yas_d
Member
این قسمتی از کلیپ جام جهانی هستش که انجام دادم
پیشنهاد میکنم فایل ویدیو رو ببینید که همین پایین براتون لینکش رو میزارم به همراه توضیحات نحو ساخت این پروژه هستش
این کلیپ یک کلیپ ۳ دقیقه ای هستش که این قسمتی از این پروژه هست
به زودی کلیپ رو به صورت کامل آپلود میکنم و اگه شد قسمتهای دیگه رو هم برسی میکنیم
همونطور که توی کلیپ خواهید دید ما با دوربین دور سوژهٔ خودمون حرکت میکنیم
برای شروع از یک عکس استفاده میکنیم و مدل 3D اون رو میسازیم بعد با تکنیک Camera Mapping ما عکس رو داخل
مدل 3D پروژکت میکنیم
حالا با کمی کار و استفاده از تکنیکهای دیگه قادر هستیم دور سوژه حرکت کنیم - درواقع عکس 2D با این روش به فیلم تبدیل میشه که شما میتونید دور سوژهٔ خودتون حرکت کنید و پرسپکتیو رو کاملا داخل کار ببینید
با این تکنیک شما میتونید حرکتهای Slow Motion رو شبیه سازی کنید بدون نیاز به فیلم برداری و یا استفاده از ابزارهای گرون مثل Bullet Time
توی این روش البته محدودیتهایی هم وجود داره
اصلاح رنگ کار هم کار دوست خوبم پویان تیزکار هستش
حجم فایل : 20MB
لینک دانلود:
DOWNLOAD
لینک آپارات:
WATCH
پیشنهاد میکنم فایل ویدیو رو ببینید که همین پایین براتون لینکش رو میزارم به همراه توضیحات نحو ساخت این پروژه هستش
این کلیپ یک کلیپ ۳ دقیقه ای هستش که این قسمتی از این پروژه هست
به زودی کلیپ رو به صورت کامل آپلود میکنم و اگه شد قسمتهای دیگه رو هم برسی میکنیم
همونطور که توی کلیپ خواهید دید ما با دوربین دور سوژهٔ خودمون حرکت میکنیم
برای شروع از یک عکس استفاده میکنیم و مدل 3D اون رو میسازیم بعد با تکنیک Camera Mapping ما عکس رو داخل
مدل 3D پروژکت میکنیم
حالا با کمی کار و استفاده از تکنیکهای دیگه قادر هستیم دور سوژه حرکت کنیم - درواقع عکس 2D با این روش به فیلم تبدیل میشه که شما میتونید دور سوژهٔ خودتون حرکت کنید و پرسپکتیو رو کاملا داخل کار ببینید
با این تکنیک شما میتونید حرکتهای Slow Motion رو شبیه سازی کنید بدون نیاز به فیلم برداری و یا استفاده از ابزارهای گرون مثل Bullet Time
توی این روش البته محدودیتهایی هم وجود داره
اصلاح رنگ کار هم کار دوست خوبم پویان تیزکار هستش
حجم فایل : 20MB
لینک دانلود:
DOWNLOAD
لینک آپارات:
WATCH
آخرین ویرایش: