قرار دادن 2 تصویر در یک لایه طوریکه لبه هاشون در هم محو شن

narci

Member
با سلام من 2 عکس را در کنار هم گذاشتم حالا می خوام این 2 عکس وقتی لبه مشترکشون به هم میرسه کم رنگ بشه طوریکه در هم ادغام بشه
ممنون میشم کمکم کنین

iRWEBDES

Active Member
narci گفت:
با سلام من 2 عکس را در کنار هم گذاشتم حالا می خوام این 2 عکس وقتی لبه مشترکشون به هم میرسه کم رنگ بشه طوریکه در هم ادغام بشه
ممنون میشم کمکم کنین
لبه هارو select كن بعد shift و + رو بزن

مهرداد كوهي

narci

Member
ببخشيد تو 1 لايه عكسام نيست تو 2 تا لايه هست و من نمي تونم با هم انتخابشون كنم
يكي به من گفت بايد از ابزار gradient استفاده كنم ولي لبهش كم رنگ نميشه كل عكس كم رنگ ميشه

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
بله بايد از ابزار Gradient استفاده كنيد..
به اين صورت كه اول لايه دومي (لايه اي كه بالاتر هستش رو انتخاب كنيد) بعدش به منوي Layer بريد و از اونجا گزينه Add Layer Mask > Hide All رو انتخاب كنيد بعد حالا عكستون محو ميشه حالا با ابزار Gradient روي صفحه يك ترام رسم كنيد.. حالا دو تا عكس در هم ادغام ميشه

براي اينكه طرحتون بهتر بشه بايد حالتهاي مختلف ترام رو امتحان كنيد

مجيد

mahdi pour

Member
من اين كار رو با يك نرم افزار بنام Photo stitch انجام ميدم كه كارش بسيار عالي و بي نقصه.

rahmani

Member
ماسك

با سلام.

1-ابتدا لايه‌اي را كه مي‌خواهيد محو شود به بالاي لايه‌ي ديگر منتقل كنيد( پالت لايه )
2-در پايين پالت لايه روي علامت add layer mask كليك كنيد و يا از دستور layer>add layer mask>reveal all استفاده كنيد تا يك ماسك براي لايه مورد نظر ايجاد شود.
3-حالا در پالت لايه روي علامت ماسك همين لايه كليك كنيد و با هر ابزاري كه دوست داريدمثل brush روي قسمتهايي كه مي‌خواهيد حذف و يا محو شود را سياه كنيد.
با اين روش هميشه راههاي برگشت وجود دارد. يعني اگر خواستيد بخشهايي از عكس دوباره پديدار شوند كافيست دوباره روي ماسك لايه بياييد و آنها را سفيد كنيد.
اگر مي‌خواهيد كه دو عكس در يك خط با هم تلفيق شوند هم مي‌توانيد از gradient استفاده كنيد كه همان روشي است كه آقا مجيد گفتند.
به هر حال سياهي در ماسك يعني حذف(مجازي) پيكسلهاي همان لايه و سفيدي در ماسك يعني وجود آن پيكسلها. مقادير مياني هم به همان درصد پيكسلها را كم و زياد مي‌كند.
هر وقت هم كه خواستيد دوباره كار را از اول انجام دهيد كافيست كه روي ماسك قرار گيريد و تمام آنرا سفيد كنيد.
اگر هم خواستيد ماسكتان را مستقيما ببينيد با گرفتن alt روي ماسك در پالت لايه كليك كنيد.
و ...

Norik

Active Member
راستش ميتونی با eraser هم تيکه های کامل نشده رو دستی درست کنی .
فقط کافيه هر دفعه opacity يه eraser رو عوض بکنی

جدیدترین ارسال ها

بالا