیلی خوبی شده که میگی مثلا 10 دقیقه انجام شده یا اینکه ارزش قائل نشدن برای کار هست؟!!کارو تفریحی زدممدلسازی یه روز و زمان رندر هم 10 دقیقه شد
منم عرض کردمبعدم مدلسازی اینجور کارا کار هر کسی نیست خودت باید بهتر بدونی و اینکه اگه فکر میکنی نشدنیه از هر بنایی که دوست داری عکسشو بذار تا برات مدلسازی کنم
من توهینی نکردم.کجای صحبتم توهین آمیز بود.مشکل اینجاست به کارهای این حیث بچه ها میان میگن دمت گرم و فلان باعث شده توقع ها پائین بیادبه نظرم می تونستی اگه مدلسازی رو قبول داری توی WIP میزاشتی کارو کم کم پیش می بردی...نباید اینقدر عجوله کار بزاری.برای کار ارزش قائل شو.رندر 10 ساعت بگیر.
منم عرض کردم
من توهینی نکردم.کجای صحبتم توهین آمیز بود.مشکل اینجاست به کارهای این حیث بچه ها میان میگن دمت گرم و فلان باعث شده توقع ها پائین بیاد
ببین اگه می تونی مدلسازی بکنی خیلی خوبه.اما وقتی نتونی پرزانته بکنی به نظرم کار خاصی انجام ندادی.
حالا که وقت نداری اون مشکل کسی نیست. شما خودت باید مدیریت زمانی داشته باشی.همه ماها سرمون شلوغ هست.بیکار دیدی سلام برسون. اما زمان کم برای این کار بهانست.این کار غیر از مدلینگ به نظرت کار خوبی شده؟ حداقل رندر وایر سایز بزرگ بزار.
خلاصه امیدوارم کار خوب بزاری.
ببين عزيزم اينجا يه مكان عموميه براي اينكه وقتي هم صنفها نمونه كاراشونو ميزارن اگر اشكالي داره بر طرف بشه و لي شما با يه لحن حق به جانب مياي و با لحن نا صحيح كل قضيه رو مبري زير سوال من خودمم ميخوام كه مشكلاي كارمو بدونم ولي اگه لحنتون همينجوريه ممنون ميشم كلا رو كارام نظر نديد چون اخلاق حرفه اي از كار حرفه اي خيلي مهم تره و ممنونم از دوستاني كه تعريف كردن چون باعث ميشن بيشتر رو يه نقاط ضعفم كار كنم.