قصر رویاهای من

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
در بخش مربوطه پست بزنید، اطلاعات کارتون رو درست کنید

maxpin206

Well-Known Member
بسیار عالی کار کردی فقط کمی بیشتر رو متریال هاش کار کن ویک تکسچر مناسب برایش استفاده کن
مثلا میتونستی دیوار هارو با اجر کارکنی یا سنک بادبر که اصولا تو قصر ها کار میشه
یک رندر باکیفیت بگذار ببینیم

madmaster_3d

Well-Known Member
قشنگه فقط به دیوارهای تکسچر سنگ قلعه ای بده و کلا به تکسچچر ها و متزیال ها ور بری عالی تر میشه

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی :rose:
کارت گیم شده
یاده بازیه سیمز افتادم خوناش همینطوری هست
سایز رندر هم خیلی کوچیکه
توی فضای سبز میتونی ایده های بهتری رو پیاده کنی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.رندر بسیار کوچیک هست.نمیشه نظر داد.بارها از مدیرا خواستیم که قانون بزارن مثلا سایز رندر از یه حدی نباید کوچیک تر باشه.
رندر چنین کارهایی حداقل باید 2000 پیکسل باشه.شاید علت کوچک گذاشتن دیتیل فوق العاده کم کار باشه که می تونم بگم همینجوره.
اما چیزی میشه برداشت کرد
مدلسازی کلی خوب شده.البته باید دید از رفرنس استفاده شده مدل شده یا مدل آماده بوده!
تکسچر سازی مردود کامل هست.از 10 نمره صفر میگیره.هیچ مدیریتی روی تکسچرها صورت نگرفته.اندازه سنگ کف هر کدوم به اندازه یه ماشین شده انگار... شناخت سایز متریال بخدا کار عجیب غریبی نیست
بک گراند خوب شده.
نور پردازی بسیار ضعیف هست.انگار رندر اسکن لاین هست و سایه ها فقط opaciy کم دارن. شاید رندر وی ری باشه اما چون مدیریت خوبی روی gi نشده اینطور نشون میده
تکسچر دیوار .. چیزی ندارم بگم. خود صاحب اثر باید تشخیص بده که چقدر بد شده. ترجیح میدم سکوت کنم..:-?
میرسیم به بحث گذشته خودم.علت گذاشتن چنین کارهایی چی هست؟ کاری به گفته خودت
کارو تفریحی زدممدلسازی یه روز و زمان رندر هم 10 دقیقه شد
مثلا این رندر خیلی خوبی شده که میگی مثلا 10 دقیقه انجام شده یا اینکه ارزش قائل نشدن برای کار هست؟!!
به نظرم می تونستی اگه مدلسازی رو قبول داری توی WIP میزاشتی کارو کم کم پیش می بردی...نباید اینقدر عجوله کار بزاری.برای کار ارزش قائل شو.رندر 10 ساعت بگیر.
چنین کارهای گذاشتنش توی گالری باعث میشه سایت زیر سوال بره.وقتی کارهایی مثل خانه سالمندان فرشید یا داخلی های سعید پاکزاد یا رضا ماله میر رو می بینیم از این طرف این کارها!!
ببین شاید بگی گالری عمومی هست و فلان... اما هر کدوم ما به نوبه خودمون وظیفه داریم کار خوبمون رو بزاریم.
دوستان هم از روی تعارف نگن کار خیلی خوب ..چون اصلا کار خوب نشده بد هم شده
مگر اینکه ادامه بدی و یه رندر خوب بزاری. اون وقت بحث فرق میکنه.
موفق باشی

dr.hashemi

کاربر فعال
حالا اینکه شما یه چند وقت بیشتر از بقیه کار کردی دلیل نمیشه بیای و هر چی دلت میخواد بگی
بعدم مدلسازی اینجور کارا کار هر کسی نیست خودت باید بهتر بدونی و اینکه اگه فکر میکنی نشدنیه از هر بنایی که دوست داری عکسشو بذار تا برات مدلسازی کنم فقطم یه روزه چون نمیدونم شما چقد وقت خالی داری ولی من بیشتر از یه روز رو چیزی وقت نمیذارم چون خیلی سرم شلوغه.البته رو کارای تفریحی.
ولی شاید نسبت به تکسچر ها حق داشته باشی.
سلامت باشی aref جان

m.n1362

Member
سلام.میشه گفت فقط مدل خوبه ولی مابقی چیزا نه..طرحشم نتئنستم ارتباط برقرار کنم یه جوراییی دلچسب نبود البته نظرم کاملا شخصی ....ادامه بده خستم نباشی..

