قرار دادن یک لوگو روی تعداد زیادی عکس به صورت خودکار

amir1390

Member
سلام - خوبید؟

من تعداد زیادی عکس دارم و میخوام روی همه این عکسها یک لوگو بزارم.

چون تعداد عکسها خیلی زیاد من این کار و با اکشنها انجام میدم و وقتی این کار و میکنیم چند تا مشکل پیش میاد

مشکل 1 : اینکه وقتی عکسها رو از automate\batch میام سیو کنم برای هر عکس save as میاره که فقط یه نفر میخواد بشینه دکمه سیو و بزنه که چون عکس ها زیاده دهنه آدم سرویس میشه :cry:

مشکل 2 : اینکه چون سایز عکسها با هم فرق میکنن, اون لوگو تو بعضی عکسها میفته بالای عکس یا نقاط مختلف عکس, یعنی من میخوام ببینم که میشه این لوگو رو با یه دستور تو همه عکسها تو یه نقطه خاص قرار بدیم.

:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

borna008

Active Member
سلام
برا ی سئوال اول و دومت اینکه یکی از عکسها را باز کن
بعد در پنل اکشنها یه لایه جدید بساز
سپس دکمه ریکورد پنل اکشن را بزن
در ادامه کلیه عملکردهایی که لازم داری انجام بده مثلا
ابتدا لوگوی مورد نظر را وارد عکست کن
بعد از کلیدهای ترکیبی ctrl+aاستفاده کن تا کله عکست سلکت(select) بشه
حالا ابزار move را انتخاب کن
در پنل تنظیمات این ابزار با کمک align و انتخاب مکان موردنظر(بالا-پایین- وسط و ..) مکان مورد نظره لوگوی خود را مشخض کن
این نکته را توجه کن که در این مرحله باید لایه لوگو فعال باشه
حالا از منوی select گزینه deselect را انتخاب کن
بعد از منوی فایل گزینه save az بزن(در این مرحله اسم فایل را تغییر نده و فقط مسیر ذخیره سازی را مشخص کن)
و در انتها فایل مورد نظرت را ببند
و حالا رکورد پنل اکشن را استپ(stop) کن

امیدوارم مفید باشه و همونی باشه که میخواستی
اگه مرحله مرحله گفتم خواستم سئوال کمتری پیش بیاد

amir1390

Member
مرسی که راهنمایی کردی

مشکل سیو کردن حل شد, ولی هنوزم حتی با این روشی هم که گفتی لوگو رو عکسهای مختلف تو یه نقطه است.

مثلا من align پایین رو انتخاب میکنم این لوگو تو همه عکس ها پایین قرار میگیره ولی سایز عکسها که کوچیک میشه از کادر میزنه بیرون در واقع فقط بالا پایین نمیشه ولی چپ و راست میره :cry:

مثلا" من میخوام این لوگو یا متن رو طوری قرار بدم که گوشه پایین سمت چپ عکس قرار بگیره و 10px از سمت چپ و 10px از پایین فاصله داشته باشه.

مثلا مثل آرم سمت چپ این عکس http://erfanix.files.wordpress.com/2009/03/majidonline_wallpaper2_1280x1024_a.jpg

pouya saadeghi

Active Member
براى اينجور كارها استفاده از نرم افزارهاى واترمارک مثل نرم افزار photo watermark ‎‏ راحت تره

borna008

Active Member
مرسی که راهنمایی کردی

مشکل سیو کردن حل شد, ولی هنوزم حتی با این روشی هم که گفتی لوگو رو عکسهای مختلف تو یه نقطه است.

مثلا من align پایین رو انتخاب میکنم این لوگو تو همه عکس ها پایین قرار میگیره ولی سایز عکسها که کوچیک میشه از کادر میزنه بیرون در واقع فقط بالا پایین نمیشه ولی چپ و راست میره :cry:

مثلا" من میخوام این لوگو یا متن رو طوری قرار بدم که گوشه پایین سمت چپ عکس قرار بگیره و 10px از سمت چپ و 10px از پایین فاصله داشته باشه.

مثلا مثل آرم سمت چپ این عکس http://erfanix.files.wordpress.com/2009/03/majidonline_wallpaper2_1280x1024_a.jpg

عزیز جان در مرحله که align مورد نظر را زدی، shiftرا بگیر و با کمک فلشهای روی صفحه کیبوردت جای لوگوت را مشخص کن وادامه مراحل قبلی را بده
امیدوارم کمکت کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا