Fa قسمت دوم پلاگین به چه معناست

michelangelo

Well-Known Member
با سلام و عرض خسته بناشید خدمت تمامی بیلدر کاران عزیز؛
من توی یه چیز موندم
من تعریف پلاگین رو بلدم و چنتا چیز رو باهم قاطی کردم
1- فرق PluginRun با PluginSet با PluginGet که هرچی تو انجمن گشتم نبود.(شاید انجمن گردی من خوب نیست!!!!!)
2- قسمت دوم پلاگین برای چیه؟مثلاً :
کد:
PluginSet("PlugIn","From$")

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
با سلام و عرض خسته بناشید خدمت تمامی بیلدر کاران عزیز؛
من توی یه چیز موندم
من تعریف پلاگین رو بلدم و چنتا چیز رو باهم قاطی کردم
1- فرق PluginRun با PluginSet با PluginGet که هرچی تو انجمن گشتم نبود.(شاید انجمن گردی من خوب نیست!!!!!)
2- قسمت دوم پلاگین برای چیه؟مثلاً :
کد:
PluginSet("PlugIn","From$")

دوست عزیز بهترین کار وراحترین کاری رو که میتونستید بکنید این بود که به کتاب جامع مولتیمدیابیلدر مراجعه کنید که حامد زحمتش رو کشیده خوب این کتاب برا همین کارهاست به نظرتون حامد برا چی این کتاب رو ارائه کردن ؟

من توضیحش رو از کتاب از صفحه 215 برات به صورت تصویر گذاشتم که بدونید توی کتب رو میگشتین بود

attachment.php

البته به این صفحه مراجعه کنید به صورت تصویری هم توضیح داده شده.

راستی یادم رفت بهتون بگم شما توی یکی از تاپیک ها به دوستمون گفتین که عنوان مناسب برای تاپیکشون انتخاب کنن به نظرتون شما خودتون عنوان مناسبی رو انتخاب کردین؟

آخرین ویرایش:

michelangelo

Well-Known Member
با تشکر از شما
چه نامی بهتر بود؟؟؟؟
قسمت دوم پلاگین به چه معناست یا کمک فوری!!!!!!!!

michelangelo

Well-Known Member
نظرت چیه مینوشتم 1- فرق PluginRun با PluginSet با PluginGet که هرچی تو انجمن گشتم نبود.(شاید انجمن گردی من خوب نیست!!!!!)
2- قسمت دوم پلاگین برای چیه؟ :green:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
نظرت چیه مینوشتم 1- فرق PluginRun با PluginSet با PluginGet که هرچی تو انجمن گشتم نبود.(شاید انجمن گردی من خوب نیست!!!!!)
2- قسمت دوم پلاگین برای چیه؟ :green:

محمد جان من قصد ارسال پست های بیخود رو ندارم اگرم پست های من در مورد این سوال بیخود بوده من رو ببخشید این پست رو زدم برای اینکه به دوستمون ثابت کنم که شاید نه بلکه حتما اینطوره و انجمن گردی شما خوب نیست چون من همین دستور های PluginRun و PluginSet و PluginGet رو زدم کلی مطلب در این مورد پیدا کردم

اینم لینکهاش

آشنایی با پلاگین که محمد توی اموزش قدم به قدم کار با پلاگین SQlite‌ برای دوستان آموزش داده بودن

پلاگین چیست ؟

که این رو هم میتونستید از قسمت اموزش اسکریپت نویسی که توی اون تاپیک حامد این قسمت رو اموزش دادن

جدیدترین ارسال ها

بالا