AREF

بعدم مدلسازی اینجور کارا کار هر کسی نیست خودت باید بهتر بدونی و اینکه اگه فکر میکنی نشدنیه از هر بنایی که دوست داری عکسشو بذار تا برات مدلسازی کنم
منم عرض کردم
به نظرم می تونستی اگه مدلسازی رو قبول داری توی WIP میزاشتی کارو کم کم پیش می بردی...نباید اینقدر عجوله کار بزاری.برای کار ارزش قائل شو.رندر 10 ساعت بگیر.
من توهینی نکردم.کجای صحبتم توهین آمیز بود.مشکل اینجاست به کارهای این حیث بچه ها میان میگن دمت گرم و فلان باعث شده توقع ها پائین بیاد
ببین اگه می تونی مدلسازی بکنی خیلی خوبه.اما وقتی نتونی پرزانته بکنی به نظرم کار خاصی انجام ندادی.
حالا که وقت نداری اون مشکل کسی نیست. شما خودت باید مدیریت زمانی داشته باشی.همه ماها سرمون شلوغ هست.بیکار دیدی سلام برسون. اما زمان کم برای این کار بهانست.این کار غیر از مدلینگ به نظرت کار خوبی شده؟ حداقل رندر وایر سایز بزرگ بزار.
خلاصه امیدوارم کار خوب بزاری.

Mehran coyote

Well-Known Member
حرفای عارف تا . . . تایید :rose:

دوربینی که گذاشتم گالری رو 2 هفته داشتم روش کار میکردم
روزی 2 ساعت زوری
پس وقت ندارم یه بهانس که باعث میشه کیفیت کار خودمون رو پایین بیاریم

dr.hashemi

کاربر فعال

منم عرض کردم

من توهینی نکردم.کجای صحبتم توهین آمیز بود.مشکل اینجاست به کارهای این حیث بچه ها میان میگن دمت گرم و فلان باعث شده توقع ها پائین بیاد
ببین اگه می تونی مدلسازی بکنی خیلی خوبه.اما وقتی نتونی پرزانته بکنی به نظرم کار خاصی انجام ندادی.
حالا که وقت نداری اون مشکل کسی نیست. شما خودت باید مدیریت زمانی داشته باشی.همه ماها سرمون شلوغ هست.بیکار دیدی سلام برسون. اما زمان کم برای این کار بهانست.این کار غیر از مدلینگ به نظرت کار خوبی شده؟ حداقل رندر وایر سایز بزرگ بزار.
خلاصه امیدوارم کار خوب بزاری.

ببين عزيزم اينجا يه مكان عموميه براي اينكه وقتي هم صنفها نمونه كاراشونو ميزارن اگر اشكالي داره بر طرف بشه و لي شما با يه لحن حق به جانب مياي و با لحن نا صحيح كل قضيه رو مبري زير سوال من خودمم ميخوام كه مشكلاي كارمو بدونم ولي اگه لحنتون همينجوريه ممنون ميشم كلا رو كارام نظر نديد چون اخلاق حرفه اي از كار حرفه اي خيلي مهم تره و ممنونم از دوستاني كه تعريف كردن چون باعث ميشن بيشتر رو يه نقاط ضعفم كار كنم.

AREF

عزیز من یه عکس با سایز 6 پیکسل گذاشتی برای کاری که به خاطر اشل بزرگ باید حداقل 2000 پیکسل باشه.چیزی از کارت دیده نمیشه بشه نظر داد
عمومی هست.درست.اما منم بیام بگم به به چه کاری..خود قصر آرزوهایی هر فردی هست کمکی نکردم..فقط مثل بقیه بهت یه دروغ خوشگل گفتم.همین.
بچه ها نمیدونم به چه انگیزه ای میگن عالی شده خوب شده فلان شده.شاید میخوان روحیه بدن اما مثل بحثی که امروز رادیو جواب خیلی قشنگ با چندتا جامعه شناس داشته اینه که ما ایرانی ها 90 درصد تعارفهامون دروغ ریا تملق چاپلوسی هست.
من در حدی نیستم بخوام تخریب کنم.خودم هنوز دارم درس پس میدم.میگم اشکالات فاحش نباید کارها داشته باشن.الان محیط کارت شبیه گیم های سال 94 شده. اون موقع که یه تکسچر 40 پیکسل رو 400 تا کپی میکردن.
بخدا برای چنین کاری اگه یه رندر سفید بگیری خیلی قشنگ تر نشون میده.
من اولشم گفتم الانشم میگم کار شاید فاز مدل خوبی داشته باشه ( با رندر بزرگ میشه دقیق بررسی کرد ) اما فاز رندر انجام نشده.
حوصله تکراری گویی ندارم.وفتشم ندارم.یه سری اصول هست. نمیشه گفت افتاب هست اما تاریکه. این اصول رو میدونی باید رعایت کنی.نمی دونی باید بری یاد بگیری. سادست.اگه بدونی رعایت نکنی یعنی ارزش فائل نشدن برای کار ارزش قائل نشدن برای بقیه.این رفتار حرفه ای هست؟

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
عزیز دلم خسته نباشی.
خیالت راحت این داش عارف ما ماله این حرفها نیست که گفتی. سوء تفاهمه داداش.
کارت استعداد زیبا بودن رو داره اما اول یه رندر بزرگ بزار تا نظر بدن اساتید.
من به شخصه انتظار دارم برای قصر آرزوهات بیشتر از اینها وقت بزاری.
از همین دور مشکل تکرار در تکسچر و عدم جنس دادن به بعضی قسمتها دیده میشه.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا